LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 6
mihailescu teodora spune:
Eeeee,eram sigura ca esti curioasa,madame C!!!!![]()
Da un search si vezi ce-i ala si la ce foloseste,ca s-ar putea sa vrei si tu!![]()
In alta ordine de idei,multe-multe felicitari lui buni pentru perseverenta si Ioanei pentru cooperare!Foarte frumos ca ati reusit sa scapati ziua de scutec!
La noi.....gheata la mal![]()
Stie ce trebuie sa faca pe oala,zice pi-pi,trage de scutec sa-l dea jos ,se aseaza,dar rezultatul e nula la nula!!!!Tot in colt,langa usa de la intrare fuge si face pe jos
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
se apropie ziua lui Adi si am intrebat la gradi cum se procedeaza. Mi-a zis miss ca sunt prea mici pt a chema trupa de entertainment ( clovn ( unii se sperie) si printesa care-i picteaza pe fata ), e suficient sa iau un tortulet, coifuri si cam atat.
Mamici care v=ati aniversat copiii la gradi, cum ati facut ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Ahh, nu ma intelege gresit.... si eu iti doresc sa nasti la timp... Cand ziceam de alte prioritati ma gandeam la tine nu la cea mica... Tu sa fii prioritatea ta, sa ai timp sa te odihnesti.. stii, ca gura de aer pe care o iei inainte de o scufundare in apa.. Nu cred ca 2 ani e o varsta la care poti zice ca e prea mare copilul ca sa mai poarte scutece.. Cine o face e carcotas.. si cred ca e din categoria alora care stau pe margine si dau indicatii... Eu zic ca n-ai motiv te ambalezi.. Cine vrea ca lucrurile sa fie altfel sa puna osul la treaba... ![]() Cum mai e cu glicemia? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Asa zi-le Carpatino...mama lor de carcotasi!ASa ma mai linistesc si eu!
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NanaMotoc Teo, cu 2 luni de sala plus Sassy, am dat jos 4 kg. Asta cand era mama aici si statea cu Andrei si noi la sala. De cand am venit din Ro, doar Sassy si am mai dat jos 1,5kg, plus nimic de mancat dupa 18. Asa ca am ajuns la 58.4kg la 2 ani dupa nastere. Alea 64 de la care nu se misca, cantarul neam, m-au secat si tocat psihic. Acum sunt mai bine. Altfel, suntem bine atat cat vrea bunul Dumnezeu. Nu mai zic altceva ca mereu cand zic hop, zbang apare cate ceva. ![]() Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Super,ce mult ai slabit.
Dar ce este Sassy asta?
Unde-s pozele cu fluturash?Ca am pierdut sirul!
papanash spune:
gravidute, multi
de la mine.
Unde a disparut Erina ?
Nana, si de la mine multi
si eu te "vad" curand pe lista de gravi, dar n-am pretentie de mama Omida ![]()
Carpatino, felicitari pentru olita. Al meu face dar nu mereu,cred ca-i bulversat ca la gradi au wc, nu olita. Dar important e ca suntem pe drumul cel bun, nici eu nu ma stresez cu asta.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Eeeee,eram sigura ca esti curioasa,madame C!!!! Da un search si vezi ce-i ala si la ce foloseste,ca s-ar putea sa vrei si tu! |
Madame esti tu! Io sunt duamna! Si nu-s curioasa. Doar interesata de subiect.
| citat din mesajul lui mihailescu teodora La noi.....gheata la mal Stie ce trebuie sa faca pe oala,zice pi-pi,trage de scutec sa-l dea jos ,se aseaza,dar rezultatul e nula la nula!!!!Tot in colt,langa usa de la intrare fuge si face pe jos ![]() |
Parca mi-aduc aminte ca matele o cam sabotai pe bona care incerca sa-l invete fara scutec? Verdad?
Eu nu ma dau experta acum (cum va ziceam nu prea am merite la capitolul asta) dar teorie e "fara pampersi" nu "da pampersul jos sa faci pipi la olita". Nu?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, asa numaram si eu saptamanile, deja sotul era exasperat cat ma plangeam, ca tot asa, leguma fiind nu prea eram in stare sa fac nimic prin casa, si tot asa si la mine au inceput f repede, de la 5 saptamani. Doamne ajuta sa treaca repede ca stiu prin ce treci! Si eu insist sa spun ca e fetita ![]() |
Mersi!

De le-ar da Doamne-Doamne barbatilor macar o zi din viata stare de rau cum au gravidele, sa vada si ei cum e...si sa nu ne mai critice ca le avem...off...o zi, Doamne!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Cum mai stai cu sassy-waterul? Cred c-ar fi bun si pentru Yaia! |
Hm? Ce? Ha?
Edit - a se citi: uitasi , bre, ca mi-s bortoasa si pot sa fiu cat o elefantica?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
cecilia L spune:
Cu intarziere uram si noi La multi ani, Sabina Y sa fi sanataosa si sa te bucuri de cele doua mogaldete.
Adi, am rezolvat cu lucrarea din august.
Doamna C, felicitari trandafirasului pentru renuntarea la pampersi.
Si daca tot am vb despre pampersi si noi suntem pregatiti sa renuntam, am facut cateva incercari innainte sa raceasca si a fost ok, doar ca tb intrebat des, el nu spune, dar nu au fost accidente mici,decat odata....la kk mai lucram.Dupa ce scapam de mucisori, o sa reluam operatiunea fara pampersi ziua. Il simt ca este pregatit sa renunte si nu vreau sa scap momentul, am inteles ca intre 2-3 ani exista o perioada in care sunt pregatiti si cooperanti, dar daca scapam momentul posibil sa fie mai greu....cel putin asa imi zicea dr la care mai merg cu Cristi...nu este o regula, era o parere, eu am zis sa incerc.
In rest noi inca mucosi
, de azi am inceput sa-i fac aerosoli,il simt ca respira greu si se mai ineaca, in rest tot fara febra si tuse.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Papanash, te invidiez ca ai timp sa mergi la cumparaturi, eu nu mai apuc sa fac nimic in afara de servici, gatit, spalat, calcat si scos copil afara
...cu el la cumparaturi nu am nici o sansa, decat daca risc sa ma stie tot magazinul sau sa-l pierd pe acoolo, am incercat, coopereaza la tot ce vreau mai putin in magazin, abia astept sa pot pleca maine...e tati acasa....am mare nevoie sa-mi cumpar cate ceva....am noroc ca am mai inceput sa incap in lucrurile dinnainte de sarcina( sacouri, pantaloni...ar mai fi dar nu mai imi plac
, deh au trecut 2 ani)...si ca sa ma laud, am slabittttttttt, acum sunt si eu cat de cat multumita, am 54kg(fata de 52 innainnte de bb), ar mai fi de lucrat putin, dar mai am rabdare, sa intru serios in paine![]()
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem