Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Azi ne-am intalnit cu Alysh si Piggy, Ylari nu a putut veni ca era Eva bolnava! Sper sa se insanatoseasca grabnic!!
Alyshuca s-a tuns frantuzeste asa, ii sta foarte bine, e tare frumoasa! o sa incerc sa va pun poze, de la intalneala daca mai doarme MIrcea
Lorich iti dai seama ca o sa se mai traga si singur. N-o sa-l decalotez pana la insuratoare Ia sa-mi bag si eu nasul prin forumul cu gradi
CamiM Multi ani traiascaaa! sa fiti toti sanatosi si voiosi!
Adriana ce mi-as dori si eu H&M aici. trebuia sa vina in Baneasa Mall, apoi n-au mai venit.. asta e. mergem noi dupa el..
Mihaser ma bucur ca e mai bine puiul...se rasfata si ea cu dulciurile, draga de ea, dupa boala. stii ce a fost?? a avut ganglionii umflati?
Msbb arunca-l, arunca-l...eu nu as suporta sa-mi faca faze d-astea...calculatorul maicamii se invartea greu si cand treceai pe langa camera respectiva facea ca un om in agonie...brrr, nu l-as deschide noaptea! A murit intre timp..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

CamiM sa fii sanatoasa si fericita si cei dragi sa-ti aduca numai bucurii.

Danicris: daca as fi pediatra probabil ti-as recomanda asa: Panadol sau Nurofen, oscilo, Zyrtec seara, apa de mare, ser fiz si extras mucisori. La nevoie colargol( usuca si vindeca), vibrocil,etc Bine ca e bebe bine, trebuie sa te feresti de virusache in primul trimestru.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, am aflat ca azi este ziua ta La multi ani draga mea, sa ai o viata frumoasa si linistita iar fetele tale sa-ti aduca fericire in suflet!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana??? wow, La multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa! SI sa te bucuri de fetitzele tale!! O zi minunata!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete-cucuiete !

Laurita, asa sa faci cu putzuca lui Mirci ca uite, eu nu l-am decalotat zilnic si incet-ncet s-a lipit putin. Eeeeee, stai linistita ca mai tarziu nu te mai lasa el nici s-o vezi.

Mihaser, felicitari pentru slabit si bafta in continuare, sa ajungi la greutatea dorita.

MsBB, nici mie nu mi-a mers dc-ul azi, habar n-am de ce, abia am reusit sa deschid paginile. Iar mesajele tale sunt fara emoticonuri. Multumesc pentru gandurile frumoase, te imbratisez.

Lorich, saru’mana pentru sfaturi, asa am facut, i-am tras toata ziua, nu stiu de unde produce atatia muci ca m-am ingrozit ce iese din nasucul lui.

Alysh, sa-ti fie de bine tunsoarea, abia astept sa te vad, hai Laurita cu pozele.

Belleane, multumesc frumos, in mare cam asa am facut. Da, ai dreptate ca tre’ mers la pediatru da’ mai astept pana maine sa vad cum evolueaza, sper sa fie ceva usor totusi.

Adriana, la multi ani cu sanatate si fericire, sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta frumoasa. Noroc cu Gabitza, multumim.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Aha, asa deci, taci malc, sa scapi asa fara sa ne servesti si pe noi cu o maslina, un fursec ceva .

Vb lui Dani , noroc cu Gabitza asa am aflat unde-i rost de beuturica , papica in seara asta

Asa ca ma infiintez in fatza usii dumitale, duamna Adriana, cu o urare, o vorba buna, felicitari si multi ani sanatosi in continuare , LA MULTI, MULTI ANI fericiti alaturi de cele 2 fetite si sotul tau, sa fiti sanatosi si la punga grosi

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Dani - nu stiu care-i treaba dar sunt convinsa ca este ceva cu DC-ul. Doar daca tin vreo pagina de la DC deschisa face calculatorul asa, daca inchid si deschid orice altceva nu mai am nici un fel de probleme. Mai nasol e ca trebuie sa deschid enshpe mii de pagini sa reusesc sa scriu un mesaj - iar cu send-ul cam la ghici asa.
Nici macar nu apar emoticonurile . Probabil si din cauza asta e asa de pustiu pe aici. Parca e prea liniste, nu? Probabil doar in Mozilla Firefox merge, cine stie ?
Cum mai este Vladuc? A trecut fluviu de mucisori? Sanatate multa!

Laura - initial scrisesem io ceva despre putzica lui Mirci si decalotatul pana la insuratoare - da'-apoi m-am razgandit, n-am vrut sa-ti aduc nora in fatza ochilor asa devreme

Simo - cum a fost la ? Te asteptam cu vesti bune!

Simonix? mata? de cand am venit nu te-am vazut pe aici? Shomezi?

Am inteles Socrate e vrajita la maxim de Seb, Desiree o invata pe Victoria alte tip&tricks despre harnicie, Stefany cu scoala , Cami idem , Iulia se scarpina in cap , draga mea vecina o oblojeste pe Teo ... dar restul ? Ah ticaitul de pe DC ...

Va pup fetelor, o noapte buna va urez !

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna seara!

La fursecuri inainte...

Cami M ! Sa fii sanatoasa, fericita si sa le faci printeselor un bodyguard!

Dani ...stai un pic ca mi-a scapat ceva...care prim trimestru? Parca voi spuneati no bebe 2... ?

Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Laura nu stiu ce a fost...cert e ca azi ca o mama responsabila ce sunt le-am dat inghetata si acum erau cam calzi ...sper sa nu pateasca ceva...am niste emotii...naiba m-a pus! Era asa cald afara si mi s-a facut mila...pana si eu am mancat inghetata azi cu toata dieta mea si munca de la sala din seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

seara buna/ fatuca mea nu vrea sa doarma, are chef de ras, asa ca am lasat-o sa se joace cu cornel pana mai vad ce mai faceti. eu sunt ca un taifun acum, incerc sa-mi gasesc de lucru, imi pun cv-uri peste tot...vreau sa incep mai repede sa lucrez ca mor acasa...vine iarna si n-o sa mai pot iesi ca pana acum afara si presimt ca o sa mor in casa cu fatuca...noi, nimic nou, joaca, joaca si iar joaca, toata ziua sa o bag in seama. acu o intoarce ta-so pe toate partile si rade cu gura pana la urechi. mdea...am pierdut multe pe aici...cine-i la bb 2? ylari?!!? ai reusit??? io nici gand. am avut un vis ciudat azi np, se facea ca am burtanu mare si aveam baietel..azi dimineata veni fatuca direct la mine, imi ridica tricoul si cu degetul pe buricul meu incepu sa zica "bebe"?!? am ramas masca...dar n-are cum, ca tocmai ce mi-au "plecat" musafirii...hmmm..nu ca mi-as dori, acum, dar m-a socat putin intamplarea

va las, noapte buna

Mergi la inceput