LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 M-am gandit mult daca sa va spun sau nu ce am patit si am luat decizia sa va impartasesc nefericita experienta,pentru ca toate suntem mame si vrem ca puii nostrii sa fie in siguranta! Acum aprox 2 saptamani eram in parc cu copii si credeti-ma nu stiu cum ,(ma invinovatesc si acum pentru asta) am scapat-o pentru cateva clipe pe Alex din priviri. A fost de ajuns pentru un nenorocit de pustan de vreo 10-12 ani, ca s-o ademeneasca si sa incerce lucruri nefiresti cu ea. Am avut marele noroc sa reusesc sa o gasesc la timp, inainte de a se intampla ceva care putea sa lase urmari pe viata. A fost cumplit, Alex plangea,iar eu eram socata. Alex este bine acum,pare sa fi uitat incidentul, am fost am vorbit si cu parintiui pustiului, dar eu am ramas cu trauma. Nu s-a intamplat nimic intre ei doi,dar ma gandesc si acum cu groza in suflet ce s-ar fi putut intampla daca nu ii gaseam. Aveti grija dragelor de puii vostrii, nenorocitii astia nu mai au nici un Dumnezeu, parintii vinovatului nu vred ca au luat nici o masura la cum au reactionat cand m-am dus peste ei. Acum nu vreau decat sa uit totul si evit locurile in care mergeam inainte, ii tin aproape pe cei mici de mine si nu ii las nici la un metru departare. |
Off, dragele de voi! Mi s-a ridicat parul de groaza!
Deci parintii lasa sa se formeze un mic monstru acolo....zau de nu merita dati pe mana Protectiei copilului...de obicei copii care abuzeaza sunt la randul lor abuzati. Eu i-as raporta de nu fac nimic, nu de alta, dar peste ani poate copilul asta va deveni un monstru cu chip uman si poate face alte victime nevinovate...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui cecilia L asa ca mai bine ne ferim copii si parerea mea sa le limitam accesul la TV..... |
Copii nu-i poti feri 24h din 24. Trebuie invatati si educati sa se fereasca singuri, acum sau mai tarziu, ca adulti. Faptul ca tu ii limitezi accesul la Tv copilului tau, nu e o protectie pentru el. Ca daca e sa-l ademeneasca un nenorocit, faptul ca copilul tau nu s-a uitat la TV nu-l ajuta cu nimic. Parerea mea. Iar de viloenta au parte chiar si in scoli, din pacate, nu numai la TV sau in alte parti...offf...greu!
==================================
Poze
Celia spune:

Sasha de mami Alice
Rares de mami Diwana
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Roxana_G spune:
Buna ziulica. Iaca la munca, deja am dat in branci de dimineata si mi-am propus o pauza de forum.
Am fost si la doctor cu Andrei, se pare ca ne-am ales cu un streptococ A din Turcia, probabil de la cantatile industriale de apa bauta din piscina. Testul rapid e pozitiv, amigdalele varza cu depozite de puroi. Insa nu mai face febra. Alex pare ok, nu a mai facut febra, nici rosie nu prea e in gat, nu e clar daca a luat si ea. Oricum pentru orice eventualitate suntem toti pe augmentin. Deci se amana gradi. O sa vina mama la noi 2 zile si apoi cand nu mai e risc sa fie contagiosi o mut iar pe Alex la ai mei. Pana atunci nu putem ca sa nu ia tata. Apropos, a fost si el la control cat am fost noi plecati si nu sunt prea stralucite vestile,dar nici asa de rele. E de urmarit de acum. Probabil vara urmatoare va face si cea de-a 2 a operatie.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Imi pare rau, Roxana de vestile noi! Sper sa fie usor tratabil si sa scapati usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
Roxana_G spune:
Erina, imi pare rau ca a fost asa greu cu drumul. Uneori in aglomeratie nici eu nu am rabdare, d-apoi copiii. Cat despre pozele noastre, va mai dura ceva, mai ales acum cu puii bolnavi nu prea mai am parte de net acasa.
Valentina, am citit ieri povestirea din parc. Nu am apucat sa raspund, dar pur si simplu m-am ingrozit. Si acum ma apuca raul cand ma gandesc, aseara a remarcat si sotul meu cum m-am schimbat la fata cand am citit. Sper din tot sufletul sa ii treaca Alecandrei sperietura si sa uite repede. Tu cu siguranta iti vei reveni mai greu, dar macar e bine ca ai ajuns la timp inainte sa fie mai rau. este incredibil ce a ajuns lumea asta.
Papanash, cum mai e Andrei cu manuta? Trebuie sa ai grija acum sa nu mai cada pe ea o vreme, mie asa mi-au zis. Aaa, si multumim mult de mesaj, nu am apucat sa raspund atunci. 
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Sim si Dantje
multa sanatate, fericire, bucurii si realizarea tuturor dorintelor!
Rares Cristian si Sasha Gabriel
sa fiti sanatosi si norocosi!
Diwana,
sa iti traiasca baiatul si sa va bucurati de el!
Rox , mamica
bernix spune:
Buna ziua, fete dragi!
Iar am lipsit ceva zile de pe forum, iar am restante fata de sarbatoritii ultimelor zile. La multi ani fericiti dragi pitici! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si veseli, neatinsi de tristete!
La multi ani fericiti numai cu bucurii mamicilor devylla, Sim, dantje!
O lacrima si un gand curat si pentru ingerasul Maya si o imbratisare stransa pt mama ei!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, ma bucur de faza cu pantalonii Cat depsre ora de relaxare... Hmm. Cam greu, ca Lisa e parca tot mai solicitanta sau ma cam lasa pe mine bateriile Sunt cam chianuna, dar trece si asta In alta ordine de idei, noroc cu tine ca numeri zilele pana peste 5 sapt. (eu atunci am programarea aprox pt nascare). Si cand te-am auzit ca zici de 35 de zile am intrat in panica, pt ca am realizat ca nu am facut bagajul de spital, nu am cumparat scutece si chestii de toaletizare bb si moi, hainele pustiului erau in patut de 3 sapt! (intre timp m-am mobilizat si le-am pus azi in dulap Dar noi sa fim sanatosi ca restul le facem pe toate ![]() |
Mersi
, sper si eu sa treaca raul cat mai repede, mai ales ca azi sunt 12+, deci in trimestrul II deja, daca am numarat eu bine. Si deja ar cam trebui sa dispara, incet-incet!Uite, noroc cu tine ca imi aduci aminte ca trebuie sa cumparam si noi pat de om mare, sa eliberam patutul! Dar trebuie sa ma mobilizez pentru asta...
clar sa ai grija de tine INAINTE de a veni bebe, nu cred sa mai ai cum dupa aceea...doamne, tu mai ai cam o luna...
fetele!==================================
Poze
Roxana_G spune:
Mult succes scolareilor Stefan si Sofia! 
Rox , mamica