LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
Valentina, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, eu am avut mereu o tema pentru astfel de intamplari, inca de cand aveam nepotii mici, la astfel de faze cu siguranta eu mi-as pierde cumpatul si as deveni fiara ! S[per din tot sufletul ca aceste animale sa-si plateasca scump faptele !Multi
pentru printesa si mama ei !
Roxana, bine ati revenit, ma bucur ca ati petrecut frumos. Acum e perioada cu multi virusi, e diferenta mare de temperatura intre zi si noapte si cred ca asa se explica racelile dese.
Erina, inca n-am cusut perdeaua, azi am cumparat chestia aia care se coase sus pt prindere. Inca ma mai gandesc daca o pun asa ( e cam transparenta totusi) sau o prind de cea actuala, albastra. Cand voiam sa scot masina sao inaugurez, a venit al meu sot acasa si m-a deturnat la alte chestii . Te cred ca te-ai saturat de drumuri si facut/desfacut bagaje, mai ales in perioada asta ....Nu mai stiu daca am spus, dar si eu intreb la gradi daca face kk si ce consistenta are, uneori imi sune ingrijitoarea neintrebata
. Unul din plusurile gradinitei noastre este mancarea,niciodata Adi n-a fost deranjat sau constipat, si cand a vrut portie dubla mereu i s-a dat ( el prefera ciorbele ).
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Succes micilor scolari, Stefan si Sofia ! Sabina, n-ai rezovat calculatorul ?
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Luy, cum mai e la gradi ? A inceput programul lung Me ?
MAria, voi ce mai faceti ?
Azi dimineata la gradine-a intampinat Andrei ( mami de Andrei de la grupa mica de la Ada, ce mai faci
?. Adi l-a mangaiat pe cap si cica "paru chetz" ( are bucle Andrei), apoi au plecat impreuna la joaca.
( 02.10.2007 )
Gabriela77 spune:
Gabitzule, sa fie un an scolar bun! 
Papanash, au fost constructive actiunile spre care te-a deturnat sotul?![]()
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
bebeka spune:
Buna!!
Joi si vineri n-am putut intra deloc ca nu ma lasa,naiba stie de ce..
La multi ani pentru:
Briana-Maria
Daria Anamaria
Robert
Robert-Stefan
Kosmas
Gruia
Maria
Alexia Cristina
Natalia Ioana
Ana
Multi ani fericiti si pentru sarbatoritii de azi:
Sasha Gabriel
Rares Cristian
iar pentu Maya
papanash spune:
Gabriela, nu stiu daca au fost constructive
, am fost sa vedem un complex imobiliar. Nu mi-a placut zona, si nici n-am vazut tipul de apartament care-mi placea in schita.
Cecilia, pai tu de ce nu poti sa mergi la cumparaturi ? Nu sta bona cu Cristi ? Adica inca 2 ore fata de programul normal, nu vrea ?
Eu am gasit metoda cu Adi, ca si el isi pierduse rabdarea in ultima vreme. Acum il pun in cos si ii dau un pix si un caiet si sta acolo cuminte si deseneaza.
Andreea, ai schimbat bona sau e aceeasi ? Te-a speriat faptul ca plangea dimineata la gradi ?
( 02.10.2007 )
kriss79 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor din ultimele zile si de astazi!
Nu prea reusesc sa intru si cand o fac e pt. putin timp..De la 1 oct incep si eu munca, daca se termina greva judecatorilor pana atunci.
La Multi Ani si mamicilor Dantje si Sim care isi sarbatoresc ziua!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
valentina_22 spune:
Un gand,o floare si un pupic special unor parinti de ingeras, Maya!

LA MULTI ANI, papanashului frumusel Sasha Gabriel de mami Alice si nazdravanului cu ochii ca safirul Rares Cristian de mami iubitoare diwana. Sa va traiasca puiutii, inalti si frumosi ca brazii, puternici ca muntii si ascultatori si iubitori!
Un pupic mare, mare de tot si primilor scolarei ai nostrii Stefanut si Sofia! Parintilor fericiti o
si fiti mandrii de puii vostrii, aveti cu ce!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Celia Legat de renuntarea la pampers ...am avut o perioada in iulie cand o duceam pe Andreea la maicamea dimineata si o luam seara , in acea perioada , mamaie a practicat mersul la olita, fara pampers.Mai spunea Andreea, o mai aseza mamaie, se mai ducea singura... Seara la nani, o lasam fara, nu facea peste noapte . Nu am avut surprize timp de doua saptamani. Apoi am avut un singur "accident" care a fost urmat de mai multe zile cu mai multe scaune si am regresat de o tinem acum si peste zi cu pampers. |
Poate e timpul sa o duci din nou pe Andreea creata la mama ta!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze