Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neatza! (sunt trezita cu ceasul, nu va speriati, nu ma trezesc eu asa natural )

pazza sunteti tare frumosi! Casa de piatra si multa fericire!

Mada

anco sa ai o zi minunata! Si sa treaca repede !

Aida deci tu rapid pe net . Si zici la Laci era echilibrat si tu emotionata? Eu as fi crezut invers . Deci ai reusit sa-l vezi atunci seara? Super, eu am crezut ca daca e cezariana de urgenta, sigur te anesteziaza de tot. Ma gandesc ca un pic daca intarziai, sigur nasteai natural bebele mare cu trompeta mare . Si le-ai pus la punct pe asistente. Pai daca au vazut ca nu ai, intr-adevar trebuia sa ti-l aduca sa incerce sa-ti stimuleze productia! Da ce fain povestesti de cum il tii in brate si cum ii vorbesti si cum adoarme la tine . Si ce bine ca te-ai plimbat deja asa mult! Bravo. Lasa tu noutatile, odihneste-te acolo! (desi ma bucur mult ca ai facut efortul sa intri pe net). Tzucam pufosul

Si uite ca si Diana intra pe net din spital pentru noi . Si nu ai avut colostru in zilele pana a venit laptele? Ce tare e Peter deci ai trecut pe planul doi, si-l pupaceste cu biscuiti pe Nicholas! Si ce destept e baby ca stie ce jucarie isi doreste Peter din februarie! . Deci poate sa mai vina si o printesa peste cativa ani . Super! Pupam si noi (fara biscuiti ) baby sanatos si papacios care papa din ce in ce mai mult la san

Danangie Doamne ajuta sa fie bine . Nu poti suna la spital?

Adi ma bucur ca ai mai intrat. M-ai cam speriat cu 5 saptamani, ca automat m-am gandit la mine ... Ei, dar uite ca daca tot nasti inaintea mea macar ai spalat hainele la bebe, esti mai avansata la pregatiri fata de mine . Ai foarte multe de facut, intr-adevar! Dar sunt sigura ca vei reusi! Si veti avea vreme buna de ziua Lisei, ca m-as muta si eu acolo la voi acuma, din moment ce incepe primavara . Sa ai o zi frumoasa la gratar!

Miha ce simpatici is astia micii cu preferintele lor, atata ma distreaza . Deci Matei e cu ardeii copti ! Multumesc mult de intrebare am dormit bine, dar putin, ca a trebuit sa ma trezesc. Of, mare stres cu ziua de nastere a domnisoarei! Pe langa pana de idei, vei fi si foarte ocupata. Oare ce ai putea face interesant pentru ea la varsta asta? Ma voi gandi...

mariaanna tinem pumnii sa mai stea bebe inauntru 2 saptamani!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

of, ce greseala, am uitat sa invit fetele la cafea, asa ca poftiti va rog: avem si capucciono si laptic, si ceiut. Ce-si doreste fiecare astazi, sunt darnica.

sunt in super forma, am dormit mai bine noaptea asta

marianaa- ai mare grija. Mai tine-ti puiutul la caldurica

nu pot sa cred, baietii mei inca dorm ma duc la bucatarie s apregatesc micul dejun si apoi sa fac de papa pentru la pranz.

pupici si o zi mirobolanta

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 39+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Miha ce bine ca ai dormit in sfarsit cum trebuie (ca in noaptea care urmeaza nu as paria...). Multumim de cafea! O zi minunata si voua! E si asta o zi speciala, ultima in formula asta!

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Aida, Diana, multumim ca ati intrat sa ne dati vesti despre voi. Unpt voi si unul pt mancaciosi.
Pazza, casa de piatra! Super rochita si bineinteles mireasa in intregime.

36+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fetele

Danangie ce s-a mai intamplat???? ca nu ai mai spus nimic...sper ac esti ok si tu si bebe

Aida mai nazdravana mica ce esti...mi-ai dat niste emotii... si ce frumusel este baietelul tau...sa-l mananci din priviri nu alta...si seamana asa tare cu tine

Felicitari fetelor Anamaria si cristina_ana pentru Alexandru si Emma Ioana..sa va traiasca minunile!

Va urez o duminica placuta in continuare!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata si poftiti la

Si eu am dormit mai bine azi noapte din cauza racorii dar si mai agitat din cauza furtunii, per total m-am trezit cu noaptea in cap sa scot potaia afara ca sa nu inceapa ploaia din nou, ca mi-e groaza din cauza pletelor pe care le detine, am facut si de papa si am mai strans prin casa, si acum ma odihnesc alaturi de voi!

Aida, mami, ce tare ma emotionezi, asa imi pareti de calme si de implinite cand vorbiti despre voi si bb, sper sa fiu si eu asa.

Pazza, CASA DE PIATRA, sa fiti sanatosi si impliniti!

Danangie, tinem pumnii sa fie ok, cum mai esti?

Miha, ce imi place cat esti tu de ordonata si organizata, mai ai putin si iti tii comoara in brate!

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, va pup si revin.

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Noaptea asta a trecut cu bine. Mai am doua nopti. Offf nu mai pot de nerabdare. De abia astept sa o vad pe Maria. Mai fetelor, eu chiar nu pot sa stau in pat, nu am stare, parca am mancarici in .....

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 38+

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata si de la noi!

Multumim fetelor de cafeluta proaspats si aromata... mmmm, ce buna e!

Monikus, Elenutta si Madalina, multumim frumos pentru parera referitoare la numele strutei.

Mkunigunda, sa stii ca am rezistat eroic pana la meci (cu reprize de somn inainte, of course). Ne-am enervat de numa numa cu netu, s-a vazut oglinda prima repriza, cand au fost francezii calare pe noi, repriza a doua, cand am mai inceput sa miscam si noi (ma rog, vorba unui fotbalist dupa meci: noi cu munca, ei cu mingea), am vazut-o in valuri, mai mult am ascultat-o.
Desi ai nostri au avut galerie puternica in China (noi doi somnambulii), si al 12-lea jucator agitat rau, chiar daca nu pe teren (struta se incalzea de zor pe banca de rezerve, batea marunt marunt din picioruse), nu am reusit voctorie, dar e bine si asa. Macar am iesit cu fruntea sus.

Ca urmare a activitatii intense de azinoapte, am dormit pana la 2 la amiaza!!! Pai noi n-am mai dormit pana la 2 cred ca din faculta, cand mai mergeam pe la chefuri!! Nici macar in reprize...

Danagie, mai bine suni la doctor, better safe than sorry.

Dana15, cum a iesit patutul? E multumita mamica de rezultat?

Raluk16, pai asa ceva, sa pui tu ceasul dumnica dimineata! Ai ceva treaba pe azi, ca nu mai tin minte?

S-o fi suvitat MangaGirl? Asta imi aduce aminte ca azi tre sa ma epilez, ce chin, ca nu ma mai pot misca. Of of, mai mai...

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor am o intrebarare, ieri am eliminat ceva alb galbui cam de 5, 6 cm, si destul de subtire. Avea o consistenta mai gelatinoasa si mai lipicioasa, cam ca si mucii(scuze de descriere). Ore sa fi eliminat dopul? Nu este putin cam devreme? A si de atunci nu sa intamplat nimic deosebit, nici contractii nici alceva.

33+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Mai fete, ploua la voi?Dormiti?Unde sunteti???

Eu am vorbit cu doctorul si mi-a zis ca nu e nicio problema , sa nu ma alarmez inca.Mai dureaza pana sa nasc, chiar daca dopul a cazut.
Nu am dureri, decat foarte slabe, asa ca niste crampe , cand se contracta uterul, dar nu regulat.
M-a linistit, ca eu nu as vrea sa nasc la 36 de saptamani.
Sper sa mai stea bebita acolo macar o saptamana, daca nu doua!

Va pup!
PS:Oricum nu m-am cosmetizatSaptamana viitoare ma epilez si ma aranjez si eu...

Mariaanna
35+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput