Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Adriana, LA MULTI ANI!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'neata si o mare si buna poftiti si la o felie de tort.. hai nu ma lasati sa ma lupt singura cu el.. abia ce am scapat de ceva kg.. hihi!!

Cleo, Danicris, Laurita, Lori, Belleane, Mihaser, MSBB dulce si multumesc frumos pentru urari. Numai bine si voua!

Mihaser ce m-am amuzat cu bodyguard-ul.. nu zice de doua ori ca huzbandu' atat astepta..

MsBB ce figura esti cu ticaitul si doamna cu coasa.. hihi!!

meei... astia cu scoala lor ma storc de toata vlaga.. parca sunt leguma.. nici nu mai stiu unde sunt si ce vreau sa fac.

La multi ani Adriana!!
si
La multi ani Mariilor si Anutelor!!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Fetelor la voi merge bine DC-ul ca ca mine nu se deschid paginile si n-am putut citi nimic din urma. Nici ieri, nici azi. MA mir ca acum am reusit sa deschid ultima pagina si sa scriu ceva.

Incerc din nou, poate si-o fi revenit!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Adriana! Sper ca a fost bine informata Gabitza! Eu am tot asteptat o confirmare.

Aseara am primit un mail de la cumnatul meu ca a murit strabunica sotului...Saraca a omorat-o un tampit pe care il imprumutase cu 500 de lei...Vroia sa-i mai fure bani dar nu a gasit decat 1 leu in casa.
Ce o fi fost in capul ei de i-a dat banii astuia nu stiu. Statea chiar vis a vis de ea si era un betiv recidivist (isi violase bunica paterna)
In iunie am vazut-o ultima data si abia aseara am aflat de moartea ei desi a scris si in ziar, a aparut si la OTV...era decedata din 20 iulie.
Vai si amar ce se intampla in ziua de azi!

Iulia bafta cu jobul...si eu tot caut si nimic! Recunosc faptul ca sunt foarte selectiva...nu m-as duce oriunde, dar mi-am pierdut cam orice speranta ptr ca si la job la sot au angajat pe altcineva, nu pe mine (desi vorbisem ca vreau si eu sa ma angajez!)...asa ca...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mihaser aoleu, ingrozitor! Ce lume, Doamne! Dumnezeu s-o ierte!
Tu ii dai inghetata lui Eli??? Eu doar ii rup din cornet lui Mirci si ii pun asa pe buze, ca altfel ma stie tot parcul...Sper sa nu-ti fi racit.
Iulia wow, ce vis! ai maaare grija, poate era pentru luna urmatoare si eu m-am cam tampit in casa. Cand pleaca Mirci la cresa ma apuc de un curs la British Council sa mai dau un examen ceva, ca apoi inca 2 ani acasa...cred ca ma duc cu capul!
Danicriscum au iesit analizele?? ai primit ceva?? Eu m-am speriat cu citomegalovirusul, uitasem care tre sa fie pozitiv si carenegativ, e bine, dar am tras o spaimaaaa
Alysh si la mine a mers prost DC ul ieri, dar mai pe seara nu am mai intrat.
Lorich scumpica, uitasem sa-ti raspund ce face Sis, vad ca ea nu a intrat. A fost la dr sa-si faca papa nicolau si sa faca o eco, nu-i venea sa creada ca nu are bb. Nu are.
msbb spune, mai, nu te sfii!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, fete-cucuiete !

Mihaser, nici vorba, n-am spus niciodata nu la bb2, la un moment dat chiar te-am rugat sa ne povestesti cum te-ai descurcat cu 2 copii la diferenta de 2 ani, mai ales imediat dupa ce ai nascut-o pe Eli, in primele luni, cum a fost, daca ai avut ajutor, etc. Probabil ti-a scapat postarea mea. Ce poveste oribila cu strabunica sotului, Dumnezeu s-o ierte.

Iulia, bafta la gasirea unui job, sa ne tii la curent.

Laurita, abia le-am facut, rezultatele ies mai tarziu, o sa sun peste 10 zile sa-mi spuna doctoreasa ce si cum, nu mai fac un drum la Buc decat daca este ceva nasol.

Cleo, din ce-mi amintesc tu trebuie sa incepi serviciul. Daca asa este, iti urez bafta ca nu stiu daca reusesc sa mai intru in week-end.

Ylari, tu ce mai faci, parca nu ti-am mai zarit nici o postare. Eva cum mai este ?

Doloress, tu ??? Nu mai spui nimic ? Ce mai face Patrick ?

Laurita, hai cu pozele sa o vedem pe Alysh frantuzoaica.

Simonacip, cum a fost la medic, esti ok ?

Ce nasol merge dc-ul, nu pot deschide paginile decat cu "open new tab" altfel nu merge, iar emoticonurile sunt paralizate.
Vladuc este mai bine, mucii sunt mai putini, azi-noapte a dormit bine, doar o data a scancit si nici muci nu i-am scos toata noaptea, sa dea Dumnezeu sa treaca. Vad ca tuseste asa din cand in cand, ma gandeam sa-i iau un stodal sa-i dau, nu stiu ce sa fac, mai astept pana dupa-amiaza.

Va pup, papaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Mai Adriana Chiar daca este chiar daca nu este ziua ta. Sa fii sanatoasa si iubita de puiutele tale si sotul tau.

Si mie imi merge tare prost cu IE dar cu Mozilla merge bine.Am crezut ca numai la Msbb e ceva ciudat dar si la mine desi nu ticaie nimic pentru ca nici nu am boxele deschise.

Mihaiser: Mai, in ce lume traim. E ca in proverbul : Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. De prea multe ori s-a adeverit. Deci pe undeva morala crestina ma da peste cap...
Dumnezeu s-o ierte.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Ce putin s-a scris de ieri, ma gandeam ca am si eu activitate la cafea
Cred ca Adriana face la bagaje acum ca maine pleaca in vacanta, deaia nu intra pe aici, zic si io

Laura imi place semnatura ta , pana la urma il faci scoler pe mirciulica sa inteleg?

Daria mea are un ochi rosu, de la curent zic eu (da, stiu ca notiunea de 'curent' e pur romaneasca, dar na, la noi are efecte) sa ii dau cu ceva, ar trebui sa ma ingrijorez? a mai patit cineva?

Si din ciclu 'inca una si ma duc', merge cineva la bazin cu copilul,9aici in Buc), imi recomandati si mie unde sa merg?
Eu sunt pusa pe gasit activitati pentru toamna-iarna.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Si din ciclu 'inca una si ma duc', merge cineva la bazin cu copilul,9aici in Buc), imi recomandati si mie unde sa merg?
Eu sunt pusa pe gasit activitati pentru toamna-iarna.

Va pupam

Si pe mine ma intereseaza. Robert e le-si-nat dupa apa si baitza...sta cam 30 min in apa apoi cand il scot zici ca l-am taiat; de cateva ori l-am cautat de "lovitura" asa rau face.

Pupam ochisorul de fifi, daca nu are secretii eu l-as lasa in pace; sau mergi la oft/ped. Altceva nu pune dupa ureche, (poate doar ser) ca nu e bine cu antebeoticele.

Dani ma bucur ca e Vladucu mai bine. Uf.. bien ca o fo doar raceala...aa si tusea , in conditiile astea e sigur de la mucuti.

Si nu in ultimul rand...

Multi ani traiasca, multi ani traiasca... Adriana concediu placut!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Michaela: Nettacin picaturi sau tobrex la noi daca-i spui doctorului de ochi rosu, curent = conjunctivita.
De bazin nu prea stiu. Mie imi este frica iarna sa fac baie ziua si sa ies afara si nici fetelor nu le fac ziua baie. Dar fiecare cum e invatat eu sunt friguroasa tare. Bazine bune sunt mai multe: babyspa Bery fitness Spa,pe la iancului, Floreasca, la hotelurile mai scumpe, la Medlife ;sunt multe.
Noi in ultimul timp am fost prin supermarcheturi si ne-am jucat acolo pe loc cu jucariile expuse. Asta probabil pana cand ne vor expulza pur si simplu. Ne jucam cu bicicletele expuse, casute, plusuri, etc

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput