Burtici fericite de septembrie-octombrie (190)
Raspunsuri - Pagina 20
larissa_79 spune:
Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara celor ce urmeaza! 
Doamne ajuta!
Eu am intrat special ca sa o felicit pe cristina-ana si pe Aida.
Felicitari cristinica sa iti traiasca printesa! Si are un nume atat de frumos!

Felicitari, aida pentru flacaul grasunel!

Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
MangaGirl spune:
luci ced ca esti foarte fericita acum de dimensiunea burticii, nu?
. se vede treaba ca esti foarte mandra de purtator :)
adinus sper ca ti-a trecut raceala. si eu cam smiorcaita aseara, dar vad ca azi sunt bine.
dana manual sau cu pompa, vom reusi...zik eu. :)
BUN VENIT PE LUME EMMA IOANA! SA FII CUMINTE SI PAPACIOASA SI SA AI GRIJA DE MAMICA! asteptam sa te vedem faimoasa modelina!
marianna inca nici nu simt ca e concediu, tinand cont ca vineri am fost la munca si mai am inca vreo cateva zile de chestii de facut. dar cel putin le fac de acasa. Sper sa ma odihnesc un pik inainte sa apara pustiul. 
kemsy orte practica solutia ta
. i-am dat si eu liber DJ-ului incepand de sp viitoare. Dupa 37 de sp e bine venit. Saracu' e cam chinuit in ultima vreme...ii e frica ca ne apuca Craciunul fara 

.
ALEXANDRU DE ANAMARIA, BINE AI VENIT PE LUME! ANAMARIA, RECUPERARE USOARA!

aida, dar ce falcos frumusel ai tu acolo. 

RALU SI ERICA, BINE ATI VENIT ACASA! ce bine ca ai doua fetite cuminti :)

pazza c mireasa frumoasa 

aida si diana ce frumos ziceti voi acolo.

nela nu m-am suvitat. daca e sa aiba loc, maine...daca nu, lunea viitoare. vreau sa fie inainte de nastere, ca dupa aia cine stie cand mai apuc. 
cat despre epilat...am aceeasi problema...nu mai pot de burtoi.
alex mege, cum sa nu mearga. si san u credeti ca a fost usor aseara...dar trebuie sa fii acolo, sa te intrebe toti de miscari, burtici, etc. a fost ok...cu dureri mari de spate si de ficat....dar mi-a prins bine sa-mi vad prietenii ca stam departe si-i vedem rar.
a fost la onomastica de familisti si o mamica gravida in 7 luni jumate cu baiatel, cam suparata, ca ea voia fata sa o ajute prin casa. si mi-am dat seama ca nu toate sunt asa nebune ca mine sa le fie frica de faptul ca se naste copilul cu ceva lipsa. Ca la mine asta e grija...sa fie intreg, sanatos. imi doresc si o fetita, bineinteles, ca vorba cristinei...o face mama fotomodeala, dar cel mai importnatn lucru este sa fie bine si sanatos. Am vazut aseara un baietel neastamparat si haios care radea cu o pofta nebuna cand se prefacea o prietena ca stranuta. a fost distractia serii copilul. 

MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI 
NelaM spune:
Raluk16
pentru tine ca te-ai trezit cu noaptea in cap sa ii "petreci" pe ai tai si
pentru mamica ta, ca nu pleaca ea sa te lase singura!
Mi-ai adus amine de mama, cu siguranta ar fi facut la fel daca eram acasa, desi sotul este super grijuliu si atent (cum stiu ca este si al tau), chiar nu ar fi cazul sa se ingrijoreze cu nimic. Dar asa sunt mamele. 
Alex, asa sunt si eu cu fotbalul (nu am mers pe stadion niciodata insa
), in special ma intereseaza echipa nationala si acuma, de cand cu Lucescu jr. la carma, parca e mai fun
.
Titi, Mariaana, eu cu dopul nu stiu ce sa zic, mai bine sunat la medic, cum ai facut tu, Mariaana si explicat ce si cum arata. Cred ca nu este o problema majora, chiar daca acest dop (sau parti din el) cade.
Eu de fapt chiar ma gandeam zilele trecute ca nu vreau sa stiu cand imi cade, sa faca bine sa cada la dus sau nu stiu, sa nu il vad. Ca nu stau sa ma gandesc dupa aia ca nasc maine poimanie sau nasc in 2 sapt?! E o marja de eroare doua saptamani (prea mare) si nici aia nu e sigura! Cel mai bun semn de nastere zic eu ca sunt contractiile durereoase, intensitatea si frecventa lor. Oricum toate tre lamurite cu doctorul care ne monitorizeaza, la cel mai mic dubiu. 
Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!
poze cu strutzii
ramsan spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafeluta ca e taaare buna. Nu stiu ce m-a apucat ieri sa citesc despre alaptare, de parca nu stiam deja despre ce este vorba
si am citit ca cafelutza scade productia de laptic (eu renuntasem la cafea in sarcina precedenta si nu am mai baut mult timp, dar acum parca nu as putea sa o las
).
Ralu80 sa iti fie sanatoasa bebelina, micuta cu dubla circulara, e tot un bebe de nota 10!! Felicitari!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu80 Am intrat sa va anunt ca pe 3 septembrie ora 15.40 a venit pe lume Erica, 3240 gr, 50 cm, scor Apgar 10, desi mititica a avut dubla circulara de cordon. Astazi am ajuns acasa, papa laptic de la sursa, doarme bine, momentan, iar surioara ei Riana ar sta toata ziua calare numai pe ea. Am vazut ca s-au nascut multi bebei intre timp, nu am apucat sa citesc nimic, abia am deschis netu...le urez sa fie sanatosi, cuminti si sa pape mult laptic ca sa creasca mari, iar mamicilor le urez recuperare usoara. Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009) |
Diana ce frumos spui tu de papaciosul Nicholas

... asa imi doresc si eu unul, ca Rares nu a fost prea mancacios. A venit lapticul tau mult si bun?Ramona
Tudor Gruia 35+ 
AMR max.5 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
MangaGirl spune:
apropo de dop, o faza haioasa de vineri de la ora de nascut...ne ziceau moasele ca unul dintre semne este pierderea dopului, care se poate intampla cu mai mult timp inainte de nastere si pe etape. unele mame nici nu-si dau seama ca-l pierd si daca il pierdem, sa nu le sunam, can u le intereseaza neaparat cum arata ![]()
. ne-am distrat pe tema asta. ne spuneau ca poate fi un semn de early labour...dar poate dura inca vreo cateva sp pana nastem. Asa ca nu va impacientati. am pierdut si eu ceva gelatina acum vreo sp...si inca sunt aici cu voi...gratare, sucuri si alte de-alea. 
MangaGirl :-)
36+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI 
titi143 spune:
| citat din mesajul lui mariaanna Titi, aceeasi problema ca si mine... E posibil sa fie dopul, la mine a fost alb-galbui.Partea buna e ca daca nu a avut firisoare de sange sau rozaliu, e ok.Nu e inca momentul sa ne alarmam. Stai calma...Si eu la fel...Incerc... Mariaanna 35+ Mamica de si in asteptarea unui ![]() povestea nasterii lui Alex |
Bine ca nu sunt singura, asa de tare m-am speriat , mai ales ca la mine este un pic mai devreme ca la tine, iar acum sunt in constructii. Eu am inteles ca poate dura pana la 2 saptamani pana am putea naste, dar sunt situatii cand dopul se reface. Doamne da la noi sa se refaca si sa mai astepte cateva saptamani bebelinii acolo la caldurica. Ar fi excelent.
33+ cu
Eduard TomaEvolutia noastra
titi143 spune:
Raluk16 m-am uitat pe net la poze si cam asa arata si al meu, cel putin la fel ca cele care nu aveau firicele de sange sau nu erau maro.
33+ cu
Eduard Toma
Evolutia noastra
NelaM spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl unele mame nici nu-si dau seama ca-l pierd si daca il pierdem, sa nu le sunam, can u le intereseaza neaparat cum arata |
Eu, dupa cum spuneam, sper sa fac parte din prima categorie. Daca am nenorocul si il vad pe micut, asta e! Poate ca o sa sun si la doctor, mai stii ce atac de panica ma apuca?! Mai mult pentru linistea mea sufleteasca. Nu mi se pare relevanta pierderea micutului, la marja de eroare care o prezinta...dar la cat de mult am sunat eu la doc in sarcina asta (deloc)... o sa fie de-a dreptul incantat sa imi auda glasciorul cristalin.
poze cu strutzii
Iulika29 spune:
Bunå dimineata!! 

FELICITÅRI CRISTINA_ANA!!!BINE AI VENIT PE LUME EMMA IOANA!!MULTÅ SÅNÅTATE VÅ DORESC INTREGII FAMILII!!Si mie mi-a plåcut sotu care a fost scurt si la obiect..

FELICITARI RALU80!!BUN VENIT PE LUME BEBE ERICA!!!SÅ FII SÅNÅTOASÅ SI PÅPÅCIOASÅ!!

FELICITÅRI ANAMARIA!!BUN VENIT PE LUME BEBE ALEXANDRU!!

Aida am vazut poze cu grasunelu Eric..e superb si chiar seamånå cu tine leit...

..ce frmusete ai tinut tu acolo in burticå si tare ti-a mai dat la ficati..

Raluk tare simpaticå ai fost cu frica de furtuni..eu te inteleg cu toate ca mie imi plac le ador(stiu..stiu oleak nebunå![]()
)..Oricum pt mine ramai specialå
Manga så stii ca si la mine cand ma nascut am avut niste moase super..M-au pus så imping in diferite pozitii tocmai ca så nu ma rup..De rupt m-am rupt dar putin..M-au pus så imping si pe o parte cu un picior ridicat pe o caprå din aia..Eu vazusem ca pune repede un picior din ala ca nu erau si nu stiam de ce si mi-a zis acum la urmatoarea contractie as vrea så pui piciorul aici si så impingi din pozitia asta..M-a intrebat daca e oki inainte..Apoi am revenit ele må tineau de picioare si eu cand impingeam imi bagam picioarele in stomacul lor![]()
..Si mi-am adus aminte ca nu stiu cine spunea ca te rupi cand iese capul ..eu nu m-am rupt atunci ci cand a iesit cu umerii..dupå ce i-a iesit capul intre contractii imi punea un prosop caldut, asta simteam eu intre picioare...
Si ai de grija cu plimbarile ca eu de aia am nascut mai devreme sunt aproape sigurå..Påi eu in 36 de såpt mergeam la plimbari de parca nici nu eram gravi..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
NelaM spune:
| citat din mesajul lui titi143 Raluk16 m-am uitat pe net la poze si cam asa arata si al meu, cel putin la fel ca cele care nu aveau firicele de sange sau nu erau maro. 33+ cu Eduard TomaEvolutia noastra |
Titi, eu zic sa nu te ingrijorezi. Ii poti explica doctorului despre asta la urmatoarul control, dar daca chiar nu mai poti astepta (si mai ai si alte simptome), suna la doctor, pentru linistea ta sufleteasca. In nici un caz nu te sfii, ca nu deranjezi!
Fii optimista ca nu are ce sa se intample. Eduard Toma o sa mai stea acolo la caldurica un pic, sa se mai coaca, dragul de el.

poze cu strutzii

si