LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Sabina Y Sa fii fericita alaturi de printesele tale minunate!!

Multumim si noi de urari...deja am intrat in randul copilasilor...pe zi ce trece ma uimesc ce multe stie...tine minte si face! Cred ca si voi sunteti la fel de entuziasmati de ai vostri!

Carpatina, felicitari Ioanei pt operatiunea olita. Mie mi se pare f avansata treaba daca zice si la cresa. F frumos. E fetita mare deja. Un pic ma ia invidia la treaba asta Cu pampersul la somn nu am sfaturi experimentate...doar ce am citit despre asta. Stii ca e pregatit copilul cand dupa somnul de pranz e uscat. Apoi se trece si noapte fara. Insa in viata reala nu stiu daca e asa... oricum...eu zic sa fii multumita deocamdata...este timp sa o inveti si la somn.

Yaia, cat de bine te inteleg cu starea de rau. Asa numaram si eu saptamanile...si la fel...la sarcina asta mi-a fost mai rau decat la Robert. Si uite ca e fetita Si eu cred asa si la tine. Asta ti-e mai greu ca nu poti face treaba...si mai mult decat toate ca nu te poti ocupa de Tudor cum trebuie. Curaj pt inca putin, apoi o sa uiti ca ai fost asa leguma La mine nu au fost pana la 15 16 asa intense starile de rau...s-au mai ameliorat apoi pana au disparut...deci e posibil sa fie mai putin de 5 sapt . Sunt alaturi de tine

Crishtina 29+ & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Problema la mine e ca simt ca nu-i dau atentie nici lui Tudor, nici bebelusului nr.2! Stau pe canapea si vegetez ca o leguma de rau ce-mi e. Off...mai numar inca si mai sper...mai e pana pe la 15-16+, cand sper eu sa dispara starile astea!

Asa a fost la mine spre sfarsit, in ultimele 2 luni de sarcina, ca eram mereu obosita si nu ii mai puteam acorda destula atentie Elizei. Situatia s-a inrautatit chiar (inrautatirea crestea odata cu marirea burtii), nu mai facea nimic din ce spuneam eu, tipa mereu, nu vroia sa manance, nu dormea la pranz, ba chiar incepuse sa ma loveasca cu picioarele in burta cand era pe masuta de infasat si vroiam sa o schimb.
A tinut cam pana a facut Daniel 2 luni, cand mi-am revenit si eu cu oboseala. Acum e bine, noi doua ne intelegem si il dragaleste si pe Dani (azi l-a rostogolit pe burta - l-a tras de body si l-a intors. Si Daniel s-a intos si el pe spate rapid - si era tot un raset si o chilomaneala pe capul lor ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui NanaMotoc
Niciodata din nici un punct d evedere ei nu sunt un intreg. De-aia cand nu le convine, renunta f usor si barbatul e inlocuit instantaneu. Astea nu se pun pe bocit ca noi si alte scenarii. Nu nene. Ele merg mai departe si gata! Punct si de la capat!

Mai Nana.. noi bocim din cauza de corazon.. nu din cauza credit(bancar) diminuat.. nu?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Pai mdea, din cauza de corason salvahe. Ca sa se inteleaga egzact ce si cum.
Ele n-au treaba nene, de-aia e atat de complicat sa se casatoreasca ptr ca oricum nu se schimba nimic, nici macar nume, ca ele tot Ioana fata lui Popescu raman.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
Ele n-au treaba nene, de-aia e atat de complicat sa se casatoreasca ptr ca oricum nu se schimba nimic, nici macar nume, ca ele tot Ioana fata lui Popescu raman.

Mah, nu gasisi alt nume pentru exemplu? Ca daca-si baga barbatul meu ochiul pe aici poate intra la idei.. ca ce treaba oi fi avut eu cu Popescu asta?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Nana, tin pumnii sa se acomodeze Andrei super bine la gradi. Cand ne mai pui poze sa vedem fluturasul???

Tu cum te-ai reacomodat cu serviciul?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Am trimis pe mailul comun.
Eu sunt ok cu serviciul, este timpul meu pretios in care nu ma gandesc la viata mea de zi cu zi cu alergatura si mereu in criza de timp, este daca vrei sa spun, perioada in care sunt pe loc repaus.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:

Lol, adimercedes.. chiulesti tu ce chiulesti.. dar si cand te pui pe scris! Ma bucur ca sunteti bine! Trusa aia medicala cred ca ar incanta-o si pe Ioana... o sa ma uit si eu dupa ea

Noi suntem OK... eu nu povestesc pentru ca nu-s multe de spus.. tot ce facem si modul in care evoluam mi se pare normal... Notabil pentru noi e ca nu mai plangem cand mergem la cresa incepand de prin aprilie, insa nici vacanta din august nu a schimbat situatia.
Bunica o sa mearga acasa la ea in octombrie.. Am ceva emotii gandindu-ma cum vom "suporta" despartirea (ea, eu, bunica).. dar asta e, trebuie sa rezistam pana data viitoare

=====================

Carpatina, . Ce ma bucur ca sunteti ok cu gradi acum si ca nu mai stai nici tu pe bancuta, ca deja ai tocit-o rau pe partea aia . Si felicitari pt evolutia cu cerutul la olita. Fara pampers, wow!!! Sunteti tari! Fff fain ai povestit ce si cum ai rezolvat cu educatoarele. Noi cam stagnam la capitolul asta. Si m-as mobiliza sa o las pe Lisa fara scutec ziua, dar efectiv nu am energie, inca e si cam rece al noi. Ii mai amintesc, dar rar se cere singura. O mai nimeresc dimineata, dupa somn si seara. Insa numai la pp... Cred ca ramane pt mai tarziu, catre finele anului, daca nu se mobilizeaza copilul cu de la sine "simtire" .

Tin pumnii pt octombrie la despartire. Imi inchipui ca va va fi greu, mai ales Ioanei. Mititica . Apropos, cat de des vine bunica sa stea la voi? O data, de 2 ori pe an si in ture mai lungi? Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la plecarea lui Patrick... Dragele de ele, ce atasamente puternice isi fac si ce prietenii sincere leaga. Sunt niste scumpe .

Acum ca ai dat si tu raportul, astept si poze (nesatula din mine) .

Pup cu drag .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yaia, la mine a fost simtitor mai bine din sapt 16. Acum am usoare greturi uneori, seara, dar incomparabil cu ce a fost! tare mi-e ca delfinasa ai tu in burtica!

Gabriela, de+ai stii ce numar eu zilele...sunt in 11+, pana prin 16+ mai am doar vreo 5 saptamani, deci vreo 35 de zile...desi tare sper sa se termine mai repede!
Curios, esti prima persoana care prezice fetita. Pana acum numai baiat mi-au prezis toate persoanele! Fetita zice si calendarul chinezesc.
Cu Tudor am crezut ca o sa fie fetita, asa simteam, ca prea se astepta toata lumea sa fie baiat. Acum am simtit ca e baiat, doar de vreo cateva zile parca simt ca e fetita.
Ce-o fi, numai sanatos si bun ca Tudor sa fie (a se citi nu colici, nu nopti albe, totul acceptat natural, fara chinuri - diversificare, intarcat etc.) Asa iti doresc si tie si tuturor gravidelor!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Si eu am zis, si eu am zis ca ar fi frumos tare!

Apropo de aceasta sarcina.
Cand visam eu asa, si mi se parea ca incep sa se aseze lucrurile si la noi si ca se intremeaza fluturasul, ma vedeam cu burtica iar si simteam exact ce spuneti voi. Sunt convinsa ca sarcina nr 2 e mult mai lejera, ma refer regim, restrictii etc, decat prima.
La prima este totul nou nout si ai timp sa citesti, inveti, cauti etc.
LA sarcina nr 2, deja prichindelul necesita atentie, greturile sunt cu mult insuportabile comparativ cu primele, timpul liber este aproape inexistent, etc.

Asa ca scumpele mele Gabriela si Yaia, este absolut normal ce simtiti si prin ce treceti! Nu va mai faceti procese de constiinta.
Cat despre casa cu fundul in sus, cui nu-i place, sa nu vina. Cei care va iubesc si va cunosc, stiu ca nu va sta in fire haosul care a pus stapanire pe voi in perioada asta.
Iar tu Yaia, fara nici un ajuotr, altul in afara de sot, chiar este de inteles. Stiu bine ce spun.

Picio, un mare ptr rezistenta fara tati. Mie tare greu imi e cand intarzie si are vreun proiect de predat la birou. Daca ar trebui sa plece in delegatii cred ca m-as duce in lume. E drept ca stau si prost cu psihicul.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Mah, nu gasisi alt nume pentru exemplu? Ca daca-si baga barbatul meu ochiul pe aici poate intra la idei.. ca ce treaba oi fi avut eu cu Popescu asta?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Va rog sa semnati si voi www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/petitie_pentru_acordarea_la_timp_a_indemnizatiei_pentru_cresterea_copilului_pana_la_2_ani_copiii_nu_pot_sta_3_luni_fara_mancare_si_scutece_-p47134046.html" target="_blank">petitia aceasta (preluata de la mamicile de albinutze si bondarei).

Eu sunt intr-o pasa proasta momentan - ascult cantece de adormit copiii (ai mei dorm deja de-o ora), dau la boboci si caut rochite pe net. Deja am gasit una care-mi place, dar mi-e sa nu fac concurenta miresei.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Multumesc dragelor pentru toate urarile!Sunteti atat de minunate si sunt tare fericita sa va am aproape.Voi sunteti a doua familie pentru mine
Si m-am simtit excelent ieri,implinita,multumimdu-i lui D-zeu pentru cele doua mogalnete minunate care m-au schimbat,mi-au schimbat gandirea,viata si sufletul.Multumind pentru un sot minunat,care s-a chinuit sa imi pregateasca o pe cinste.Cu toate prepararele mele preferate,friptura,mazline verzi,blue cheese,o gurita de vin,si alte minunati.Pacat ca programul n-a continuat...caci am adormit eu cu Erika cand o adormeam,iar el obosit pe canapea

Erina superba piesaMi-a placut mult si artistul,i-am ascultat si celelalte cantece.

CArpatina felicitari pentru progresele trandafirasului.Mi se pare minunat ca ati reusit sa scapati asa repede de scutec.Ai avut si tu metoda si ai prins-o intr-un moment bun pe micuta Ioana.
Deoarece Erika tot continua sa fie incapatanata si nici nu ma lasa sa o schimb cand face kk,bine ca inca e cald si tinem geamurile deschise...am hotarat sa o las sa faca cum doreste.Ma gandesc ca e o perioada stresanta pt ea,a venit si Lisa cu care trebuie sa ma imparta si toata aventura asta cu bb mic,cand doreste si ea probabil sa fie bb.De cate ori nu se culca in patutul Lisei,sau linge tetita biberonului,sau remarca ca amandoua au scutece si sunt "la fel"...ceea ce ma face sa cred ca inca n-a venit momentul la ea.eu sper doar sa nu ajungem cu scutec pana la 5-7 ani.
In afara faptului ca Erika are in ultima vrme cateva accese de furie si la cel mai mic refuz din partea noastra,se tranteste pe jos,tipa,plange sau fuge prin casa tipand lovind cu mainile in pereti,sau fuge si se inchide in alta camera.Are si clipe cand e atat de dulce si draguta,cand doreste sa fie "surioara mai mare",cand e buna cu Lisa.De ex:ieri dupa ce am spalat-o pe Lisa(a spatalt-o si ea pe burtica) a uns-o cu ulei pe spate si fundulet.Ma uitam ca palma Erikai acopera funduletul Lisei.
Vorbeste din ce in ce mai bine,nu stiu cum de prinde asa repede si usor,dar a inceput sa foloseasca cuvinte "mai grele" gen ferm,hotarat...si le foloseste in context corect.

Mergi la inceput