Parintii nostri
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Pantera poate sa isi aminteasca intamplari de cand era mica, mica.Noi ne-am mutat de la bunici cand aveam 3 ani dar tin perfect minte cum pe vremea cand inca stateam la bunici, coboram 1 etaj mai jos cu mamaie la o vecina si ma lasa sa cant la pian Am destule amintiri pe cand aveam 2 ani.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
blackpanterro spune:
Si eu am amintiri si de la 2 ani si ceva cand m-a lasat mama la bunica o luna ca plecase de la taica-miu. Tin minte cum ma legana bunica, cum stateam in patut si cum nu am mai stiut cine e mama cand a venit sa ma ia inapoi :). Am intrebat-o pe bunica "cine e tanti asta?" :). Si acum ii mai spun "mama" bunicii :), draga de ea.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Chuny spune:
Mea culpa, am scris COMPASIUNE gandindu-ma f clar la EMPATIE.
Andacos, nu ai incercat deloc sa intelegi ceea ce am vrut sa spun. Repet: cine a trecut printr-o trauma nu are nevoie de mila nimanui, ci de respect si intelegere pt durerea lui.
Eu am remarcat pe forumul asta ceva: daca ai avut o experienta traumatizanta si o expui pe forum, unora intai le e "mila" de tine; mai incolo daca te contrazici cu cineva la un topic, iti baga pastila cu copilaria nefericita si eventual te mai trimit la psiholog sa te rezolvi, si eventual dup-aia sa vii sa mai discuti pe forum in contradictoriu despre placinte, da ?
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zfcristina Ma regasesc perfect in ceea ce a spus filofteia! Mamei i-am reprosat ca m-a zapacit cu bataia, i-as reprosa (dar ma abtin) ca nu a stiut sa-mi fie prietena, nu doar mama. Tatalui....am foarte multe sa-i reprosez. In primul rand ca m-a parasit cand eram in clasa 1, ca si in ziua de azi tanjesc dupa dragostea lui dar din pacate nu mi-o ofera. Ca i-a permis celei de a doua sotii sa-l indeparteze pentru ani si ani si ani de copila lui, ca a mai facut copii.... 2 copii pe care ii rasfata, ii iubeste, le ofera tot ce este mai bun. Ca ai mei copii nu stiu ce inseamna sa aiba bunic, pentru ca "bunicul" este prea ocupat sa fie tata.................si as putea continua la infinit dar asta ar insemna sa imi crape inima de durere. www.romanism.net" target="_blank">BASARABIA PAMANT ROMANESC |
Nu pot sa cred ca ii reprosezi tatalui tau ca are si alti copii si ca este ocupat sa ii iubesca (banuiesc ca sunt mai mici ca tine, poate inca minori) in loc sa aibe grija de nepoti!!!!!!
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall *KUALA LUMPUR
Chuny spune:
Lara, sa nu uitam ca tu vorbesti din pozitia de a doua nevasta care face tot ce poate pe a-l indeparta pe sot de primii lui copii ( sau copil, nu mai stiu).
Un tata adevarat ar fi trebui sa stie sa se imparta intre copiii cu prima sotie si copiii facuti cu cea de-a doua, ar putea fi foarte bine in acelasi timp si tata pt copiii lui si bunic pt nepoti. Desigur, daca nu exista o a doua tare grijulie sa nu imparta nimic cu copiii din prima familie a sotului.
Cristina nu-i cerea sa aiba grija de copii, ci sa fie bunic.
Cristina are tot dreptul din lumea sa-i reproseze ca pt ea nu a reusit sa se poarte ca un tata.
Sibylle
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
lara_c spune:
citat din mesajul lui Sibylle Lara, sa nu uitam ca tu vorbesti din pozitia de a doua nevasta care face tot ce poate pe a-l indeparta pe sot de primii lui copii ( sau copil, nu mai stiu). Un tata adevarat ar fi trebui sa stie sa se imparta intre copiii cu prima sotie si copiii facuti cu cea de-a doua, ar putea fi foarte bine in acelasi timp si tata pt copiii lui si bunic pt nepoti. Desigur, daca nu exista o a doua tare grijulie sa nu imparta nimic cu copiii din prima familie a sotului. Cristina nu-i cerea sa aiba grija de copii, ci sa fie bunic. Cristina are tot dreptul din lumea sa-i reproseze ca pt ea nu a reusit sa se poarte ca un tata. Sibylle http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ Vladimir ***** ***** Anna www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" |
Sybille, nu stiu de unde vii cu ideile astea...Vorbesti de parca ma cunosti si imi stii povestea vietii.Crezi ca daca citesti doua posturi si le pui cap la cap deductia logica nu poate fi decat una?????
Daca chiar vrei sa stii, vorbesc din pozitia unui COPIL din a doua casatorie a Tatalui MEU.
Cand am citit postul de mai sus m-am gandit daca asa gandeste si sora mea vitrega despre mine.Mi se pare foarte foarte crud.Nu am incercat NICIODATA sa o indepartez, nici mama mea de altfel(din contra), nu stiu exact care este istoria Cristinei si a nevestei tatalui ei (asa cum nici tu nu imi stii istoria, iata ca nu era vb de sot ci de TATAl MEU....) dar replicile la adresa fratilor (vitregi asa cum or fi ei....)mi se par ff egoiste.
Banuiesc ca daca Cristina era fiica din a doau casatorie( sau mai rau, nevasta) ii sareai in cap...dar fiind din prima e ok?
Asa ca te rog eu , nu mai face presupuneri
Erinn's mummy
Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall *KUALA LUMPUR
Chuny spune:
Lara, nu am chef sa caut mesajele unde spuneai ca plecati f departe de tara unde locuieste prima sotie si ca pe tata l-ar costa f mult sa-si vada copiii la 2 saptamani.
Daca tatal tau a stiut sa fie la fel de TATA si pt sora ta, fata lui din prima casatorie, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme.
Uite, sotul meu este un tata foarte bun. Daca si-ar reface viata cu altcineva sunt sigura ca ar ramane un tata la fel de bun pt copiii mei.
Sibylle
Kariris spune:
Vai acum vad ca in urma mesajului meu s-a iscat o polemica!
Panterro, no comment...daca asa amintiri ai tu cu tatal tau, atunci mai bine traiai fara el ca si mine. Eu discutam odata cu sora mea (vitrega) si ii spuneam ca aiurea e soarta, ca eu am trait toata viata fara tata, nu a stiut nimic de mine niciodata, decat cand il anuntam eu cate ceva, iar ea a avut o familie asa cum trebuie sa aiba orice copil. Iar sora mea mi-a spus ca nu a fost o fericire ca a avut tatal langa ea, ca toata copilaria a mancat bataie de la el si ea si mama ei. Deci ar fi fost mai bine fara el.
Imi aduc aminte ca odata cand eram mica (vreo 12-13 ani) m-am dus la ei sa-i vad si sotia lui s-a luat de mine urat intrebandu-ma daca am venit sa-i cer bani. Niciodata nu i-am cerut si niciodata nu mi-a dat. Insa uneori vroiam sa merg sa il vad pe el si mai ales pe sora mea. Atunci s-a iscat un adevarat scandal. I-am spus sotiei lui sa iasa afara din casa cat stau eu in vizita daca nu se poate comporta normal pentru ca ea e O STRAINA iar noi 3 tata, eu si sora mea suntem legaturi de sange! Nu stiu de unde mi-a venit asta, au ramas toti masca. Sora mea fiind mult mai mica nu a inteles mare lucru, stiu insa ca a inceput sa planga si sa tipe la mama ei ca putea fi ea in locul meu, ca nu se gandeste ca el e si tatal meu exact cum e si al ei?. M-a impresionat faptul ca a fost alaturi de mine. Practic noi formasem o tabara - a copiilor, impotriva adultilor parinti inconstienti.
Acum dupa multi ani, tatal meu s-a schimbat, normal, ca a imbatranit. Vrea sa-si vada nepotelele. I le-am dus odata si atat. Intre mine si el e o prapastie. Insa sora mea, care a avut grija sa plece destul de departe de el (in Canada) are oricand usa deschisa la mine. Culmea nesimtirii: tine minte cand am nascut eu fetitele, dar nu tine minte cand m-am nascut EU!
Si acum fetelor: de ce credeti voi ca neaparat a doua sotie nu stie cum sa faca sa isi indeparteze sotul de copiii din prima casatorie???
Uite eu sunt exemplul contrar: sunt a doua sotie si, timp de 8 ani nu am facut altceva decat sa ii respect famila (prima sotie, soacra si cele doua fiice -tot gemene). Vizite la liber, sarbatori impreuna, cadouri la greu la toti membrii familiei nu doar la copii, nunta doi ani la rand pe cheltuiala exclusiva a noastra pentru ambele fete, urmata de voiajul de nunta in Paris si la Roma. Stat in WE cu nepotii lui, ca de..., sa se distreze fetele ca doar ele erau tinere (cu 8 ani mai mici ca mine), eu nu, eu puteam sa stau cu copiii lor in WE ca doar am fost educatoare si aveam veleitati.
8 ani nu am facut altceva decat m-am straduit ca tatal sa fie in relatii perfecte cu cele doua fiice, sa fie fericit si multumit ca le poate oferi ceea ce ar fi fost normal sa le ofere oricum. Pentru ca el a divortat doar de sotie, nu si de copii.
Tot in acest timp ele, fiicele si fosta sotie, nu au facut altceva decat sa ma loveasca, jigneasca, sa faca tot posibilul sa ma desparta de el, sa imi bage intrigi in casa, etc. Nu se mai saturau cu "vrutul" si culmea... nu cereau de la el ci veneau la mine sa imi spuna ce isi doresc fiind sigure ca eu voi interveni la el pentru realizarea dorintei. si nu va inchipuiti ca vroiau bani. Nu, vroiau masini, case, la nivelul asta erau pretentiile.
Niciodata nu mi-au spus un multumesc pentru tot ce am facut pentru ele. Pentru ca eu fiind sotia lui, renuntam la a cheltui sume foarte mari de bani in folosul strict al nostru ca si cuplu, in favoarea lor. Nu, totul li s-a parut normal, li s-a parut ca li se cuvine. Mi-aduc aminte ca la a doua nunta, in biserica o doamna ii soptea fostei sotii ca fata asta -eu- e ori prea buna ori foarte proasta.
Nu vreau sa ma mai lungesc. Vreau sa concluzionez: cea care a reusit sa il indeparteze DIN PACATE definitiv pe sotul meu de copiii lui din prima casatorie e chiar fosta lui sotie respectiv mama copiilor, prin ura si rautatea pe care nejustificat au manifestat-o vadit fata de mine. Iar eu niciodata nu am reactionat. Am suportat pentru ca erau copiii lui si nu-i puteam vorbi de rau pe proprii lui copii.
Ele, fiicele, au fost mereu influentate de mama lor care le-a controlat vietile si s-a bagat in intimitatea lor pana peste masura. De altfel s-a bagat si in a mea pana s-a plictisit. Eu alta metoda de a o indeparta nu am gasit.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Chuny spune:
Lachi, eu nu generalizez. Stiu sigur ca exista si oameni ca tine, mai ales ca si cunosc cazuri.
Rufus spune:
citat din mesajul lui lachione de ce credeti voi ca neaparat a doua sotie nu stie cum sa faca sa isi indeparteze sotul de copiii din prima casatorie??? |
Asta e o mare prostie.
Nici un om normal n-ar face asa ceva.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008