LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 am fost la scoala...s-au afisat clasele...deja am emotii. |
Pai...si? E in calsa buna, are invataotare buna si faina? Are gagici faien in clasa?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Gabriela77 spune:
Celia, Gabitz multumim de gandurile voastre bune!
Erina, multumim
!Si noi, ca si Daria suntem fani declarati ai lui Pooh! Cred si eu ca va resimtiti atat tu, cat si Daria dupa drumurile astea!Deci deja a primit cadouri Daria, sa se bucure de ele! Succes la gradi!
Vale, am ramas intr-adevar fara cuvinte, e trist, f trist ce se intampla!
Andreea, lasa ca o sa gasiti voi solutia convenabila pt Cris! Rabdare si curaj!
La Multi Ani, Sim si Dantje!Sa fiti fericite si sanatoase!
La Multi Ani, Natalia si Ana!La Multi Ani, Sasha si Rares! Pt clujenii nostri dragi Ana si Rares, niste pupici extra!
Roxana, bine ati revenit, pacat de virusul pacatos, altfel din ce zici a fost un concediu pe cinste!
Isabeluta,
si refacere rapida!
Nana, cu siguranta va veni si bb 2 si fluturasul va intra pe un fagas absolut normal. Cu asemenea parinti, nu se poate altfel!
Pt ingerasul Maya, 
Noi am reinceput de aiz gradi, fara prea mult chef si voie buna, dars per sa vina pe parcurs! De vineri insa e cu nasul cam infundat, aspiram mucisorii si facem aerosoli cu ser! Altfel, nu febra, nu tuse! Speram sa scapam usor! In weekend am fost la petrcerea Alessiei, verisoara ei, unde s-a distrat pe cinste! CE dulci pot fi la varsta asta!
Altfel, si eu fara chef la serviciu, e greu de gasit solutii pt Sara in perioada asta, e inca la program scurt luna asta, si tot o aduc pe mama de la Deva sa stea cu ea pana venim noi, de luna viitoare intram pe program lung.
O zi frumoasa tuturor!
Succes scolarilor! Ce zi frumoasa se anunta!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui crishtina Aaa, Yaia...paturica e gata...mai am finisajele si v-o arat. |
Bravo! Abia astept!
Poze
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Asa tare te-a suparat Domnu' C? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Empatica si intuitiva, ce de obicei!
Tu esti mai bine sau esti cu borcanul de compot langa tine?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc E HE HE. Sper sa nu fii mama omida, ma refer la burtica, si sa ma mai pasuiesti o tzara... CAt despre dusul in lume, cu mare drag as veni Vroiam sa te intreb de caciulile alea Kivat, ca mereu cand vad made in Finland, imi amintesc si uit. Iti plac? Ii plac lui Tudor? Mie mi se par fantastice, le spun scufile, iar Andrei e asa haios cu ele. ![]() |
Bine, dar numai o tzara!
Noi cam spunem adio concediilor in locuri straine pentru urmatorii 2 ani, cel putin. Cu 2 piticii dupa noi, mai greu...dar primim cu drag!
Kivat avem si folosim cu drag! Sunt tare bune iarna, ca tin bine la urechi si protejeaza si gatul. Am avut chiar si eu una rosie, cand eram mica. Nu era dublata cum sunt astea acum, dar imi era tare draga si ii spuneam 'caciula de scafandru', pentru ca mie imi semana cu acea chestie pe care si-o puneau scafandrii la scufundari.
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui NanaMotoc
DAca ma gandesc bine, cred ca poti taia gingerul de pe lista, ca e piparat si atunci e ok bauturica, ca nu stiu de ce, am eu asa o vaga impresie, ca asta face niscaiva treaba acolo. |
In afar de Fanta si ceaiul de menta cu lamaine, nimic nu-mi taie mie greata! Garantat, ca le-am incercat pe toate, din pacate.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Mi-e dor de Annisia, nu a mai scris demult! S.O.S daca ne auzi, scrie cateva randuri, asa, pe fuga, "neicusorule"! ![]() |
Noi nu o deranjam, ca era ocupata cu un proiect important!
Poze
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui danielle02 la multi ani!!! devylla la multi ani!!! sim la multi ani!!! dantje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa aveti parte numai de bucurii si sanatate.sa fiti iubite si fericite! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009) Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything. A truly versatile lady. pozici |
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
papanash spune:
La multi ani fericiti, cu o mica intarziere, pentru Sim si Dantje ! Sa va traiasca copiii sanatosi si voiosi !
LA multi ani fermecatori pentru toti piticii aniversati in weekend !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
gabitz78 spune:
gata.am revenit cu puiul de la scoala.a fost frumos...stef emotionat, dar eu si mai si.
diseara avem sedinta cu parintii.doamna invatatoare pare dragutza....timpul ne va spune mai multe.
sabina - 
sofiei.te astept cu povestiri.
yaia - colegele sunt mai mari decat el.mi-a zis deja ca s-a imprietenit cu colegul de banca.![]()
va pup.merg sa pregatesc mancarea...deh, ce bine era la gradi, nu trebuia sa manance acasa.![]()
pupici dulci tuturor.