Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Am mai vazut ca au intrat si fetele, Aida si Diana chiar de la spital. Mie una mi se pare un lucru extraordinar ca au facut asta!
Bine ca mananca bebeii si ca sunt sanatosi. Eu n-am putut vedea pozele Aidei, of course, ca de obicei Da' las' ca mai e un picut.

alex25, am vazut ca ai facut galerie aseara pentru Romania, niiiice, ca am uitat sa iti zic!

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,

am revenit dupa o zi incarcata de vizite si onomastici...am reusit performanta de a pleca ieri de acasa la 1 jumate si de a trece pe la trei case - niste amici, ziua unui prieten si ziua unui alt prieten...prima vizita fu scurta si la obiect, a doua, a fost incarcata cu bebei cu varste intre 1 luna si 5 ani, multe gratare, multe mamici, multi tatici mandri. se pare treaba ca o iau pe urmele iulikai s acusi nasc . a treia onomastics a fost fara bebei, cu amici mai tineri si inca "nelinistiti". bineinteles ca acolo am adormit pe canapea ca am plecat pe la 1 noaptea si nu mai puteam.

al meu iubit a plecat la pescuit de dimineatza, iar eu ma bucur ca cafea alaturi de voi. ia poftiti aici calda si aromata.

inca nu am citit din urma, asa ca revin. voiam doar sa spun ca sperantele mele au fost confirmate, se poate alapta si fara rani. totul e sa stii sa pui copilul la san...asa ca ma voi duce la toate femeile alea din spital sa le intreb cum se face. si inca ceva...doua dintre mamele prezente au nascut doar cu gaz, fara epidurala si fara nimik altceva. si mi-au spus ca este suportabil si ca durerea mare nu dureaza propriu-zis mult....dar ca si moasele le-au ajutat foarte mult si a contat enorm. una nici macar nu s-a rupt. numai lucruri de bine am auzit pe acolo. unde mai pun ca ambele fetite papacioase si somnoroase. Ce mai, niste mamici fericite si aratand destul de bine. revin

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Titi, aceeasi problema ca si mine...
E posibil sa fie dopul, la mine a fost alb-galbui.Partea buna e ca daca nu a avut firisoare de sange sau rozaliu, e ok.Nu e inca momentul sa ne alarmam.
Stai calma...Si eu la fel...Incerc...

Mariaanna
35+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineatza,

am revenit dupa o zi incarcata de vizite si onomastici...am reusit performanta de a pleca ieri de acasa la 1 jumate si de a trece pe la trei case - niste amici, ziua unui prieten si ziua unui alt prieten...prima vizita fu scurta si la obiect, a doua, a fost incarcata cu bebei cu varste intre 1 luna si 5 ani, multe gratare, multe mamici, multi tatici mandri. se pare treaba ca o iau pe urmele iulikai s acusi nasc . a treia onomastics a fost fara bebei, cu amici mai tineri si inca "nelinistiti". bineinteles ca acolo am adormit pe canapea ca am plecat pe la 1 noaptea si nu mai puteam.

al meu iubit a plecat la pescuit de dimineatza, iar eu ma bucur ca cafea alaturi de voi. ia poftiti aici calda si aromata.

inca nu am citit din urma, asa ca revin. voiam doar sa spun ca sperantele mele au fost confirmate, se poate alapta si fara rani. totul e sa stii sa pui copilul la san...asa ca ma voi duce la toate femeile alea din spital sa le intreb cum se face. si inca ceva...doua dintre mamele prezente au nascut doar cu gaz, fara epidurala si fara nimik altceva. si mi-au spus ca este suportabil si ca durerea mare nu dureaza propriu-zis mult....dar ca si moasele le-au ajutat foarte mult si a contat enorm. una nici macar nu s-a rupt. numai lucruri de bine am auzit pe acolo. unde mai pun ca ambele fetite papacioase si somnoroase. Ce mai, niste mamici fericite si aratand destul de bine. revin

MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 4 SAPTAMANI

Waw, ce in forma esti....! Atatea vizite intr-o singura zi?!?
Bravo tie, ti-a priit serviciul prelungit...O sa nasti foarte usor!
Si esti asa optimista!
M=ai binedispus si pe mine!

Mariaanna
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nela ce simpatici sunteti!!! Deci Ana fotbalista face de zor antrenamente

Ohooo ce bine ai dormit! Felicitari! La mine au plecat tati cu frate-meu intr-o vacanta si am zis ca e frumos sa le fac tai-tai . Tati a vrut s-o duca pe mami si ea a zis ca nu ma lasa singurica .

Mi-ai amintit de epilat... peste 2 saptamani nu stiu cum voi face activitatea asta pentru renumitul control ginecologic... de care oricum mi-e frica .

titi oare nu putea fi doar ceva scurgere mai abundenta? Ca mi se pare prea devreme. Dar mai stii, poate se reface. Sa ne tii la curent. Cauta pe net imagini, sa vezi daca arata la fel cu al tau. Zicea cineva de firicele de sange. Al tau era fara? Cauta in google images "mucus plug", vezi cum arata.

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria e super asa, sa te incarci cu experientele pozitive ale altor mamici!

Mariaanna sa speram ca la titi nu e dopul, sau ca nu e adevarata treaba aia cu 2 saptamani, ca la ea ar fi prea devreme... Eu am citit si ca s-ar putea reface in unele cazuri.

33+ Alex

Mergi la inceput

Camy-pus, care e politica spitalului la Tg Mures?Vizavi de bagaj, ma refer..
Ce trebuie sa iti iei si ce nu?Ti-ai facut o lista?
Eu am bagajul pregatit, strictul necesar, ca n-as vrea sa iau toata casa cu mine.

Mariaanna
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai fetelor, voi ma inebuniti de cap cu dopul asta al vostru....pai eu la cateva zile am asa o scurgere mai gelatinoasa si galbuie, vad dupa ce fac pp.....or fi bucati de dop sau doar secretie ca am si o nenorocita de candida de care nu scap....cert este ca sunt in ceata rau...

Nela, eu sunt cu fotbalul de felul meu, am fost inraita cu mersul pe stadioane si alte cele, si desi nu mai am incredere deloc in fotbalul nostru nu ma pot abtine sa nu cred ca vom face rezulatte bune.

Raluk, ce frumos din partea ta sa te trezesti sa faci tai-tai! Cat despre epilat, eu ieri am apelat cu mare rusine la soatza si a prestat saracul mai ceva ca la salon, si l-am pus si degeaba ca nici vorba de contro.

Manga, ce distractie pe capul tau, bravo tie, si noi mergem acum la pranz la un gratarel - desi afara ploua si e in familie merge, nu?

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

MangaGirl, ma bucur de starea de optimism ce ti-au insuflat-o mamicile ieri. Ma gandeam eu ca se poate, ca nu e micutul meu doctor nebun, ca mi-a zis ca marea majoritate a mamicilor poate naste numai cu gazul acela si poate cu ceva injectabil, fara sa se ajunga la epidurala. Eu asa planuiesc sa fac, sper sa imi iese numai cu gazul acela. E drept ca depinde si de moase, daca sunt experimentate si daca mai cooperam si noi, merge treaba ca pe roate.

Maaama, dar ce te-ai mai plimbat! Bravo tie, pai eu nu sunt in stare sa merg nici pana la mall si sa ma pot si relaxa in timpul ala, zici ca cine stie ce efort fac!

Deci sa inteleg ca nu te-ai suvitat inca. Las' ca mai e vreme.

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria e super asa, sa te incarci cu experientele pozitive ale altor mamici!

Mariaanna sa speram ca la titi nu e dopul, sau ca nu e adevarata treaba aia cu 2 saptamani, ca la ea ar fi prea devreme... Eu am citit si ca s-ar putea reface in unele cazuri.

33+ Alex

Absolut de acord.Nu e neaparat sa dureze 2 saptamani.Sigur ca se poate reface.Si bebe poate sta acolo si fara mucus, ca doar e in "sfera lui protejata", nu?

Mariaanna
35+

Mergi la inceput