Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Laura, ma bucur ca Mirci e mai bine.
Apopo de ce zicea Simonix - ca la baietei e totul la vedere, pai nu e chiar asa, uite ce locuri ascunse sunt unde se aduna secretiile.
La fetite sunt ca sa zic asa, acoperite, da nu cu falturi sau prea multe ascunzisuri si parca mai usor de ingrijit - asa mi se pare mie, ca e "teritoriu cunoscut"

Socrate, nu mai treci pe la noi? ce mai face Sebastian?
Cleo nu vrea sa spuna nimic

Micaela, am inteles eu bine, exista magazin H&M la noi in Buc?

Adriana

face bine, am uitat io sa zic, cred, eram convinsa ca am scris- ca e suprasolicitata de flacau.

H&M este (CRED) in Militari langa AUchan, Dekatlon, C&A. cred...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Dani, Laura va multumim..Eli e ok...au disparut bubitele alea...sper sa inceapa si sa pape mancarica...Deocamdata vrea decat lapte,biscuiti, dulciuri daca se poate

Adriana nu cred ca e magazin H&M in Bucuresti...ziceau ca deocamdata nu sunt interesati sa deschida in ro...Kiabi o sa vina in ro acum in septembrie.

MsBB pai se poate sa arati asa bine? Si sa fiti in concediu doar voi 2 ca 2 porumbei? nu ma mai joc!

cleo cum mai merge cu burtihanu...s-a mai dus si la mine si am ajuns la 59 de kg cu tot cu Mariile si torturile...dar bag sala la greu...cat pot!

Belleane ce situatie aiurea...eu nu as lua bona nici daca ar veni pe gratis...si mie care mi se parea scump 7 mil la gradi
Aici sunt gradinite private care primesc de la 1 an si de la 1 an jumate.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, Mihaser, nici nu stiam ca e H&M in Buc.
Ar fi bine sa vina si la noi, ca au preturi convenabile si avantajoase sunt reducerile.

Apropo dieta -- incepuse Alsyh cu mare entuziasm o lista ... ce se mai aude?
Doar la Cleo a dat rezultate?

Belleane, mai, da de ce tot dati voi banii in avans? In ziua de azi cand e greu sa mai ai incredere in cineva, voi dati bani asa usor unei pers. straine? nu va e ruda sau prieten apropiat

Din ce povestesti tu despre ea, pare o femeie simpla, nu cred ca sta toata ziua pe net sa se documenteze, cum sa afle ca i-ai dat numele pe forum? E pacat sa profite asa de tine/voi si fara sa fie sanctionata in vreun fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata,
Adriana, io stiu ca 'nu se exista' H&m in Buc. Nu puteam sa nu intru sa iti dau raspuns chiar azi
Chiar ca, Socrate mai intra si tu pe aici sa ne mai povestesti de baietu tau.

Ma duc sa pun la spalat ca a sarit Daria pe mine si am varsat cafeaua prin pat, cand suntem singurele ne facem de cap, mancam, bem pe unde vrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, io is cascata, senila, lobotomizata... si am uitat ieri sa zic

LA MULTI ANI CAMIM sa fii sanatoasa si fericita alaturi de puii tai. Sa fii implinita si fiecare zi sa fie senina si de bucurii plina

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

mi-a lovit piaza rea calculatorul
spuneti-mi ca si la voi face la fel DC-ul? Orice pagina deschid aici, pe forum, se aude un ticait - acu doar sper ca nu-i tanti cu coasa , si-mi numara secundele , Doamne fere .
Ce sa-i fac? ma dispera ticaitul asta . Parca am un orologiu din ala vechi in calc si nici macar nu pot sa deschid pagini noi, sa dau la urm pagina decat din Shift
Cineva nu ma ubeste
Si io care am vrut sa profit de cele 15 min de liniste pe care le am pana vine tzunami acasa - dar iata, piaza rea nu ma lasa.
Da' io ma incapatzanez - sper sa si pot trimite mesajul.

Noa - macar trag cainii la mine - aia e daca atrag catei din B dupa mine la intalnire sa stiti de ce: woof,woof
Ei, da! - a iesit si Stefany din ascunzatoare - curioasa probabil sa vada cum face wooof-woof Cleo . Si chiar asa - restul canadiencelor pe unde umbla? greetings frum rumania

Acum serios vb, multumesc pt vizionari si pt complimente - toate ca toate io abia astept sa va cunosc personal si atunci sa vedeti voi jambet de satisfactie pe toata moaca

Iulici - lasa maica scarpinatul ala, treci incoa cu vesti despre voi, despre Mufy , we miss u .

Laura - bine ca e ok acum putzi de Mirci! Doc ala n-a auzit de aia cu : ii trece pana s-o insura?

Dani - - ce frumos si emotionat! Inimioara ce-ti umple deja viata ! Sunt convinsa ca va fi totul bine.
Bine ca au fost baietii in - nici nu vreau sa-mi imaginez ce bataie de cap era sa o fi ridicat
Sa dea D-zeu sa fie si urmatorii 50 la fel de frumosi! Sa va serbati nunta de aur cu copii alaturi, fericiti si indragostiti ca-n prima zi
Nu stiu sa te ajut cu mucisori - pot doar sa sper ca scapati curand . Poate fetele sunt mai in tema.

Belleane - - INTALNEALA!!!
Bafta cu bona - mama ei de treaba

Lori - - abiaaaaa astept

Da, da, hai si tu Micaela -

Mihaser - e doar vina fie-mii . Ea este antrenorul meu personal de fitness .
Si ce sa zic de vacanta - m-ash mai sacrifica odata .

Adriana - pacat ca tu n-ai cum sa vii . Mi-ar fi placut sa-mi cunosc tiza . Data aviatoare!

Gata, intre timp a aparut si mandra, ne-am dragalit, a papat, ne indreptam catre camera ei acum sa ne scufundam in jucarii

Doamne ajuta ! sa vedem , se duce ori ba mesajul

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Ei,da! asa mai da! Merge ma frend
Acum vad si emoticonurile mele dragi . Si eram cat pe aci sa arunc calc pe jeam - se auzea ticait ca de refresh dar acum vad ca merge OK
Daca tot am trimis dublu exemplar profit si editez cu un sincer LA MULTI ANI pt CamiM , sa fii sanatoasa, sa te bucuri de comorile tale dulci si frumoase, sa-ti fie viata usoara si frumoasa!

Mai si apropo de disparitii/aparitii : unde-i Ylari?
Mai slabutz si Desiree si Doloress ...si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

MsBb, s-a dus s-a dus ... chiar in dublu exemplar.
Mai eu nu aud nici un bip su ticait cand intru pe forum - o fi de la scufundari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

MsBb, s-a dus s-a dus ... chiar in dublu exemplar.
Mai eu nu aud nici un bip su ticait cand intru pe forum - o fi de la scufundari

mai ramane doamna cu coasa

Am zis ca merge? Ei bine ... NUUUUU!
Ce naiba are? Se aude ticaitul asta iar si numai pe paginile de
la DC . Si nici nu pot da refresh la pagina ori sa deschid pagina noua
S-or fi saturat moderatori de pe DC de mutra mea si-o trimit pe tanti cu coasa dupa mine
Inchid DC-ul ca ma scoate din sarite sunetul asta
Pa fetele, o zi buna sa aveti!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LA MULTI ANI CAMI!

Belleane mersic de raspunsuri! Chiar daca nu e edificator netul sau goagalul, un mic pas, un topic pe forum, orice e bun pt a mai opri din nesimtirea de pe lume. Pe mine una, daca as cauta bona azi si as gasi-o pe topicul ala...ce sa mai zic, m-ar ajuta! Multa bafta cu noua bona, sa stii ca tine si de noroc; uite am o fetita in bloc, are o bona de ziceam ca-i bunica, matusa ceva, o iubeste, o dragaleste, e protectoare si atenta in parc si au gasit-o prin "anuntul telefonic" de la 3 saptamani, fusese muncitoare la Romaero (parca) si au facut reduceri de personal. E un om de milioane, dar asa CV-ul nu prea o recomanda, sincer. Mamica fetitei a riscat si a castigat ( e drept ca au propria afacere si sta mult pe acasa)

Dani dai tare cu lemonada... e plina de vitamine! M-ai emotionat tare cu inimioara lui bebemic-mic! Despre mucuti (aproape nu ma mai puteam concentra la problema asta dupa ce am citit de inimioara) sa speram ca e o raceala de la AC si schimbarea foarte brusca de temperatura; trage-i cu batista beb, pune apa de mare, pivalone, ser efedrinat ceva acolo si incearca sa nu-i lasi sa se adune. Sanatate multa!

Edit ca mai era ceva Laura imi vine si sa rad parca..cum pana se insoara? pai sa speram ca se insoara repede ca altfel e chiar ciudat...auzi, eu zic sa se mai traga si singur, da? (apropo de asta Robert s-ar "decalota" non-stop daca o prinde pe putzi). Am glumit, ma bucur ca e ok. Ce face Sis cum a fost la dr?

Inca un edit ca dorme R. Ce topic dragut si interesant depspre gradi din Buc.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138450

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput