*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Dandusa bine ca ai aflat ce avea Raducu.Sper sa-i treaca mai repede durerile de la dintisori sa aveti si voi un respiro. M-am amuzat teribil cu manuta, i-am pove si lui Razvan si a zis ca s el ar fi facut la fel . dar tot nu ne-ai zis ce reactie a avut claudiu?

Camelia sa va fie de bine vacanta. Vreau si eu

Ducki mai scrie, mai scrie. Nu vezi ca aici e care cum prinde si cum poate. Dam bomba si fugim! Glumesc. Scrie cat mai mult pt ca experienta fiecareia dintre noi e valoroasa, eu una chiar am invatat foarte mult de la voi (mai ales de la Alra. Te perii toata in seara asta doamna, hai tre sa te simti un pic mai bine, nu?

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Eu in club nici nu ma bag, nici nu ma retrag. Sincera sa fiu, am un copil tare bun. Mananca bine, doarme de 2 ori pe zi, doarme cum mi-am dorit eu in patul ei, noaptea nu se trezeste deloc de la 9 seara pana la 7-8 dimineata. e vesela, zambareata vesnic, curioasa fara seaman ( sunt convinsa ca toti sunt asa la varsta asta ) si nu face mari belele (inca). Sta in scaunul de masa, sta in scoica, mananca bucatele de ceva vreme si nu protesteaza, nu mai spun ca ma bateti Are si ea momentele ei cand e intoarsa cu fundul in sus de la dinti, de la oboseala etc. Eu nu ma simt asa de rau obosita (cel putin nu acum sau mi-a mai trecut) cat mai ales izolata de comunitate si de aici toate starile mele nasoale. Va ziceam ca eu sunt sociabila si daca imi iei lumea, ma lovesti in moalele capului. Nici in parc nu-mi iese vrajeala cu discutia ca am bagat de seama ca se uita cam ciudat parintii la mine si ma cam ocolesc. Pierderea lor Asa ce eu vad constant paharul plin, in fiecare zi ma minunez de galusca mea, inca sunt in starea de fericire si soc ce copil frumos si destept am facut dar am si zile cand efectiv nu am chef de nimic, sunt usor deprimata deci nu intrunesc conditiile clubului de fericire. Ca un comentariu suplimentar consider ca nu putem sa vedem totul numai roz (sau sa ne fortam sa vedem asa) sau numai in negru, calea e undeva la mijloc.
Pupici, am fugit la somn.

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Leeloo LA MULTTI ANI fericiti alaturi de cei dragi tie si muuuulta sanatate!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001)
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Mamliseli sunt intru totul de acord cu tine! Si eu am zile cand sunt asa...si calea cea mai buna e cea de mijloc, exact cum ai spus.
Ai un copil tare cuminte, sa-ti traiasca! Pacat ca nu prea ai cu cine socializa acolo...eu chiar am noroc la mine la bloc de un numar destul de mare de parinti care ies, cel putin seara, constant afara.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Eu in club nici nu ma bag, nici nu ma retrag. Sincera sa fiu, am un copil tare bun. Mananca bine, doarme de 2 ori pe zi, doarme cum mi-am dorit eu in patul ei, noaptea nu se trezeste deloc de la 9 seara pana la 7-8 dimineata. e vesela, zambareata vesnic, curioasa fara seaman ( sunt convinsa ca toti sunt asa la varsta asta ) si nu face mari belele (inca). Sta in scaunul de masa, sta in scoica, mananca bucatele de ceva vreme si nu protesteaza, nu mai spun ca ma bateti Are si ea momentele ei cand e intoarsa cu fundul in sus de la dinti, de la oboseala etc. Eu nu ma simt asa de rau obosita (cel putin nu acum sau mi-a mai trecut) cat mai ales izolata de comunitate si de aici toate starile mele nasoale. Va ziceam ca eu sunt sociabila si daca imi iei lumea, ma lovesti in moalele capului. Nici in parc nu-mi iese vrajeala cu discutia ca am bagat de seama ca se uita cam ciudat parintii la mine si ma cam ocolesc. Pierderea lor Asa ce eu vad constant paharul plin, in fiecare zi ma minunez de galusca mea, inca sunt in starea de fericire si soc ce copil frumos si destept am facut dar am si zile cand efectiv nu am chef de nimic, sunt usor deprimata deci nu intrunesc conditiile clubului de fericire. Ca un comentariu suplimentar consider ca nu putem sa vedem totul numai roz (sau sa ne fortam sa vedem asa) sau numai in negru, calea e undeva la mijloc.
Pupici, am fugit la somn.

Pozele mele

Mirunica

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Mai trimiteti-ma la culcare...vad ca-n seara asta m-a uitat D-zeu pe aici..
V-am pupat, somn usor si vise placute!

poze cu minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11
... Te perii toata in seara asta doamna, hai tre sa te simti un pic mai bine, nu?
...

ma simt un pic luata la misto

amalia, laura nu si-a facut somnul azi noapte, azi nu a vrut sa doarma de pranz si ne-a facut nervii permanent din ala cret de tot.

mamiseli, in curand va veni sora lui tati la scoala (face un master in be in alt oras), va sta catva timp la noi si apoi va veni in weekend cam la 2 saptamani.
meanwhile mai plecam si in concediu, si apoi as vrea sa vina parintii mei un pic, apoi vin sarbatorile si tot asa.
eu am sperante mari in scoala. SPER ca in cateva luni sa vad un efect terapeutic, cel putin asa a fost anul trecut.

edit - nicole e foarte bine cu greutatea, da. nu a mancat mult lapte la inceput insa vad ca mananca bine solide si recupereaza pe partea asta. dar nu e inca pe medie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Camelia super pozelz din vacanta, unde ati fost ca nu mai tin minte? Arati foarte bine, deci faci parte din clubul celor fara pb cu kg in plus (eu sunt in clubul cu pb kg in minus)...si Alexandra o dulcica.
Flowers merge, merge si doar cu dantzuiala
Mamiseli mersi frumos. Felicitari ca Mirunel e o fetita cuminte. Stai mai multe zile la mama ta?
Criss ai vazut mey ca nu ne-am luat-o aseara de la francezi? de bine de rau ne-a iesit un 1-1 . Am vrut sa-ti dau sms aseara dupa meci, dar m-am gandit ca poate nu ai tel pe silence si o trezesc pe dulcica frumusica de Sofi si Doamne fereste sa ma bombani dupa aia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Beyyy,toate bubele rele in funduletul fetei mele?!!!
Va multumesc mult de tot pt sfaturi.Eu foloseam in timpul zilei servetele umede pt igiena intima si nu din comoditate ci pt ca stau la et 6 si de multe ori astept 5-10 min sa ajunga apa calda.
Pana acum a avut 2 scaune moi dar neapoase,am spalat-o cu apa si sapun(n-am in casa bicarbonat,amidon sau tarate)i-am dat cu betadina apoi cu glicerina cu nistatin(cred ca-i tot una cu stamicin)si apoi stratul gros de crema cu oxid de zinc abia s-a mai lipit din cauza glicerinei.Am vrut eu sa fac asa un "cocteil" cu de toate ,dar n-a mers.Zona afectata e pe o raza de 2 cm.Daca nu vad azi imbunatatiri,maine caut eozima si dactozin.
Sanatate multa!

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Spiridusule ce pofta mi-ai facut cu prajitura aia ....bine ca nu-s ca ma aveai pe constiinta.

Camelia frumoase poze.Parca sa zic ca aveti acelasi nasuc.

Amalia,multumim de intrebare.Ne refacem incet,incet.

Babyzapi, au iesit sifonati rau francezii aseara din teren si huiduiti.Socrii ce-au zis?

Bravegirl, indrazneste, curaj.

Stefanut un pupic dulce de la Bria.Gynie cum se mai simte Stefanut ? E mai bine?

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput