Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 20
Micaela06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Noi in ultimul timp am fost prin supermarcheturi si ne-am jucat acolo pe loc cu jucariile expuse. Asta probabil pana cand ne vor expulza pur si simplu. Ne jucam cu bicicletele expuse, casute, plusuri, etc pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008) povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959 |
Tu ai doua e mai usor sa organizezi o joaca in supermarchet
Nu stiam ca au si la medlife , babyspa e foarte aproape de noi, acu sa caut ofertele lor si sa aleg, multam

Lori daca gasiti voi ceva interesant sa ne spuneti si noua... auzi si la noi cautam inot iarna, de ski nu am auzit?
noi ne ducem la FasTrack , incepem saptamna viatoare.
belleane spune:
Micaela: Am auzit ca s-ar fi inaugurat anul trecut o partie de ski in Tineretului. Cred ca sunt si instructori dar e cam devreme. Si eu ma tot gandesc ce facem la iarna. Acu cateva zile i-am luat o jucarie masinuta care face canta, numara, cu volan, pedale, manete etc S-a jucat cu ea cam 5 min...
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Micaela06 Ce putin s-a scris de ieri, ma gandeam ca am si eu activitate la cafea Cred ca Adriana face la bagaje acum ca maine pleaca in vacanta, deaia nu intra pe aici, zic si io Laura imi place semnatura ta , pana la urma il faci scoler pe mirciulica sa inteleg? Daria mea are un ochi rosu, de la curent zic eu (da, stiu ca notiunea de 'curent' e pur romaneasca, dar na, la noi are efecte) sa ii dau cu ceva, ar trebui sa ma ingrijorez? a mai patit cineva? Si din ciclu 'inca una si ma duc', merge cineva la bazin cu copilul,9aici in Buc), imi recomandati si mie unde sa merg? Eu sunt pusa pe gasit activitati pentru toamna-iarna. Va pupam ![]() |
Am patit noi, in urma cu cateva luni, a avut un ochisor, rosu-rosu, iar a doua zi nu mai avea nimic. Nu i-am dat cu nimic in ziua in care a fost rosu, doar l-am spalat de vreo 2 ori cu ser. Multa sanatate, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Micaela06 spune:
Dani, ea il are de ieri si eu speram ca azi sa nu mai fie nimic, i-am facut programare pt maine la oftalmolog macar sa stiu o treaba. scucces cu sarcina, asa eram si eu cu greturi, da ce greturi, nu intelegeam cum de alte femei fac mai mult de 1 copil cand trec prin asa ceva
acu inteleg... oricum eu am avut greturi din sapt 6 pana in sapt 18
BELLEANE si eut la fel patesc am casa plina de jucarii, ca tot sper sa gasesc jucaria magica care sa o incante mai mult de 5 min.
crezi ca la tineretului, primesc pitici asa mici, cred ca pana la 3 ani nu prea avem sanse sa le gasim ocupatii 'serioase'.
Doloress spune:
Buna fetelor! Nu prea am avut timp nici sa respir saptamana asta, am citit printre randuri, dar mi-a fost dor de voi! La servici cum am 5 minute dau telefoane in disperare la gradinite. Ma apuca panica, pleaca soacra-mea acusi si eu nu am gasit gradi. Vreau sa va zic ca am vizitat una in mediu familial si mi s-a intors stomacul pe dos, la niste arabi, in primul rand mirosea a pipi, o camera intunecata, murdara (parchetul avea un strat din ala de negru lipicios asa pe el…) acolo mananca, acolo dorm, numai cei mici mici aveau dreptul la un patut, cei mari dorm pe jos pe saltelute. Ceea ce nu e deloc grav, daca parchetul ala ar fi fost mai curatel. Ei pareau oameni de treaba (erau sot si sotie) insa nu am putut trece peste mizerie. Am zis, OMG, aici o sa stea piticul meu 8 ore pe zi…. No way! Stiu ca suntem cam batuti in cap cu igiena si curatenia insa ne asteptam macar sa miroase putin a curat, nu chiar a pipi. Offf., ma doare capul, nici nu pot dormi ca lumea, numai la gradinite ma gandesc… Nu sunt deloc rasista, chiar asta imi place cel mai mult in Canada, multiculturalismul, respectul pentru toate natiile, faptul ca numai aici am vazut lucrand cot la cot arabul cu evreul, dar acum tind sa cred ca anumite natii pur si simplu nu acorda deloc importanta curateniei, asta e in cultura lor si nu ai cum sa-i schimbi. Asa cum nu ma pot schimba nici eu si nu pot trece peste anumite chestii care pentru mine sunt elementare si asta implica in primul rand curatenia, deci suntem oarecum incompatibili. In plus arabii mi se par mai duri asa, am o prietena tare buna la servici, algerianca, insa copii ei sunt disciplinati, nu gluma. Asa ca incep sa trec peste numele arabesti, desi majoritatea gradinitelor familiale sunt tinute de araboaice in cariterul meu.
Tanti m-a vazut stramband din nas si ne-a zis ca asa sunt toate gradinitele in mediu familial si n-o sa gasesc mai bune pe nicaieri….
Am vazut ca MSBB a revenit din vacanta, super poze, super mami! Cred ca ati avut o vacanta superba! O asteptam si pe CHINABULINA cu impresii.
Am vazut si pozele DANEI si m-a apucat dorul de vacanta si pe mine… mai am putin, 2 saptamani URAAA!!!
LA multi ani Mariilor si Anelor, CAMI si ADRIANA! Multi pupici, sanatatate multa si tot ce va doriti! 
Am vazut ca a reaparut si IULIA, succes cu jobul! Ce chestie cu Mufita care ti-a aratat burtica si a zis bebe, exact dupa visul tau. Ca sa vezi ce legatura puternica e intre noi si copii nostri.
MIHASER recunosc si eu sunt mama denaturata, sambata Patrick a gustat prima lui inghetata, e innebunit dupa ea. I-am dat asa pe deget cateva gurite. Oricum la o gradinita am vazut afisat mare la meniu, deci oricum o sa pape acusi, cu voia, fara voia mea.
STEFANY, off… si job si scoala si bebe! Mai poti ? De aceea am asteptat eu sa termin scoala, desi tare imi doream bebe inainte. Insa mi-am zis ca n-as fi in stare sa le fac pe toate, mai ales ca nu voiam sa renunt la job.
MICAELA si LORICH v-as invita aici la noi, sunt peste tot bazine faine si cluburi de inot pentru bebei incepand cu 6 luni. Si al meu e terminat dupa apa insa nu pot sa merg din cauza piticilor pe creierul lui Gabi care in viata lui nu s-a bagat intr-o piscina ca vede numai bacterii peste tot. MICAELA pupam ochisorul Dariei, sa nu aiba nimic!
Multa sanatate gravidutelor noastre, DANICRIS si LAURA, sa treaca repede greturile si ametelile! Aveti nume pregatite? Si finuta mea Sofia se va naste intr-o saptamana si ceva, pe 21 septembrie, exact de ziua mamei mele. Au programat-o la cezariana pentru ca e cu capsorul in sus si nu pare ca are de gand sa se mai intoarca.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
gabitzam spune:
Acum ma apuc sa fac un capitol nou, ca ma iau cu una alta si nu mai trec pe aici.
Ia de aici, capitolul 124 
Alaturi de SEBI

, pana la urma il faci scoler pe mirciulica sa inteleg?