LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, bine ati revenit ! Sa va fie de bine concediu , din povestirile scurte pare sa fi fost relaxant si distractiv mai ales pentru copii.
Sanatate multa , sa treaca repede viroza!

Erina , asteptam povestioarele despre Daria la gradi, dupa scurta pauza.

Gabitz, Sabina, succes scolarilor !

Gabriela , bine ca poate veni buni sa se ocupe de Sara si poate intr-o luna se va obisnui ca sa ramana la program lung.

Ema, acomodare usoara papanasului la gradi!

Yaia, . Andreea va merge la mamaie ...

Astazi , cand se pregatea Andrei de scoala a zis ca merge si ea(a coala a Adei) si am luat-o cu noi ... fost incantata sa stea in banca fratelui...
Andrei a schimbat scoala , va fi nou si pentru el, profesori mai multi , plus specializarea care necesita pregatire si program in plus... speram sa -i placa si sa faca cu placere. Conditiile lasa de dorit , daca la gradinite avem de unde alege, in ceea ce priveste scolile oferta e limitata...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Roxana, bine ai revenit! Pacat ca s-a sfarsit asa concediul vostru, bine ca nu mai face febra Andrei. Sanatate multa tuturor!

valentina, de groaza intamplarea prin care a trecut Alexandra! Sper sa uite cat mai repede teama din momentele alea, dar sa traga invataminte si sa se lase mai greu ademenita. Sunt atatea pericole in jur! Sunt de acord cu Yaiaca ar trebui reclamat agresorul, chiar daca re numai 10 ani!

Erina, bun venit in orasul asta ingrozitor care ne tine prozonieri: iti trebuie timp si rabdare si sa intri si sa iesi din el. Poate acum, ca si tu si Daria suportati greu drumurile veti sta mai mult pe loc.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

babylina, bine ai revenit! Sabina alapta acum o luna si nu cred ca l-a intarcat pe Gheorghe. De asemenea, Celia spunea ce frumoasa ei nu vrea deloc sa rennte la san.

Cecilia, tu pareai ca te descurci bine cu Cristi la cumparaturi. Ce s-a intamplat, nu mai coopereaza?

Gabriela, sper sa treaca mucii Sarei cat mai repede!

Kiss, ce mai face frumoasa ta? Tu esti pregatita de job?

isabeluta, deci faci palnuri de bb2! Bravo! POate schimbarile de program din ultima vreme iti vor fi de folos si vei munci cu spor! Sanate multa si recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Cu muzica eu zic ca merita sa incerci un curs pt Eliza. Cred ca si Daniel ar beneficia, desi e micut inca. Eu cred ca Eliza ar trece peste disconfortul "muzical" si ar aprecia interactiunea si "joaca" din timpul cursului, iar cantecele ar fi ceva aditional. Dar trebuie profa buna, care stie ce face. Ca am avut si noi la curs copiluti care nu erau happy cu muzica, insa erau atenti la instrumente, scuturau din clopotei , bateau in toba etc si muzica ajungea undeva in fundal. Nici Lisa nu suporta muzica DELOC acasa, de NICI un fel, inainte de curs. Doar in masina ce mai era ok si acolo doar 1 singur CD , de eram si eu si sotul capiati, ca nu vroia nicicum altceva. Dar de cand cu cursul cere ea singura muzica pe CD in masina (are vreo 3 si alege in fucntie de ce cantece vrea sa asculte), acasa iar, uneori vrea sa ii cant eu si sa facem gesturile care merg cu cantecelele si tot asa. Chiar ajuta enorm un curs de acest gen si ii dezvolta pe atat de multe planuri! sa stii ca merita efortul celor 2-3 sedinte "de proteste".

Si noi am inceput un curs de muzica, joia trecuta. Tudor iubeste muzica de cand avea cateva zile, oricum. Doar la melodiile lente, cele de adormit copii, plangea se sarea camesa de pe el. Acum parca nu mai plance la alea lente, dar nici nu i-am mai pus...oricum, cere 'putu' (adica muzica), toata ziua. Si vrea pe UTV, deci nu vrea orice. Mie nu prea imi place postul si incerc sa evit, ii cant eu mai mult, mai nou canta si el cu mine.
Dar cursul de muzica e diferit. Acolo alearga si sare cu alti copii, ii pune profesoara la diferite activitati, canta si ei si fac gesturi pe muzica, sunt familiarizati cu diferite instrumente, cu ritmul...e amuzant pt. ei...mai prostioara pentru noi, dar noi suntem acolo doar intrumente de ajutat copilul.
Si la noi e un picit care plange destul de rau, dar nu stiu de ce si nici nu e nimeni deranjat, asa ca sper sa treaca peste asta repede, ca mi-e mila de el. Mariana, iti zic cate sedinte a durat plansul la el, daca te ajuta cu ceva.

Noi la cursul de sport nu am putut merge, ca eu nu pot lucra cu Tudor si tata-su cica nu merge acolo numai cu mamici. Am incercat sa-l santajez, ca ramane fii-su needucat, ca i-ar prii...dar nu a mers!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Sa va spun si io despre experienta noastra de dormit la pranz fara pampersi, ca tot s-a discutat. Ana doarme la pranz fara pampers de vreo luna cu doar 3 accidente in tot acest timp. Prima data a adormit fara din intamplare si n=am mai trezit-o sa-i pun scutec. N-a facut pipi si am lasat-o urmatoarele zile tot fara scutec, dar cu paturica absorbanta dedesupt. Imediat cum se trezea o puneam pe oala, care era uneori de folos, alteori nu. In fine, oala a ramas langa pat, cand se trezeste se aseaza singura daca simte pipi. Mama de cand e la noi nici nu s-a gandit sa foloseasca pampers si au fost cu ea 2 accidente: unul imediat ce s-a trzit si cel mai grav, ieri, imediat cea a adormit, cand nici nu s-a sinchisit ca era uda. N-am facut nimic special, pur si simplu i-am explicat ca daca vrea sa doarma fara scuitec tre' sa aiba grija sa nu ude patul si a mers. Acum refuza si scutecul de noapte, insa nu sunt eu pregatita sa o las fara, ca tot ma voi ridica de cel putin 2 ori sa o pun la oala, nemaipunand la socoteala accidentele din timpul noptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, multumim de intrebare si de griji, sper sa fim bine. Si da, de azi sunt la munca.

Emma, mult succes cu cresa, sper sa fie bine pentru Andrei.

Luy, fetele!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Si-a trecut si prima si de scoala pt Sofia si Stefan...
Sa aveti numai zile frumoase si pline, sa invatati mereu ceva nou si sa nu va plictisiti niciodata, dragi boboci de clasa I!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Bernix, multumim ici. Felicitari dulcetei pentru renuntarea la pampers.

Asa e , Babylina , Andreea nu renunta la titi, noi mai avem pana la 18 ani, cat a zis sotul ca va dura alaptatul la ea...

Parca si Myral era in club inca ...
Chiar ce mai faceti?

Maria , cum e Alex, noi cuceriri? Dulceata Teuta?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Maya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
fundul meu care oricum nu era slabanog

Asta s-o crezi tu!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput