LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

aaa, pana nu uit, cine e stresata rau de gripa porcina sa citeasca articolul asta - e in engleza.

Nu vreau sa pledez nicicum, doar sa va atrag atentia ca,i la voi vine frigul si perioada gripelor, nu are sens sa va stresati pt o gripa care trece in 7 zile si da complicatiile normale gripei, in care caz e MUSAI de mers la doctor si tratat complicatia respectiva.

Tin pumnii sa nu fie cazul de asa ceva la nimeni!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Gruia de mami ion_easca!

La multi ani Maria de mami danielaradu!

Sa aveti o viata frumoasa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Cel mai mare merit pentru renuntarea la scutec pe timpul zilei il are, evident, bunica. Ca ea o intreba sistematic pe Ioana daca face, o punea pe olita chiar daca raspunsul era negativ atunci cand trecuse ceva vreme de la ultima "productie"..
Meritul 2 il are Ioana care a fost cooperanta..
Eu doar eram consecventa si "aderam la program."
Evident ca au fost la inceput si accidente, insa am perseverat..

=====================

Mergi la inceput

Nana, ce mare s-a facut fluturasul si ce bine iti seamana!

Sunteti 2 frumosi!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Eu ma gandeam ca a intreba copilul daca vrea sa faca din cand in cand e stresant pt el...si de asta poate nu mai vrea sa faca. Ca si Erika Sabinei nici nu mai vrea schimbat acum...pune pampersul si servetelele la loc(ea are scuza ca e si Lisa la mijloc)...Si am zis ca las o perioada...si o sa incerc peste vreo luna asa. Aseara a zis el ca vrea la olitza...a adus-o...si s-a jucat cu niste cuburi cat a statpe ea..cred ca 20 min a stat. Bause lapte inainte...am zis ca un pipi poate face sa il laud Dupa tot statul asta...olitza uscata. Punem pampers si in minutul urmator a si facut pipi. Deci nu se vrea Pe mai incolo o sa ne bucuram si noi de performanta renuntarii la scutec.

Crishtina 29+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
si o sa incerc peste vreo luna asa.

Cred ca peste vreo luna o sa ai alte prioritati

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Gruia de mami ion_easca (Flory)
Maria de mami danielaradu!

Sa va fie vietile minunate!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Gabriela, ....
Curios, esti prima persoana care prezice fetita. Pana acum numai baiat mi-au prezis toate persoanele! Fetita zice si calendarul chinezesc.

haide mah, ca si Roxana a zis ca e roz...

Mi se rupe sufletul cand ma gandesc cum trebuie sa-ti fie de zici ca speri sa mai ai "doar" 5 saptamani... Nu poti sa importi ceva ajutoare sa te ajute sa scpi de depresia cu casa-n dezordine?

A zis? Ups...neuronul...

Pai sper sa treaca, cum au trecut la Tudor. Dar de vreme ce au inceput mai devreme, sunt mai crunte...sper sa nu ma tina pana la sfarsit. Biata sora-mea asa a avut la al doilea copil, 9 luni de greata si stari de rau.
Ajutoare nu pot importa. Mama nu mai e, sora-mea nu poate veni, soacra nu e de ajutor ca nu ne potrivim. Asa ca pica pe betul sot sa se ocupe de casa, dar e barbat, nu prea se pricepe. El face tot ce poate, isi da silinta, dar tot uita anumite chestii nespalate, nu stie ce sa faca cu altele...invata, dar incet. Si nu e atat casa in dezordine, cat lista mea cu lucruri de rezolvat care devine kilometrica...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Doamneee,e o adevarata munca sa deschis topicul pe care-l doresc
Trebuie sa deschid in new Windows si ajung sa am 10 ferestre deschise pt un amarat de mesaj!!!
la voi nu merge greu?Am crezut ca e vreo pb ieri,dar si de acasa aceeasi situatie!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
si o sa incerc peste vreo luna asa.

Cred ca peste vreo luna o sa ai alte prioritati

=====================

Eu sper sa nasc la timp...adica pe la sfarsitul lui noiembrie...si pana atunci mai sunt vreo 2 luni si un pic...sper sa fie deja invatat Robert cand vine bebelusha ca apoi sigur e mai greu totul. Insa nu depinde totul de mine. Astept colaborare si din partea lui. Si nu o sa ma mai stresez cu asta. Zic asa...insa cand lumea(sotul, mama, soacra, si altii) tot zic ca e mare si nu face la olitza...ma ambalez iar

Crishtina 29+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput