LMA - Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (331)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

aeperju, sper din inima ca Andrei sa gaseasca si partea buna din mersul la cresa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, nici nu stiu ce sa spun despre ceea ce vi s-a intamplat... Groaznic... Imi dau seama inca o data cate pericole ii pandesc pe copiii nostri
Sper ca timpul sa stearga amintirea aceasta nefericita din mintea Alexandrei. Tu sigur nu vei putea uita, stiu...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani mamicilor Sim si Dantje nascute in zi de sarbatoare!!!!

re-innoiesc urarea de LA MULTI ANI tuturor dulcetzelelor si papanashilor!

Noroc de o luxatie la purtator caci asa va mai citesc!

Din pacate mi-a stricat planurile (si nu o zic cu bucurie) legate de ziua lui Vladutz...vroiam atunci zi libera...nu stiu daca voi mai reusi caci oricum am stricat niste planuri si pe la job...

Ma bucur nespus ca pot sa vad ce mai faceti!

Vreau sa felicit proaspetele mamici...am tras cu ochiul pe la pozici ...am vazut si o bebica-miericica tare tzitzi papacioasa...Bravo Danielle de data asta ai reusit!!!!

Si pe gravidutze le pup dulce. Ce multe sunteti!!! La noi nu iese pasientza nicicum...dar suntem fericiti si sanatosi! Ma rog unii dintre noi...

Isabela si de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

isabeluta, refacere rapida !
Chiar de ti s-au stricat niste planuri, incearca sa-ti faci altele, adaptate situatiei actuale - poate acum Vladutz o sa fie mai bucuros, ca petrece mai mult timp cu tine Iar tu ai timp sa intri iar pe forum si sa ne mai povestesti de el - ce voiai sa-i organizezi pt aniversare ?

Mergi la inceput

Rox, bine ai revenit ! Ti s-a simtit lipsa aici
Multa sanatate piticilor, sa scape repede de viroza si sa nu mai intunece nimic amintirea vacantei in care v-ati ( s-au ) simtit atat de bine !

Mergi la inceput

Am si eu o nelamurire Sassy water e pentru sau pentru...am ratat mesajul initial!

Mergi la inceput

Pai asa m-am gandit si eu Luy: fiecare clipa petrecuta cu el e o bucurie si trebuie sa adun cat mai multe astfel de clipe!

Nu organizez ceva deosebit, vroiam doar sa fiu langa el toata ziua. Ceva in familie cu tort si cadouri, nimic special!

Citat:
citat din mesajul lui luy

isabeluta, refacere rapida !
Chiar de ti s-au stricat niste planuri, incearca sa-ti faci altele, adaptate situatiei actuale - poate acum Vladutz o sa fie mai bucuros, ca petrece mai mult timp cu tine Iar tu ai timp sa intri iar pe forum si sa ne mai povestesti de el - ce voiai sa-i organizezi pt aniversare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

BUna dimineatza!
Am revenit si eu. Am avut calculatorul defect. Nu era numai problema de reparatie.
Imi pare rau ca nu am putut ura fiecarui aniversat in parte dar m-am gandit mereu la fiecare si in fiecare zi am trimis din inima gandurile mele bune . Sa va traiasca puiutii sa fie sanatosi si norocosi.
Inca nu am apucat sa citesc din urma asa ca nu stiu ce s-a intamplat , prin ce intamplari ati mai trecut . Ma apuc de citit si o sa fiu la curent.

Si noi am trecut printr-o intamplare care ne-a speriat si ne-a tinut cu sufletul la gura destul./
Intr-o zi 13 august Bogdan s-a hotarat sa se faca pusculita asa ca a inghitit o moneda de 5 bani.
Va imaginati alergatura la spitale , la radiografie. La spital au incercat sa ma linisteasca, asta daca exista un cuvant care poate linisti o mamica al carei copil trece printr-o intamplare neplacuta, ca moneda e in olon si ca o scoate in 2 zile.
LA noi cele 2 zile s-au transformat in 12 zile. 12 zile de stress si de inspectat pampersii. Abia pe 25 august , spre bucuria noastra, din functia de pusculita.
Are 90 de cm si 12 kg. Vorbeste toata ziua. Incepusem sa notez cuvintele pe care le spune, dar acum ar fi mai usor sa notez ce nu spune. Inca nu am renuntat la pamapersi dar folosim olita cand ne trezim din somn.
Inca il alaptez si dupa cum se vede treaba mai avem inca cale lunga pana renuntam la tzitzi. Mai sunt mamici care alapteaza?
Ma alatur si eu mamicilor care au renuntat la servici , ca sa stea inca un an cu copilul acasa. Asa ca acum sunt somer cu diploma dar fara bani.
O imbratisare si mamicilor ai caror copilasi incep azi gradinita sau scoala.
Acum ma apuc de citit din urma.
Va si va doresc o saptamana superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Yaioooo,lasa bre zlabealaaaa,ca nu la asta ma refeream...

Ahaaaa, te refereai la faptul ca mi-s curioasa si cum de n-am intrebat! Pai dadui cautare pe goagalu' ala si cand am vazut 'cura de slabit', am inchis repede!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yaia, eu m-as multumi cu o nascare/barbat!

Asa tare te-a suparat Domnu' C?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput