LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 5
Happiness_4_us spune:
Teo, cu 2 luni de sala plus Sassy, am dat jos 4 kg. Asta cand era mama aici si statea cu Andrei si noi la sala.
De cand am venit din Ro, doar Sassy si am mai dat jos 1,5kg, plus nimic de mancat dupa 18.
Asa ca am ajuns la 58.4kg la 2 ani dupa nastere.
Alea 64 de la care nu se misca, cantarul neam, m-au secat si tocat psihic.
Acum sunt mai bine.![]()
Altfel, suntem bine atat cat vrea bunul Dumnezeu. Nu mai zic altceva ca mereu cand zic hop, zbang apare cate ceva.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Ce-i cu waterul asta? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Duamna C, waterul asta arde grasimea viscerala din talie.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Ca de facut sa straluceasca ... tu inca mai crezi in Mos Craciun? (tot ce se zice la TV?) Si eu cred ca tot fetita ai. Mie mi-a fost groaznic de rau si m-a tinut ceva timp cand am avut-o pe Eliza, la Daniel doar de vreo 2 ori am vomitat. |
In Mos Craciun, DA! Ca il vedeam in fiecare zi cand ieseam la plimbare cu Tudor. Acum merg la serviciu, nu-l mai vad, dar sigur o sa ne intalnim cand o sa ies la primbare cu Bebedoi! Mos Craciun sta chiar la noi in cartier, e un mos tare simpatic, cu barba alba, dar nu foarte lunga, ochelari si imbracat tot timpul in rosu, din cap pana in piciaore. Vara are pelerina de ploaie rosie si o cipilica pe cap tot rosie si are cizme de cauciuc rosii si pantaloni stransi pe picior, rosii si bagati in cizme. E un mos tare simpatic si o sa incerc sa-i fac poza intr-o zi, sa vedeti despre cine vorbesc.
Cand i-am zis sotului ca e un mos in cartier care e leit Mos Craciun, s-a uitat circumspect la mine, mai ales ca stateam de ceva luni acasa cu Tudor si probabil isi inchipuia ca am luat-o razna. Dar intr-o zi i l-am arata pe strada si l-a bufnit rasul, a zis ca seamana izbitor cu Mos Craciun!
Mai, mi-e mi-a fost rau si cu Tudor si am vomat si la el, dar nici nu se compara. Sarcina asta e muuult mai grea, ma apuca cu dureri de cap si stari de moleseala...off...gata, nu ma mai plag...nu exita nicio stare de rau!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Happiness_4_us spune:
Papanashule,
un amorezat cu pirietena stabila. Huh, auzi la el
.
Si ptr mine DC inseamna acelasi lucru. Poate ca un pic mai mult avand in vedere ca sunt printre straini la la mama naibii, cum imi place mie sa zic, in Lost!![]()
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui crishtina Yaia, cat de bine te inteleg cu starea de rau. Asa numaram si eu saptamanile...si la fel...la sarcina asta mi-a fost mai rau decat la Robert. Si uite ca e fetita ![]() |
Multumesc!

Si lasa mesajele pe forum, treci si termina de tricotat ca acum vine fetita si nu are botoseii gata!

Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Asa a fost la mine spre sfarsit, in ultimele 2 luni de sarcina, ca eram mereu obosita si nu ii mai puteam acorda destula atentie Elizei. Situatia s-a inrautatit chiar (inrautatirea crestea odata cu marirea burtii), nu mai facea nimic din ce spuneam eu, tipa mereu, nu vroia sa manance, nu dormea la pranz, ba chiar incepuse sa ma loveasca cu picioarele in burta cand era pe masuta de infasat si vroiam sa o schimb. A tinut cam pana a facut Daniel 2 luni, cand mi-am revenit si eu cu oboseala. Acum e bine, noi doua ne intelegem si il dragaleste si pe Dani (azi l-a rostogolit pe burta - l-a tras de body si l-a intors. Si Daniel s-a intos si el pe spate rapid - si era tot un raset si o chilomaneala pe capul lor ). |
Ce frumos povestesti tu acolo de joaca intre frati!
Si Tudor ma loveste uneori in burta,de cele mai multe ori accidental, dar uneori, pe masa de schimbat, cand nu vrea sa stea, loveste si intentionat si atunci da cel mai rau.
Cat priveste sfarsitul sarcinii, sper sa fie ca la Tudor, adica sa nu-mi fie rau, ci doar sa obosesc repede...si sper sa nu vrea prea mult in brate musiu Tudor...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Am trimis pe mailul comun. ... este daca vrei sa spun, perioada in care sunt pe loc repaus. |
Ce mare e Fluturasul! Parca mai ieri te stresai cu diversificarea si acum e ditamai barbatelul!
...si perioada in care poti merge la toaleta atunci cand iti vine si nu atunci cand te lasa piticul, nu?
Poze
carpatina spune:
Gabriela, un mare
pentru Sara!
p.s. mai e o bucatica de tort si pentru mine?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Duamna C, waterul asta arde grasimea viscerala din talie. |
Sceptica eu? Nu.. doar (poate prea) pragmatica... dar niciodata inainte sa stiu despre ce e vorba..
So, cum e apa asta miraculoasa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Si eu am zis, si eu am zis ca ar fi frumos tare! Apropo de aceasta sarcina. Cand visam eu asa, si mi se parea ca incep sa se aseze lucrurile si la noi si ca se intremeaza fluturasul, ma vedeam cu burtica iar si simteam exact ce spuneti voi. Sunt convinsa ca sarcina nr 2 e mult mai lejera, ma refer regim, restrictii etc, decat prima. La prima este totul nou nout si ai timp sa citesti, inveti, cauti etc. LA sarcina nr 2, deja prichindelul necesita atentie, greturile sunt cu mult insuportabile comparativ cu primele, timpul liber este aproape inexistent, etc. Asa ca scumpele mele Gabriela si Yaia, este absolut normal ce simtiti si prin ce treceti! Nu va mai faceti procese de constiinta. Cat despre casa cu fundul in sus, cui nu-i place, sa nu vina. Cei care va iubesc si va cunosc, stiu ca nu va sta in fire haosul care a pus stapanire pe voi in perioada asta. Iar tu Yaia, fara nici un ajuotr, altul in afara de sot, chiar este de inteles. Stiu bine ce spun. ![]() Picio, un mare ptr rezistenta fara tati. Mie tare greu imi e cand intarzie si are vreun proiect de predat la birou. Daca ar trebui sa plece in delegatii cred ca m-as duce in lume. E drept ca stau si prost cu psihicul.![]() |
Eu accept numai citiri gen 'Mama Omida', de-alea sigure!
Nana, timp de vise si pusul lor in aplicatie e berechet, eu te vad in scurt timp cu burtica la purtator...dupa ce Anredi se acomodeaza la gradinita, o sa te relaxezi si tu mai mult, progresul lui e fantastic si va continua pe aceeasi panta ascendenta si peste vreun an te vad ca te plangi la noi de greturi si alte minunatii!
Nu te-ai duce nicaieri, decat daca ai veni la mine in vizita...sau la Carpatina. Daca nu, te-ai descurca, ca esti fata descurcareata. Asa credeam si eu, ca as muri singura cu Tudor, dar uite ca in iunie sotul a fost plecat aproape o saptamana la Lisabona si nu am murit nici eu, nici Tudor...poate nici mult nu mai aveam...dar iacata-ne!
Poze

cand am avut-o pe Eliza, la Daniel doar de vreo 2 ori am vomitat.
E drept ca stau si prost cu psihicul.