*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*
Raspunsuri - Pagina 15
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Vad ca sotul tau se simte bine, nu a amai facut nicio criza, ceea ce poate insemna ca a fost un episod izolat, nu? |
Anes, iti raspund tie si-apoi dac-apuc mai citesc la zi...
I e ok acum, a facut atunci un EEG si n-a aparut nici un focar, cumnata a zis c-a fost doar o criza petit mal, nicidecum grand mal. Si ca si ei ii e suspecta criza, mai ales ca nu s-a repetat. Nu i-a dat nici medicatie, nici un neurolog nu da dupa doar o criza.
Na, incercam sa avem, adica sa aiba el, o viata mai echilibrata, fara mult calc si tv - care dauneaza, fara mult soare, de fapt excese de nici un fel, si multa odihna, intr-un fel si de asta am plecat in perioada asta, sa se poata odihni mai bine, sa aiba o perioada mai relach. Eu am mai trecut peste frica de a-l vedea intr-o criza, m-am mai obisnuit cu ideea ca daca se intampla din nou stiu cum s-o iau. Dar, bineinteles, sper sa nu.
Pusici la gagici!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
babyzapi spune:
Flowers socrii nici nu s-au uitat la meci, nu le place fotbalul, ei sunt cu ciclismul. Socru e comisar la cursele nationale de ciclism, chiar azi e un tur si mergem si noi cu Raphael sa vedem startul. Oricum, eu cu iubi eram tare fericiti aseara, iubi chiar mai infocat decat mine in timpul meciului desi nu e microbist
. La naiba cu ei de francezi fitzosi
ma bucur ca am facut egal.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL
ISABELA
Povestea nasterii
monicus spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Otiliav Monicus, mie nu mi se poate rasuci in scaun, e prinsa in centuri si tavita din fata o pun aproape de ea. Tocmai castie ca nu are loc de intors acolo in scaun si de cand o pun se oftica. Cu rabdarea insa stau foarte prost.
|
Si la mine scaunul are centura si tavitza dar se chinuie sa se rasuceasca ca ma amuza.. cand isi pune ceva in cap nu se lasa pana nu ese ca ea.. asa ca ... vad ca se tot straduieste .. si ii mai slabesc un pic centurile, dar ff un pic, astfel ca ii las un pic pozibilitatea sa nu se mai chinuie si se rasuceste... doar cu bazinul..
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
David de Olivia tot ce va doriti si sa fie sanatos si tot asa cu idei nastrusnice.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
miki01 spune:
Materialul este f ok. Acum cat este mic are pt mijlocel si pulpite o 'pernuta' (nu stiu cum sa-i spun, ca la bouncer) cu materialul f fin, ceva catifelat. Eu sunt f incantata de scaun si Andrei la fel.
| citat din mesajul lui aleinad.g Miky, zi-mi si mie, te rog, cum e materialul la scaunul de masina. Ma gandeam si eu la un be safe dar din cel care se pune cu fata si fara isofix. ![]() Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Of, ca bine le mai zici! 
citat din mesajul lui Olivia26![]() Fetelor, mie nu imi vine sa cred ca am bebelus asa mare, parca mai ieri admiram bebelusii altora prin parc si acum il am pe al meu, Doamne, cat sunt de fericita . Parca de cand simt ca ma inteleg cu el, il iubesc si mai mult(daca se poate asa ceva), de fapt il privesc altfel, il vad mai ca pe un om acum, nu bebe mic. Imi place sa-l vad fericit, e asa entuziasmat uneori de imi tresalta si mie inima, as sta si in cap numai sa-l vad asa de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank"> ![]() Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
Super! L-am citit si la sot. ![]()
| citat din mesajul lui carmendu Sotul: - Incercam o noua pozitie in seara aceasta? Sotia: - Sigur. Tu stai la masa de calcat, cu copilul atarnat de gat, iar eu pe canapea, beau bere si ma uit la televizor... carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Miki,
Povestea puiului nostru
ginye55 spune:
Azi a reusit sa bea 180 ml de laptic, 150 ml suc de fructe si 200-250 ml supa. A dormit mai tot timpul. Noaptea e f agitat. Nu doarme. Cand e treaz e foarte marait. Vrea numai in brate. Recuperarea e mult mai dificila decat la prima operatie. Dar e deja a treia zi. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 zile de la operatie. O sa fie bine. 
pt mamici si cozonacei!
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
mav spune:
ginye
ma impresionezi f tare..... am fost si sunt cu gandul alaturi de voi!
flowers, imi pare rau, nu mai stiu exact tratamentul
.... doar am retinut ca nu era cazul de antibiotic.....
Amalia spune:
Bravo Ginye, mergeti spre bine!
Pup dulce puiul mic si marait si o imbratisez cu mare drag pe mamicuta lui scumpa!

| citat din mesajul lui ginye55 Azi a reusit sa bea 180 ml de laptic, 150 ml suc de fructe si 200-250 ml supa. A dormit mai tot timpul. Noaptea e f agitat. Nu doarme. Cand e treaz e foarte marait. Vrea numai in brate. Recuperarea e mult mai dificila decat la prima operatie. Dar e deja a treia zi. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 zile de la operatie. O sa fie bine. ![]() pt mamici si cozonacei!ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

. Parca de cand simt ca ma inteleg cu el, il iubesc si mai mult(daca se poate asa ceva), de fapt il privesc altfel, il vad mai ca pe un om acum, nu bebe mic. Imi place sa-l vad fericit, e asa entuziasmat uneori de imi tresalta si mie inima, as sta si in cap numai sa-l vad asa