LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)
Raspunsuri - Pagina 20
isabeluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix babylina, bine ai revenit! Sabina alapta acum o luna si nu cred ca l-a intarcat pe Gheorghe. De asemenea, Celia spunea ce frumoasa ei nu vrea deloc sa rennte la san. Cecilia, tu pareai ca te descurci bine cu Cristi la cumparaturi. Ce s-a intamplat, nu mai coopereaza? Gabriela, sper sa treaca mucii Sarei cat mai repede! Kiss, ce mai face frumoasa ta? Tu esti pregatita de job? isabeluta, deci faci palnuri de bb2! Bravo! POate schimbarile de program din ultima vreme iti vor fi de folos si vei munci cu spor! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Ne-am apucat de muuuult. Chiar de cand am aflat de legea cu 85%,
dar cum suntem "norocosi" din fire la chesti "moca" asteptam trecerea miscarilor parlamentare pentru implinirea visului no 2.
Super cu experimentul fara pampers...pe noi ne fenteaza in continuare...ieri de exemplu a zis kk si l-am pus cuminte pe olita. A stat ceva vreme, adica pana m-am plictisit eu ...si la 10 minute dupa re-ambalare a facut tot in pampers, pe muteste, of course!
Erina spune:
Buna!!!
Am citit noile mesaje, acum sa vad daca imi amintes ce am citit...
Bernix,multumim, incercam sa mergem la interval de cel putin o luna la PN. Pina acum am mers si la o saptamina, la doua la trei...
Nu vreau sa o mai intrerup pe Daria de la gradinita si drumul e prea o obositor.
Imi pare bine sa aud despre progresele Anei la olita. Si noi ajunsesem la etapa de dormit fara pampers dar cind am inceput gradinita i-am pus din nou si am intregistrat un regres.
Cind am scris despre Ana mi-am amintit ca nu am spus la multi ani Mariilor (multumesc Teodora ca l-ai amintit pe tati de Daria
)si Anelor aniversate saptamina trecuta! La multi ani sanatosi si fericiti tuturor!!!
Yaia, super cursul de muzica. Si Dariei ii palce mult muzica, dupa doua zile de gradinita o cunosteau toti ca pe o dansatoare dulce.
Cit despre sot il inteleg perfect!!!![]()
Bine ai intrat in al doilea trimestru si numai bine!!! Zilele acestea vezi bebelusul nu-i asa???
Roxana, sanatate si sper sa va reveniti cit mai repede!!! Sanatate si tatalui tau!!!
Gabriela sper sa fie Sara bine repede. Taree greu cind sunt un pic bolnaviori!!!
Si sotul meu merita uneori ceva tigai, noroc ca face apoi gesturi frumoase ca altfel...
Celia,multumim. Am avut o zi OK la gradinita. Dimineata Daria a mers linistita, a revazut cu placere toate ornamentele de pe pereti, a intrat frumos in clasa, a luat jucarii iar cind mi-am luat la revedere si am asigurat-o ca ma intorc la 1 mi-a spus "pa mama".
Am discutat un pic cu educatoarea sa insiste sa manince macar la prinz (dimineta maninca acasa la ora 7) pentru ca adoarme in taxi sau masina si sta prea mult flaminda.
Mi-au spus ca a mincat supa-Daria nu se atinge de ea acasa si piersica. Cind am venit acasa a vrut din prinzul lui tati, apo a cerut iaurt, apoi a mincat doi biscuiti. Nu stiu ce sa cred...
Papanash ce norocoasa esti ca Andrei papa si mai si cere mincare. Cu perdeaua, nu stiuce sa zic, depinde daca e invatat sa doarma in intuneric la prinz. Daria asa era obisnuitadaraici avem perdea de voal si draoerii din bumbacalab asa ca e o lumina...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
11+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
veroboroda spune:
Buan ziua si de la noi!
Noi raportam un we de cosmar.Mai intai bia a facut vineri dupa amiaza si sambata febra 38,3, i-am dat nurofen si bineinteles am trecut repede pe antibiotic si si-a revenit. Ca nu cumva sa-mi ies din mana sambata seara tati raporteaza febra 39, dureri puternice de cap simusculare, duminica la fel , azi la fel. De trei zile nu se ridica din pat, nu manaca nimic si nici nu-i scade febra. Am chemat medicul acasa iar rezultatul a fost viroza puternica, tratamet cefalexin de 500mg la 6 ore, aspirina si paracetamol de 3 ori pe zi, lichide multe. Sa vedem cum evolueaza. Ideea e ca sunt foarte speriata,in 10 ani de cand suntem impreuna, nu l-am vazut niciodata sa nu se ridice din pat, nu l-am vazut nicodata luaind medicamente, acum in cere in disperare sa-i dau medicamente ca nu mai suporta durerea. Si cel mai tare mi-e teama sa nu i-a bia virusul. L-am izolat in camera mica, dar Bia e disperata sa se duca la el.Aseara a fost asa de scumpa, a vrut sa-i duca ea pastila si mi-a zis:Mami, duc eu patila , taiu tati(pastila si ceaiul ). Ma bucur macar ca Bia e bine si ca-i place la gradi.
Aaaaa.... Am o mare rugaminte, spuneti-mi cum pot dezinfecta camera lui tati, in afara de spirt, aerist si schimbat asternuturi?
Am citit despre acel incident cu fetita si cu baiatul acela de 10 ani si mi s-a incretit carnea pe mine.Alexandra va uita repede incidentul ca e prea micuta, mai rau de mami care cred ca e traumatizata rau. Eu cred ca astfell de manifestari au loc si din cauza a ceea ce vad copii acasa. Sunt atat de multe familii denaturate car n-au nici o jena in a face fel de fel de gesturi de fata cu copii sau de a vorbi intr-un anume fel, bautura, batai si uite asa se transforma un copil inocent intr-un monstru....
Rox, multa sanatate puilor tai.
Acomodare usoara gradinarilor si scolerilor ca am vazut ca sunt si cativa scoleri printre noi.
Mami de printesa Bianca Elena.
Erina spune:
Celia, succes la noua scoala lui Andrei!!!
Sunt sigura ca papusica ondulata se va reinvata cu folositul olitei!!!
Succes la scoala si Sofiei de mami Sabina si lui Stefan de mami Gabitz!!!
11+
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gabriela77
Empatica si intuitiva, ce de obicei! Tu esti mai bine sau esti cu borcanul de compot langa tine? |
Vreo tigaie, ceva? Am una facuta din otel finlandez, grea si numa' buna!
Borcan acum numai acasa, azi la micul dejun am avut McChicken si placinta cu mere de la Mac plus o ciocolata calda cu frisca...asta ca sa vedeti ce mic dejunuri sanatoase am eu...iar acum bag Pringles, dar si nachos ma atrag tare...Mariana, Carpatina, va dati seama ce cupil destept o sa am daca ii dau de acum de-astea?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Erina spune:
Veroboroda, sanatate taticului de Bianca!!!
Eu folosesc un dezinfectantcarese folosestesi in mediul spitalicesc (e pentru suprafete) GNLD desinfectant. Ma gindesc ca ar trebui sa existe ceva si pentru aer dar nu stiu...
Sper sa nu luati si voi viroza si sa fie totul bine.
11+
Erina spune:
Am si eu o intrebare despre chestii mai superficiale...
Striu ca in grupul gravidutelor de acum nu prea sunt mamici care se vopsesc dar intreb toate mamicile. Ce parere aveti despre vopsitul in sarcina, v-ati vopsit, credeticaafecteaza cumva??? (iar am comis-o azi, se vedea urit radacina si am facut un aramiu...nu e prea grozavdar merge...). Eu la Daria eram satena si m-am vopsit o singuradata in ultimul trimestru cu nuantator...
11+
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia ...iar acum bag Pringles, dar si nachos ma atrag tare...Mariana, Carpatina, va dati seama ce cupil destept o sa am daca ii dau de acum de-astea? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Erina, la Miruna am rezistat si nu m-am vopsit. La Vlad insa prea aratam ca o ciumafaie si m-am vopsit de vreo trei ori.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Time-out pentru capitol nou.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts