Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI BUN VENIT NOILOR BBLUSI!!! WOWW AIDA CE SURPRIZA SI CE NASTERE RAPIDA!! ca sa ma molipsesc si eu.

FETELOR am o ora ca tot am contractii dureroase la fiecare 6 min. .De ce oare?? Am luat 2 scobutil.....acum 40 min fara rezultat....am gynepral.....dar nu am mai luat si nu stiu ce sa fac mi-e frica.....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

adi, te rog din suflet zi si mie cu INfacolul cum se foloseste. EU am citit pe el ca se baga o pipeta din aceea cumva sub limba bebelusului. Mi-e cam teama sa-i dau ...

Monica_Dicut, nu mai stiu exact cantitatile, vezi ca sunt pe sticluta. Eu luam in pipeta si ii bagam in gurita spre obrajor. O tineam intinsa pe perna, dar mai asa, la 45 de grade, sa nu se inece cu el. Si ii picuram inspre obraz/dincolo de gingie si o mangaiam sub barba, dinspre gat in sus, spre barbie, cum ar veni (vezi sa nu atingi marul lui Adam, ca da in tuse ). O mangaiam asa pt ca stimuleaza sa inghita mai bine si mai repede! Asa i-am dat si medicamentele cand a facut febra/viroze etc. Asa am vazut la medic ca i-a dat vaccinul Rotarix (oral) si am bagat la cap tehnica.

Nu te stresa, o sa vezi ca o sa fie bine dupa ce prinzi ideea. Lisa deja se invatase asa de bine cu pipeata incat deschidea gurita sa ii dau picaturile si apoi stia ca mananca laptic. Dupa ce sugea bine o tineam sus sa eructeze, chiar daca adormea si numai apoi o lasam sa doarma linistita.

Infacolul actioneaza la nivelul stomacului, aduna bulele infime de aer pe care bb oricum le inghite si le combina in bule mari care pot fi eliminate mai usor si ii calmeaza stomacul. Medicul mi-a zis ca nu se absoarbe deloc, ci se elimina asa cum a intrat.

Sa imi spui cum va merge

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Trebuie sa va zic : ma plimbam pe coridor si la nursery il vad pe Nicholas cu ochii deschisi si limbutza cautand papa, apoi plangand. In urma cu 2 ore a supt de la ambii sani, i-am dat 50ml formula. Vad asistenta ca ii ia fisa si-i arata alteia: pai asta micu e satul, uite si tu. Da, da' plange, da-i lapte. Ii pune biberonul si incepe sa traga de el de parca n-ar fi mancat nimic de joi. I-am zis asistentei ca-i al meu, si daca plange sa-i dea lapte, alt motiv nu-i Tipa zice: se vede, trage foarte puternic de biberon.
Asa facea si Peter, manca de parca n-ar mai fi existat mancare apoi.
Vad ca si Nicholas apreciaza in egala masura si sanul si formula, orice, dar sa curga din belsug

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

KAWAICHAN!!!

Pe unde umbli, mami??? Te voiajezi prin Tokyo, hai?!?!?
Ia intra tu 2' si da raportul ca nu mai stiu nimic de tine si mi-e dor sa aflu direct de la sursa cum sta treaba. Sar'na Devylla pt vesti, dar vreau sa o "aud" pe Kawaichan cea cu burta pictata artistic!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Hai sa va zic repede si de noi: suntem bine, marti avem control (musai sa ma epilez, sa nu uit). Mai avem aprox. 5 sapt jumate. Ma simt bine, doar cam nervoasa si agitata zilele astea, de imi vine sa pocnesc pe cineva (ma abtin cu greu ). Bb e activ, are program f clar de aerobic, se trezeste noaptea cand vine Lisa la noi si apoi nu prea mai reusesc sa adorm cum trebuie, ca vrea si el tinut si mangaiat si imi amorteste mana dreapta la maxim.

De pregatit bagaj de spital, nix. Hainele lui bb sunt spalate si impachetate, dar claie-gramada in patut! Curatenie, ioc! Nume, din parti! Si tot asa...

Vreau sa organizez si petrecerea de 2 ani pt Lisa - cred ca va fi in 3 octombrie. Sper sa fie vreme buna si eu tot in formula 2-in-1. Am inca de luat cadouri pt ea, diverse chestii pt mine, dar nu apuc sa fac nimic! Sotul pleaca pe Coasta de Aur si in Noua Zeelanda pe 1 sapt sa tina niste conferinte . Sper ca dupa ce vine sa imi dea si mie o pauza, desi sunt absolut sigura ca isi va gasi ceva "mai important" si ce nu sufera amanare de facut si iar ajung sa ma tarasc. Noroc ca sunt sanatoasa si activa si nu ma plang si fata de gasca, ca altfel si-o lua de mult!!!

Ma duc sa pregatesc diverse ca mergem in parc la un gratar cu niste prieteni - e o vreme superba!

Nasteri usoare tuturor ce se "baga" azi-maine!!!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

toata gasca

Aida ... 37+ AMR max 10 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

mersi raluk16, tocmai am papat

FELICITARI RALU80!!!SA-TI TRAIASCA BEBELINA , SA FIE SANATOASA CUMINTE SI PAPACIOASA DE LA SURSA !

marianna, aceeasi treaba am zis-o si eu cu vreo cateva mesaje inaintea ta si m-au incurajat fetele ca mai dureaza putin, plus ca la mine nu s-au vazut urme sangerii.

miha74, mersi de incurajari, eu oricum mai am doar 2 zile, nu 5, de fapt nici macar 2, ca mai e maine si luni s-ar putea sa fiu executata.

anco 38+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Da, Anco, dar tu mai ai putin pana la internare, pe cand eu abia am 36 saptamani....

Mariaanna
35+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza fetelor!

intru si eu repede ca dorm inca baietii...iar fata mi-e plecata in "sat". A dormit la o prietena.

aida- dar ce rapida ai fost mami! oricum am trait toata povestea in direct si a fost nemaipomenit. Iar cu pozele cu voinicul tau sunt superbe. Oricum multumim amicei tale Doris inca o data pentru ca ne-a tinut la curent.

elle- ce vrednicuta Vinete am pus si noi, dar in combinatie cu mama (de fapt cam totul este in combinatie cu mama, in ceea ce priveste bunatatile de iarna) ardeiul copt il bagi ca atare in congelator sau il pui in borcane cu sare, ulei si otet?
V-am zis ca Matei e topit dupa ardei copot, ar manca non stop Ma pune sa ii deschid frigiderul si il cauta

pazza- casa de piatra sa fiti iubiti si fericiti pana la adanci batraneti! nu am reusit sa vad pozele

raluk- cum ai dormit? la noi a fost furtuna azi noapte si astazi e racoare bine....de fapt e atat de bine. Eu atat am suferit de caldura sarcina asta, incat imi doresc sa imi fie frig

dana- nu ne-ai zis , a mai trecut perioada albastra? vorba nelei te asteptam pink-pink.

danangie- cum esti? eu iau gynipral combinat cu nospa. Adica la 8 dimineata nospa, la 10 jumatate de gynipral, la 12 - nospa, la 14, jumatate de gynipral...samd pana la 10 seara.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Am uitat sa va zic "Buna dimineata " si sa le felicit pe Ralu si micuta Erica !!

Eu stau mai mult cu burta intarita, desi iau No-spa, nu cedeaza...
Cred ca mult nu mai este...M-a apucat vineri curatenia, ieri mi-a picat dopul....o sa urmeze curand si contractiile, desi imi doresc sa mai stea macar o saptamana...

Va pup
Duminica placuta!

Mariaanna
35+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

adimercedes- ne bucuram ca ai intrat sa ne dai vesti despre voi intrebau fetele de tine. cat despre aniversarea fetei...ai deschis un subiect fierbinte, si noi trebuie sa ne organizam pentru 30 septembrie cand Laura va implini 12 ani. In fiecare an a avut ceva special, dar anul asta suntem in pana de idei. O singura data i-am facut acasa (exceptie 1,2 si 3 ani), cred ca la 9 ani si mi-a ajuns. Mi-au lasat casa ...vraiste.
La locuri de joaca nu mai tine de mult...
Anul trecut am fost la o terasa in Parcul Tineretului au mancat cate o pizza si tortul de rigoare, le-am organizat fel de fel de concursuri, cu rolele, si s-au dat in masinute pana nu au mai putut. anul asta....habar nu am

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 38+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput