Pepenasi iulie -august 2008 (143)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

LA MULTI ANI TUTROT SARBATORITILOR ZILEI SO MULTI PUPICI DE LA NOI

Azi fiind ziua Mariei mele o sa avem invitati asa ca nu o sa mai pot intra .

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Nici noi nu avem succese rasunatoare cu olita. In vara asta, a doua oaraca cand am pus-o pe olita a facut kaki, dar absolut intamplator. Si ma bucuram ca ce simplu a fost din a doua incercare. Ei, de atunci nu s-a mai repetat incidentul . Azi de ex a stat cat a stat pe olita si brusc s-a ridicat zicand kaki, dar fara sa fi facut nimic. Cum i-am pus scutecul, cum a facut kaki
Asta e, eu nu ma stresez prea tare, cand o fi ea pregatita o face si la olita, dar sunt altii pe capul meu ca vai, tre sa faca la olita copilul la varsta asta!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Relax cu olita, lasa-i pe "altii" sa zica ce vor, atata competitie care face primu, pe mine ma calca pe nervi astia din jur care imi ziceau la 6 luni ca e momentu sa-l pun cu olita intre perne. Eu nu ma stresez deloc, Filip n-are nicio treaba, l-a pus mama odata pe olita ca voia sa vada cum reactionea dar l-a lasat rece, ii place mai mult sa si-o puna in cap. Pe mamicile cu bebei cu fundic iritat le inteleg ca se chinuie sa scape de pampers dar altfel... eu zic ca e timp. E treaba mea pana la urma ca vreau sa toc banii pe pampersi nu?

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multi ani Nati si Jjovana
La multi ani sarbatoritelor noastre dragi de Sfanta Marie!
Sa aveti parte numai de fericire alaturi de cei dragi!

pup you all,

In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am dat si eu pasarica inflacarata cu travocort si pare ca s-a mai ameliorat situatia,nu mai avem bubite,mai dam si azi si poate poate scapam

ieri i-am cumparat primii chilotei,nu de alta dar baleam dupa asha ceva cand am citit ce a scris boti...n-am gasit decat de 2/3ani care sunt ok...dar pt varsta ei oare unde gasesc

azi am imbracat copilul foarte frumos,am sa-i fac poze ca tare drag imi e de ea si am vazut ca pe picasa n-am mai pus poze de cand am fost la mare

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Jjovanna

Nati

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Maria!

Pica felicitari pt. articol!
Si al meu plange dupa apa, in special dupa cana lu' frat'su...si cam pt. orice...luat jucarie sau obiect din mana lui, certat, nu lasat sa faca ce vrea....lacrimi de crocodil si urlete de oftica

Kimmy sa folositi sanatosi dormitorul!

Katalyna zi-mi si mie ce i-a prescris Stanciu la baiet Deci daca am terminat cu vaccinurile, dupa o luna putem lua LantibenB o luna da, una ba?

Sanatate bolnaviorilor!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF.MARIA!!!
LA MULTI ANI FERICITI NATI!!!
LA MULTI ANI FERICITI JOVANNA!!

CAPRIOARA, felicitari pentru premiu,l-a meritat cu desavarsire Ilincuta

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF.MARIA!!!

LA MULTI ANI FERICITI NATI!!!

LA MULTI ANI FERICITI JOVANNA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ana, ma bucur ca e mai bine funduletzul, eu ajunsesem sa disper, avea funduletul umflat in unele parti si deasupra si rani, nu mai stiam ce sa-i fac. ii dadeam de 2-3 ori pe zi in rest cu sudocrem.

flo, asa mi-a zis stanciu dupa ce termin toate vaccinurile (noi am facut la 1 an priorix, la 13 luni prevenar, la 14 facem pe cel de 1 an si la 15 prevenar) dupa ce le termin la o luna sa incep sa-i dau lantigen b timp de o luna (7 ml*2/zi) apoi o luna pauza si inca o luna la fel cxa in prima luna. ioana are 9900 g, nu stiu daca are importanta si greutatea sau doar varsta

pt david (6 ani, 23 kg) mi-a dat asa: vigantolette+osteocinesine (nu cred ca am scris corect) toate lunile cu R
pt imunitate oscilococcinum 1 pe saptamana timp de 3 luni si LUIVAC (cred ca o pastila pe zi, nu am luat inca pt ca trebuie sa i le dau la o luna de la pneumo 23 pe care abia l-am facut) se da timp de 28 zile, pauza o luna si apoi inca 28 zile.

lantigenulb l-am gasit cu 40 lei si luivacul cu 100 lei

eu nu pot sa nu le dau nimic, prefer sa-i stresez cu medicamente preventiv decat sa le dau antibiotice dupa ce racesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

la luivac nu inteleg cat scrie, are un scris de dupa ce le iau iti spun si de astea.

eu nu am stiut ca vigantolette se da pana la 7 ani pt ca dr de familie nu mi-a zis, stanciu mi-a zis ca asta e ultima iarna cand ii dau ca in sept anul viitor face 7 ani. m-am dus la medicul de fam sa-i cer ratzeta cu vigantolette, nu ca ar fi scump, dar mai aveam destule de cumparat si am zis sa scutesc ceva banutzi si ce credeti ca-mi spune: nu e urgent, altceva ce vrei, ai un antibiotic in casa? i-am spus ca nu vreau si abia abia s-a scormonit de o retzeta care nu cred ca a costat mai mult de 20 lei daca o cumparam

Mergi la inceput