LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Eu sper sa nasc la timp...adica pe la sfarsitul lui noiembrie...si pana atunci mai sunt vreo 2 luni si un pic...sper sa fie deja invatat Robert cand vine bebelusha ca apoi sigur e mai greu totul. Insa nu depinde totul de mine. Astept colaborare si din partea lui. Si nu o sa ma mai stresez cu asta. Zic asa...insa cand lumea(sotul, mama, soacra, si altii) tot zic ca e mare si nu face la olitza...ma ambalez iar |
Ahh, nu ma intelege gresit.... si eu iti doresc sa nasti la timp... Cand ziceam de alte prioritati ma gandeam la tine nu la cea mica... Tu sa fii prioritatea ta, sa ai timp sa te odihnesti.. stii, ca gura de aer pe care o iei inainte de o scufundare in apa..
Nu cred ca 2 ani e o varsta la care poti zice ca e prea mare copilul ca sa mai poarte scutece.. Cine o face e carcotas.. si cred ca e din categoria alora care stau pe margine si dau indicatii... Eu zic ca n-ai motiv te ambalezi.. Cine vrea ca lucrurile sa fie altfel sa puna osul la treaba...

Cum mai e cu glicemia?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Gabriela77 spune:
Neata si de la noi! Uite ca trece si prima noastra saptamana de gradi! Un inceput promitator, spun eu! Doamnele zic ca se acomodaeza f bine, ca plange din ce in ce mai putin , ca e cea mai mancacioasa din grupa, ca e vesela si dulce! Asta stiam
Sa mai rezolvam si cu pampersul, astazi am vb serios cu ele despre asta si sper sa si coopereze mai bine pe viitor! Acum urmeaza alt hop, bolile.Oricum, sintem optimisti si le luam pas cu pas!
Yaia, asa numaram si eu saptamanile, deja sotul era exasperat cat ma plangeam, ca tot asa, leguma fiind nu prea eram in stare sa fac
nimic prin casa, si tot asa si la mine au inceput f repede, de la 5 saptamani. Doamne ajuta sa treaca repede ca stiu prin ce treci! Si eu insist sa spun ca e fetita
Nana, ce frumosi sinteti voi! E adorabil fluturasul drag! Multumim de incurajari, mare dreptate ai!
Carpatina, si la noi progresele la olita s-au facut tot datorita bunicii, ea era mai atenta si insistenta! Cred ca experienta isi spune cuvantul!Pupici trandafirasului!
Si aici sint linkurile catre pozele Sarei de la petrcerea de 2 ani, ce repede a trecut:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/page2/
Ce bine ca e vineri! O zi minunata tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+
carpatina spune:
Hei Mihaileasco ce faci? Te dovedira ferestrele alea?
Hai sa-ti dau
!
p.s. nu-i discriminare, am pentru toata lumea! ![]()
=====================
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui carpatina Nana, ce mare s-a facut fluturasul si ce bine iti seamana! ![]() Sunteti 2 frumosi! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Merci mult.Legat de scutec, Andrei inca e cu Libero, dar de mai bine de 6 luni il tot punem la olitza, la modul ca este intrebat daca vrea. Cand vrea se bucura si bate din palme si cum il pui pe olitza in maxim 2 minute face, cand nu vrea se enerveaza si incepe sa planga si atunci stim. Asta ptr ca el inca nu vorbeste, dar noi perseveram.
Speram noi ca atunci cand va incepe sa vorbeasca va sti sa ceara, ptr ca deja are antrenament si va sti despre ce e vorba.
Speram.
Felicitari trandafirasului scump.
Are mami fetita mare, clar!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
HAi s atraiesti, Carpatinule. Buna tare cafeauaaaa!
Chiar eram nauca si aveam nevoie!![]()
Azi suntem acasa, asa ca program de voie!![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Nana, ce frumosi sinteti voi! E adorabil fluturasul drag! Multumim de incurajari, mare dreptate ai! ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 18+ |
Merci.Sara e adorabila si ma bucur ca e ok cu gradi.
gradinareasa!Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
mihailescu teodora spune:
Apoi zau ca ma dovedira rau ferestrele alea,dom'le!
Senchiu' de
!!!!Tocmai ma plingeam azi colegei mele,ca nu-mi mai place gustul asteia de-o bem aici![]()
Nanaaaa
!!!Asta-i Nana pe care-o cunosc eu!!!!!!!!!Si mi se pare minunat ca ti-ai schimbat starea de spirit!Asta este barometrul dupa care-mi dau seama ca fluturasul e foarteee bine!!!!
cat e de frumos si leit mamicutei lui!![]()
Cum mai stai cu sassy-waterul?![]()
Cred c-ar fi bun si pentru Yaia!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
Hello, hop si eu acasa ![]()
voiam sa va zic ca-mi sunteti dragi, cum ajung acasa si-s singura, hop, la computer sa vad ce mai faceti. Exact cum zice Devilla (ma bucur ca ati petrecut frumos ), a doua familie si pt mine.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Vreau sa va fac un anunt: baiatul meu are prima prietena stabila
( adica mai mult decat cele cu care se pupa accidental prin parc ).
La gradi este o fetita pe nume Kari ( Karina) cu care se joaca mereu, cica-s nedespartiti. Si dupa ce se pupa si se imbratiseaza
( ma oftic de mor ca nu pot sa vad ) el o trage de par si ea il zgaraie pe gat ( are deja urme ).
Ieri cand am fost sa-l iau acasa se juca cu miss si inca 2 baietei aproape de poarta, departe de locul de joaca din curte, desenau cu creta pe asfalt. Asa si alaltaieri. Si am intrebat-o pe miss de ce stau izolati de restul copiilor, si mi-a zis ca sa-l protejeze pe Adi, sa nu se suie pe topogan, ii face de lucru mai departe de locul ala. Ce sa zic, sunt multumita ca-l distrage, sunt multumita ca si-a revenit cu pofta de mancare ( nu exagerez dar mananca foarte bine -singur, s-ar putea ca si asta sa fie important pt el, ca poate folosi mana dreapta) si e foarte cooperant la gradi, ascultator.
In alta ordine de idei, cred ca-l paste o raceala, de aseara e mucios si stranuta, am reusit cu greu sa-i dau nurofen aseara si pt azi am dus siropul la gradi sa-i dea miss. Cica asa-i in sezonul asta, sunt multi copii raciti.El pana acum n-a luat nici un virus de la gradi, in afara de herpangina n-a avut probleme .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Cum mai stai cu sassy-waterul? |
Ce-i cu waterul asta?
=====================