Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

AIDA ce grasun frumos ai si ce iti seamana
ELLENUTA tare harnicuta ai fost,si mai ai si maine...faci zacusca nu-i asa?!?
ROXXY ce putin mai ai si iti ti puiu in brate,si ce noroc sa vina in ziua care ti-ai dorit-o
MIHA ce-a organizata,are treaba sotul tau nu gluma
RALUK si eu am frici din astea,stiti voi cu ganganiile,bine ca ai trecut peste noaptea urata si sper sa te odihnesti in noaptea asta
ANCO maine si gata vine puiu si surpriza,vai ce bucurie pe tine,sunt sigura ca mai rezisti pana maine seara
LUTO e ocupata cu cautarea casei,cu sotul si mai are asa putin pana vine si surpriza ei
PAZZA casa de piatra,foarte frumoase pozele
ALEX las ca mai ai putin si duci acasa tot ce vrei plus proprietara
Noi azi am stat in casa si ne-am plictisit,aici ploua si e frig afara,iar eu am calduri de mor
CAMY esti bine?! sau doar in plimbari?
Am vazut ca si MONICA intra pe la noi ca doar e "mama" forumului
SABINA mutumim de vestile despre KAWAICHAN,o asteptam si pe ea sa ne zica cum e si ce face bebe
AIDA sper ca esti bine,am vazut ca ai intrat pe net,dar au fot cam obosite fetele de cateva zile si nu au mai stat asa tarziu
NELA si mie imi place ANA LISA
Va dulcic

36+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

FELICITARI CRISTINA BUN VENIT BEBE EMMA

FELICITARI ANAMARIA BUN VENIT BEBE ALEXANDRU

FELICITARI RALU BUN VENIT BEBE ERICA

FELICITARI DIANA BUN VENIT BEBE NICHOLAS

SA VA TRAIASCA PUIUTI SA FIE SANATOSI SI PAPCIOSI IAR MAMICILOR REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT,MULT

36+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

fetele mele, noapte buna

maine nu stiu cum apuc bsa intru si cu bagajul si cu musafirii si cu pregatirea mea, sper sa reusesc totusi macar putin. daca nu, va tin la curent luni prin mary07 si raluk16.

pe toata lumea.

anco 38+???? si

poze

LUNI, 7 SEPTEMBRIE INTERNAREA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

anco sa dea dumnezeu sa fie totul bine..sa fie bebe sanatos si tu la fel...

33+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dragelor , sunteti grozave ca intotdeauna , va multumesc pentru galerie si urari
Totul s-a petrecut foarte repede , la 19:25 s-a rupt apa stand in pat in timp ce va recuperam ... bine ca nu s-a rupt in oras dupa control , io maraiam de emotie si de frica (curgea apa mai rau ca din arteziana ) , Laci echilibrat zicea ca azi vine bebe si mustacea .
La 10 min de cand s-a rupt apa au inceput contractiile , nu foarte dureroase dar erau la 5 minute , pana am ajuns la clinica erau la 4 min si ma uitam la ceas sa nu treaca jumatatea aia de ora in care ne-a nascut mama ... am ajuns la clinica si echipa era stransa si asteptati in usa , eu toata uda nu stiu de unde atata apa ... inainte sa intru in sala din 2 in 2 min aveam contractii f dureroase ... asa ca la 21:00 eram deja anesteziata , iar la 21:10 l-am vazut pe Eric plin de vernix si cu o trompeta mare .

Eric e un fomila si nu vrea sa suga de la mine ca nu ii curge , a trebuit sa il hraneasca , azi m-am "certat" deja ce ele ca nu intelegeau sa mi-l aduca sa ma stimuleze si il hreneau ca nu am lapte , dar vad ca s-au invatat si cand se trezeste mi-l aduce si ma chinui sa il pun sa suga ca plange si el mai adoarme langa mine inca o ora ... si apoi iar chinuiala pana trage de cateva ori si se pune calumea pe plans si chem neonatologia ... si pana vin ele eu il linistesc , ii place sa ii vorbesc si e asa pufos

De la pranz m-am dat jos din pat deja de 3x , ultima am fost la plimbare lunga

... abia scriu doar cu stanga ... ma duc sa vad noutatile

Aida ... 37+ AMR max 10 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iooooi ce am pierdut ...

Bine ai venit pe lume Emma Ioana de Cristina_ana

Bine ai venit pe lume Alexandru de anamaria1979

Bine ai venit pe lume Nicolas Tom de diana_n

Bine ai venit pe lume Erica de ralu80

sa aveti parte de sanatate si tot binele din lume si sa va bucurati parintii

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

FELICITARI CRISTINA!!!!! Bine ai venit pe lume Emma!!! Sa cresti mare si sanatoasa.

33+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Va multumim tuturor pentru urari, ne bucuram mult sa-l avem in familie.
Acum sunt in spital, ne tin pana maine sau poimaine, totul merge bine. N-am mai facut-o pe eroina si l-am dat noaptea la nursery, dimineata sunt gata sa-l iau in primire. Sunt mult mai calma, deja mi-a venit laptele, in a 3-a zi. La Peter in a 4-a zi, si tot timpul acela am plans ca nu vine
Peter e foarte incantat de baby, cand vine in vizita trece repede pe langa mine si se opreste la baby sa-i arate ce jucarie i-a adus. Deocamdata nu-i gelos, dar e si foarte devreme de apreciat. Il las sa-l atinga pe baby pe par, normal ca azi l-a umplut pe Nicholas cu firmituri de biscuiti de la atatea pupaturi
Sotul i-a facut un tabel in care a marcat cu X fiecare zi care trecea si-l apropia de venirea lui baby si a cadoului din partea lui baby. Saptamana trecuta Peter a ales o jucarie, i-am impachetat-o impreuna, a pus-o intr-o punga de cadouri care a stat langa trenurile lui pretioase timp de 1 saptamana. Baby i-a adus o jucarie pe care si-o doreste din februarie, deluxe roundhouse de la Thomas & Friends, preferatii lui.
Cand ajung acasa pun poze.
Cezariana a fost foarte rapida, am intrebat daca asa e mereu si mi-au spus ca nu, eu am fost norocoasa ca am avut taietura dinainte foarte buna, vindecata bine, cea de acum la fel buna, ma asteapta la a 3-a cezariana. No thank you, sa astepte
A tipat din prima, habar n-am ce scor a avut si nu ma prea intereseaza, e mare, sanatos si papa de rupe. Intai il pun la san, 10 min. +10 min., apoi formula. A mancat formula 10,15, 25, 30, 40, 50, 60ml la o masa, acum e in scadere 40, 35ml pentru ca a inceput sa curga lapte si de la mine.

Vad ca s-au nascut multi copilasi in ultimele zile. Si aici la fel, a trebuit sa astept sa-mi dea o camera, asistenta chirurgului zicea ca luna plina aduce babies. Nursery e plina de oracaituri si sarmalute aliniate, o placere sa-i privesti.

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Felicitari Cristina_ana si sa-ti traiasca Emma Ioana !

Felicitari anamaria1979 si sa-ti traiasca Alexandru !

Felicitari aidaciolac si sa-ti traiasca Eric Tudor !

Felicitari alinus_25 si sa-ti traiasca Doris Maria !

Felicitari ralu80 si sa-ti traiasca Erica !

Felicitari ralucapaun si sa-ti traiasca Natalia !

Felicitari claucia si sa-ti traiasca Elisa Andreea !

Felicitari alecsxa0208 si sa-ti traiasca Mara Irina !

Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI BUN VENIT NOILOR BBLUSI!!! WOWW AIDA CE SURPRIZA SI CE NASTERE RAPIDA!! ca sa ma molipsesc si eu.

FETELOR am o ora ca tot am contractii dureroase la fiecare 6 min. .De ce oare?? Am luat 2 scobutil.....acum 40 min fara rezultat....am gynepral.....dar nu am mai luat si nu stiu ce sa fac mi-e frica.....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput