Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 5
grati.ela spune:
http://metropotam.ro/Evenimente/eve2938993706-Zilele-Bucurestiului/ si http://www.cinemagia.ro/stiri/kinodiseea-primul-festival-de-film-pentru-copii-incepe-pe-22-septembrie-13422/
pentru cei interesati si care au si timp in plus ![]()
miri_mik spune:
elle... decat ca eva e absolut delicioasa! uite,a scult-o pe eliza daca pe mine nu vreis a ma asculti! iti zice foarte bne ce-ti zice si sunt perfect de acord cu ea. singurul lucru unde, da... ai merita niste shlapi e blenduiala...ca e multa vreme de cand ti-am suflat ca o sa va dea batai de cap. acu asta este. cum zicea eliza, las-o sa exploreze. sa bage mainile in mancare pana la cot. si nu uita ca astia mici "power pampers" isi manifesta personalitatea si in refuzul de-a manca. doar asa d ce te tii tu de capul ei:) stiu ca-ti vine sa te arunci pe geam. daca te ajuta... si mie uneori:)))) muuuuuuuuuuuuuuuuuuah! de incurajare:) si rabdare fara tutun:)
eliza, un pupic cat china!!!
ai mei sunt in pat. ce ministe e:) dar ce-am tras pana i-am aruncat pe sub plapumi:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de...
9+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miky_mamica spune:
Vai Elle trebuie sa-ti povestesc cate ceva despre Luca ca altfel nu ma crezi ... so el e batausul nr 1 din parc pt ca nu se fereste sa dea nici in copii mai mari ... de aia mai mici nici nu zic ... fara motiv doar pt ca sunt in preajma ( poate Mary sa va spuna de cate ori Daria si-a luat-o ca sa zic asa), pe urma imi face crize peste tot ... am renuntat sa mai mergem la cumparaturi cu el pt ca incepea sa tipe si sa se tranteasca pe jos ... am mai renuntat la vizite pt ca la fel ne facea niste crize de nu mai stiam cum sa plecam mai repede de la rude ...
Cand ne urcam in masina lui ii trebuie cheia si tipa asa de tare ca ne aud toti vecinii ... daca nu i-o dai sau daca nu-l lasi vreo 5 min acolo ca sa conduca el e nasol pt ca tipa si incepe sa si dea in noi cu palme cu picioare cu ce nimereste ... si la fel se intampla cand coboram ... deci un drum scurt cu masina dureaza mai mult pt ca tre sa stea el in fata sa conduca ... asa ca ne conformam si plecam de acasa cu cel putin 10 min mai devreme ... ca sa poata sa conduca si el ...
Apoi mai avem faze nasoale cu apa ... isi trage scaunul de la bucatarie si se urca pe el si da drumul la apa la chiuveta de la bucatarie si se spala acolo pe maini pe fata, spala vase, etc ... nu poate fi luat de acolo decat urland ... si se intampla de cel putin 5 ori pe zi ... plus ca l-am mai gasit cu un picior acolo ptca incerca sa se spele si pe ele ... totul intr-o fractiune de secunda ...
Ca mai musca din jucarii cand e nervos nici nu va mai zic ... daca nu reuseste sa puna cuburile unde trebuie se infurie si pur si simplu musca din ele ... si din masinta mare cu care se plimba daca nu reuseste sa treaca in viteza peste prag etc...
Deci nu tre sa ne impacientam si sa ne enervam ca or sa treaca de fazele astea pt ca ei ne incearca limitele acum ... si ale noastre si ale lor ...
miky_mamica spune:
Dar are si o parte buna ca sa zic asa ... nu mai face caca in pampers de vreo luna ... doar la olita si o cere si chiar asteapta pana o aduc ... pisu nu zice mereu se mai scapa ... dar mi se mai pune cateodata cu chilotel pe olita si face si pe urma nu stie de ce e ud ... e haios foc asa ...
Duminica chiar a fost plecat la strabunici si a trebuit neaparat sa scoata olita ca sa faca el cacutza ... olita era a sotului meu de cand era mic ....
Plus ca vorbeste de vreo saptamana vrute si nevrute de nu-mi vine sa cred cate lucruri le stia dar nu putea sa le spuna ... unele cuvinte pocite altele asa de clare ...
Ellenuta spune:
eliza esti o scumpa. multumesc mult pentru sfaturi!!!
miri doar stii ca-mi plac sfaturile tale si le apreciez!
cu mancarica ... o las sa manance singura, ii dau bucatele dar daca nu-i place, ce sa fac? ii pun bucatele de legume, de fripturica .. le scuipa cat colo .. ea e fan branza si rosii ..
in seara asta, am pus-o in vechiul patut .. dupa aia am intrebat-o daca vrea in patul de fata mare, a zis da si am stat langa ea pana a adormit .. i-am spus alba ca zapada si s-a culcat. dar .. pana cand sa stau langa ea?? eu care abia astept sa ma intind in patul meu ...
miki vai ce va face si voua luca .. e un mic terorist. sa ma consolez ca nu sunt singura sau sa plangem impreuna? felicitari pentru olita si pentru vorbaria piticutului!
va pupacesc!
noapte buna! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
codrutaa spune:
Seara buna, zuzici! Ne mai tineti minte?
Am revenit si noi acasa de pe meleaguri insorite. Italia a fost premiera pentru toti trei, dar Alexia a fost cea mai fascinata. Desi am fost cam speriata de distanta si de faptul ca Alexia e destul de mica, totul a decurs neasteptat de bine. Alexia s-a adaptat la conditiile de dormit (patut primit de la hotel)inca din prima noapte. A fost incantata de nisip, putin speriata de mare si a rezistat eroic vizitei de o zi facute la Venetia. Inca mai impartaseste impresii bunicilor: Itaiaia piace, Benecia apa piata (apa plata) muta, gondoia, godoieii, Adiatica, nimici(nisip), etc. Cel mai placut moment a fost insa zborul cu avionul, sau mai bine zis asteptarea din aeroport: a vazut avioanele, le-a salutat, a cantat ” abon motoi, ia-o boi” . Noi am reusit sa ne si odihnim, dar cel mai mult ne-am bucurat de faptul ca am fost toti trei.
Cam atat despre noi. Nu am reusit sa citesc nimic din urma, sper ca toata lumea este bine. 
stoisor spune:
seara buna......
Alinakalos si voi ???mama lui de ulei de peste..ciudat e ca pestele e printre preferatele ei,dar m-am convins ca e exact ca mine la cap asimilat ...Joi voi sti exact ce si cum vom lua.......sper nu multe si perioada lunga de timp caci la noi luatul licorilor se lasa cu crize,pupici
Elleeeeeeeeeee siiiiiii noiiiiiii tottttt acolooooooo cu papatuuuuuuuu pasattttttt tottttttt,DAR,2 zile "mananca" nepasat,o zi pasat(e de catre ea
).......concluzie in 2 zile greva foamei intr-o zi ghiftuiala
,nu chiar,glumesc iti dai seama dar in linii mari e pe acolo si da explorare la greu,scarba la maxim se mai lasa si cu vomat,trebuie sa fiu tot pe faza sa o prind de nas sa isi revina,cum o deranjeaza ceva cum imediat greata si voma,mi-o mancat inima si sufletul cu atat voma
ce e faza tare si asa mi-am dat seama ca poate dar e smechera e faptul ca 110-15 lingurite mesteca si inghite tot apoi gata ,se inchide la pita,scoate tot afara,incepe de tine in gura ,isi face greata si etc.....deci poate dar nu vrea si asa ca continuam 2 zile ca oameni o zi ca ne-oameni
va pupacesc
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Eliza spune:
Stoisor Emma ia ulei de peste din februarie si nu comenteaza deloc, chiar ii place(eu nu am avut curajul sa-l gust
). Al ei e cu gust de lamaie.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
v am citit in dimi asta, sa vedem daca apuc sa trimit si eu mesajul asta
roli ma ajuta mama, e in fiecare zi aici si dimineata iese ea cu milan, dar eu tb sa fiu mereu in priza iar apoi suntem 1 la 1 in parc cu copiii
sasha adoarme tarziu si se trezeste devreme, abia astept sa isi regleze somnul
nu prea mai vrea sa suga la san, sunt trista! E adev ca nici nu m am ofihnit, alimentat, destresat cum tb ca sa fac fata fara completare si acum compl. ne a infundat
elle imi pare rau ca este asa greu cu adirmitul evei, poate nu e tarziu sa incerci sa o obisn. sa adoarma singura, cu un plus preferat
apropo de bb care e bine sa stea pana la termen, te voi suna azi sa vb cu tine, acum mi a venit ideea
felicitari scolareilor pt prima zi de scoala si succese la invatatura tot anul va urez
eu sunt absolut coplesita, voi face fata pt ca va fi mai usor cu timpul insa momentan sunt avion iar asteptarile mele de la cei din jur nu sunt implinite
emabucuresti spune:
sa va mai zic doua vorbe despre noi
milan iubitul mamei e cuminte, nu a ridicat mana ever la vreun copil, isi cedeaza jucariile,chiar si bmv ul preferat, pt a se juca si prietenii lui, e intelegator si in privinta lui sasha, adoarme singurel si ziua si noaptea iar eu nu stiu cum sa mai lungesc ziua pt a apuca sa ma bucur cat mai mult si de el!
sasha plange doar de foame sau pt atentie si a inceput sa ne zambeasca dumnezeieste
Mi ar placea sa ii tin pe amandoi in brate incontinuu, ii iubesc tare mult, insa momentan tb ingrijiti separat, abia astept sa se joace impreuna
intrebare please!
pt cele care ati facut vaccinul optional rotarix ( cel pt diaree)
Ati facut prima doza odata cu infanrix hexa la doua luni?