Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
belleane spune:
Lorich: Uite am dat cautare pe google pentru o bona expusa acolo si n-am gasit nimic. Deci nu cred ca ajuta. O sa postez numele ei dar cred ca fara sansa. Stiu si de la recrutari de personal. Am avut angajati care au facut multe rele. Isi treceau apoi in CV Cunde au lucrat si nimeni nu a sunat sa intrebe de ei. Si nu e vorba de unul. La bone e si mai rau. Spun de ex ca au lucrat la mine care nici n-am copii de ex. Ma suna aia si le spun ca e ok. Doar e prietena, mama,sora etc a mea.
Deci si faza cu recomandarea e cam rasuflata. Stiu ca m-a rugat si pe mine o vecina care a stat cateva zile doar cu cea mare acum cativa ani sa-i dau recomandare sa fie bona. M-au sunat aia si n-am mintit dar nici nu m-au intrebat cat a stat exact cu copilul.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Lori:Am gasit acum alta bona. De la 1 sept. Cine stie si asta ce mai face pana la urma. Nu mai am incredere efectiv in nimeni .... Si nebuna aia veche mi-a spus atunci cand m-a sunat ca si-a gasit la un baietel de 3 ani in Zona Iancului. Ce pot face sa ma duc sa caut toti baieteii de 3 ani din zona Iancului? Sa o caut pe acolo pe ea? Asa ar merita. De-abia astept sa mai creasca un picut sa o dau la gradi. Dar in primul an tot o sa mai am nevoie ocazional de o bona. Uff....
belleane spune:
Lori: si mai am un motiv pt care inca nu-i dau numele. Am recomandat-o pentru curatenie mai multor prieteni si sorei mele. I-au platit in avans. Astept sa-si achite la ei indatoririle ca poate dupa aia ma trezesc ca tot eu sunt vinovata. Am scris acolo mai mult pentru mine, sa ma descarc pentru ca acest lucru imi provoca multa frustrare. Nu cred ca ajuta la ceva. Si mi-am asumat si rosiile de la cei antibona sau cei care cred ca daca te porti omeneste cu cineva care vine plangand la tine ca n-are aia, ailalta gresesti. Si as mai vrea sa ma duc la politie si cred ca am s-o fac dar nu stiu daca o sa am castig de cauza ca nu am alta martora decat pe Elena.
inais spune:
Lori si Micaela m-ati facut sa rad! 
MsBB merci pt
!
inapoi
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Danicris spune:
Salutare, fete-cucuiete !
Alysh, saru’mana. 
Laurita, tre’ sa beau si eu ceva mai ales ca am o seteeee ... Si cum nu suport apa, prefer sa-mi fac limonada cu muuuuuuuulta miere. Mda, mie nu mi-e pofta de nimic, vreau doar sa mananc sa-mi potolesc foamea da’ cu greu gasesc ceva sa nu-mi faca greata. 
Simonacip, bafta maine la doctor, sa vii cu vesti bune. 
SilviaPop, stii cum se spune, orice numa’ sanatos sa fie. La fel ma rog si eu la Dumnezeu sa-mi dea un copil sanatos. Da’ daca spui tu … asa sa fie, sincera sa fiu nu prea ma vad mama de fetita, nu stiu de ce, e doar asa … un sentiment al meu. 
MsBB, la multi ani fericiti, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de clipe frumoase impreuna. Numa’ 3, wow, noi avem deja 10, ma simt batrana. 
Lorich, m-ai distrat cu “curutzu” tau. 
Mihaser, sanatate multa lui Eli. 
Fetelor, ii curg mucii lui Vladuc ca la robinet, iar eu nu stiu ce sa-i dau sa-l ajut putin. Aveti sfaturi ? Nu i-am dat decat panadol si oscillo.
Azi s-a trezit la 5 jumate si n-a mai vrut sa doarma, normal ca tot drumu’ pana la Buc m-a tocat marunt-marunt, a adormit abia cand am intrat in oras. Normal ca sotul meu a trebuit sa stea in masina cu el sa doarma. Eu am fost la doctoreasa, am stat vreo ora juma’, cand ma intorc ai mei nu mai erau in acelasi loc plus ca sotul meu era cam … agitat. Se inchina ca a fost fiu’su scancit si a adormit abia cand am ajuns in Buc, altfel s-ar fi plimbat cu el cat eram eu la doctor, iar intre timp veneau si ne ridicau masina de unde parcase el initial. Mda, era in masina cand a venit politia si i-a facut semn s-o stearga repede ca au venit sa ridice toate masinile din zona respectiva. Va dati seama cum ar fi fost sa ne trezim fara masina, cu Vladuc dupa noi, etc.
La medic, am facut toate analizele posibile, am vazut bebe mic de 2 cm si ceva, i-am vazut inimioara cum batea. Varsta ecografica e mai mica decat varsta calculata in functie de CM cu 4 zile (cica acu’ ar trebui sa fie doar 2 zile diferenta), mi s-a parut putin ingrijorata doctoreasa dar mi-a spus ca pana data viitoare spera sa recupereze si sa se dezvolte bine. Sa dea Dumnezeu.
Cam atat despre noi, va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi legate de raceala lui Vladuc. Cred ca-i totusi un guturai, stranuta si ii curg mucii ca la robinet, in rest nimic. Multumiiiiiiiiiiiiiiiiiim !
Va pup, papaaaaaaaaaaaaaaa …
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
iulia83 spune:
hello, am intrat sa spun ca am vazut pozele lui msbb si ii transmit aceste cuvinte: hmhmhm,... draga mea. esti o frumoasa, o zambareata, o SLABANOAGA!!! (una inalta si buna) sa nu te mai aud ca te vaieti de burti imense dupa ce am vazut poza asta http://entertainment.webshots.com/photo/2160019550103626019WwUFLM. iti admir curajul tau de femeie scafandru
si faptul ca i-ai dat voie sotului sa danseze pe langa cadana aia [:)))]
...inchei aici, raman sa ma mai scarpin in cap putin uitandu-ma la pozele tale 
stefany_p spune:
bey Msbb, da buna mai esti...![]()
vad ca vecinele mele trag chiulu, greu se-arata...eu am inceput scoala, ce mai, nu mai am timp de nimic..vreau concediu...2 zile..io cu omu si liniste totala
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 hello, am intrat sa spun ca am vazut pozele lui msbb si ii transmit aceste cuvinte: hmhmhm,... draga mea. esti o frumoasa, o zambareata, o SLABANOAGA!!! (una inalta si buna) sa nu te mai aud ca te vaieti de burti imense dupa ce am vazut poza asta http://entertainment.webshots.com/photo/2160019550103626019WwUFLM. iti admir curajul tau de femeie scafandru si faptul ca i-ai dat voie sotului sa danseze pe langa cadana aia [:)))] ...inchei aici, raman sa ma mai scarpin in cap putin uitandu-ma la pozele tale ![]() The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
am deschis si io poza asta. Sa o vaz. Si broswer-u mi-a bagat in popup cu reclama cu un caiine care face woof woof. pai cam asha si io, dar mai ca lupul...vorba lui Stefany "YAMY" aratzi.
niatza

sper sa mai doarma fifi 1 ora si apoi iesim cu Noemi la plimbare.
voiam sa va zic(sa ma plang) ca fiica mea nu mai adoarme la 21 30 ca pana acu. Ci la 22 30. Asta e - domnisoara mare- adorm io inaintea ei...
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Neata scumpele
Nu am mai reusit s aintru ieri 
Vorba lui Cleo: adorm eu inaintea lui. Si asa e.
am facut mancare si miroase in toata casa
. Nu suport.
MSbb am vazut ca v-ati sarbatorit ieri 

inainte fericiti ca si pana acum! Cum v-ati distrat??
Silvia Pop buna treaba cu calendarul ortodox pe net, poate nu mai fac tampenii sa spal de Sf Maria samd
adevarul e ca nu tin cont decat de duminica, in rest, traiesc ca o nesimtita. ma indrept
Lorich nu stiu scumpa cum e cu lamaia, eu nu o suuupoooort. dar portocale da. Vorba Gabtizei. si Mircea trebuia sa iasa portocaliu. si acum mananc portocale...
Sis 20 septembrie e duminica. ii trimiti pe cip , david si Matei prin Ior, ce zici. sau sa stea la noi acasa, dc vrei. e destul de aproape.
MIhaser ce face Eli??? ce crezi ca a fost??? Ooof, ce ma streseaza si pe mine vaccinurile astea, daca as avea certitudinea ca sunt ok..
Danicris mama, ce intamplare, bine ca nu v-au luat masina! Si ce daca e bb mai mic, poate ai avut ovulatia mai tz!
Ieri am fost cu Mircea la putzi la control. A fost ok. Se decaloteaza cat trebuie si a zis dl dr sa facem operatiunea in fiecare seara, altfel se lipeste la loc. pana cand?? cica pana se insoara..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
6+
Adriana_78 spune:
Laura, ma bucur ca Mirci e mai bine.
Apopo de ce zicea Simonix - ca la baietei e totul la vedere, pai nu e chiar asa, uite ce locuri ascunse sunt unde se aduna secretiile.
La fetite sunt ca sa zic asa, acoperite, da nu cu falturi sau prea multe ascunzisuri si parca mai usor de ingrijit - asa mi se pare mie, ca e "teritoriu cunoscut"![]()
Socrate, nu mai treci pe la noi? ce mai face Sebastian?
Cleo nu vrea sa spuna nimic
Micaela, am inteles eu bine, exista magazin H&M la noi in Buc?
Adriana

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena