Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)
Raspunsuri - Pagina 4
Kimmy spune:
Pica
,multumesc pentru lamurire,si atunci care sunt saruri de rehidratare?
Eu calciu i-am dat o singura data,10 zile,dupa capul meu,pentru ca nu-i mai ieseau dintii,dupa o pauza mai lunga...paranoia...
Fetelor multumesc pentru sfaturi
,azi tot venea cu biberonul de lapte la mine,dar cand apropiam de gura,refuza.Am zis ca incerc din nou sa-i dau sa mance solide,i-am incalzit pilaf cu piept de pui si morcov.Cand ma apropiam cu lingurita,facea brr,prr din gurita...apoi se apuca sa planga.Am zis c-o las 2 minute cu mancarea in fata,sa vad ce face,ca era moarta de foame deja.Si s-a apucat fata mea sa mance singura.Apoi m-am dus si am ajutat-o,adica ii puneam pilaful in lingura cu o alta lingura,si ea papa mandra
.Sa nu va zic cum a aratat si ea si scaunul si bucataria
,dar a fost asa de scumpa si mandra ca papa singuraaaa
.Oare daca cu ciorbele la fel vom proceda,va vrea sa pape singura...ce dracu ma fac?
Azi nu a facut kk DELOC 
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
monalac spune:
GALLY,cris a avut ganglioni la gat si dr mi a spus ca s normali.
KIMMY,de ce sa fii mama rea?
eu am zis de enterolactis,dar nu s saruri de rehidratare.mie personal hidrasecul i s a parut apa de ploaie ca si bioticsul.si ecoflorina mi s a parut buna.
MONI,ercefuryl nu se gaseste decat capsule,pe care le desfaci ,au o pulbere galbena inauntru si imparti pulberea in doua[sau trei].o amesteci cu putin ceai [sau apa] s o diluezi si i o administrezi direct in gura,cu o seringa,pt ca altfel n o va accepta in veci,fiind f amara.
si eu l am trecut pe codrin pe lapte de vaca,tnuva ,ca nu mai voia lapte praf,dar acum nu mai vrea sa bea nici de asta,nu stiu,poate pt ca e infundat.mai bea noaptea in jur de 200,250ml.zilele astea i am tot facut branzica calcica.
SURSULA,cum se mai simte tudor?
CAMI,stai linistita,ca darius e bine...doar ca se mareste si nu prea mai are loc de tumbe.
sa va zic de codrin.de 3 zile imi spune ''caca' inainte sa faca.am incercat sa l pun pe olita[nu l am mai pus niciodata pana acum],dar nu vrea sa stea.ce ma mira pe mine e ca zice inainte si nu dupa ce face..oare sa si controleze sfincterul la varsta asta?
ii place la nebunie sa imbine lucruri,sa le bage unul intr altul,de ex,ia batista bebelusului si baga capatul in firul ala lung,ii place sa puna capacul la biberon,sa bage jucarii mici in niste capace...azi adusesem masa de calcat sa calc si o sprijinisem de pat fara s o montez,iar el s a dus la masina de calcat,a luat o si a adus o la masa de calcat,apoi a pus o pe partea unde se calca si a inceput sa execute miscari cu ea ca si cum ar calca...
apoi ,cand am inceput sa calc imi aducea rufele care erau de calcat sa le calc..ma uimeste pe zi ce trece...
imi arata nasul,parul,limba,ochii,tatica,piciorul,mana,puta.
azi n a dormit decat 10 minute si s a trezit pt ca n am stat langa el cand a dormit[am avut de facut mancare si de calcat].ma duc cu ei pe afara,sper sa nu i se faca somn si sa l apuce urlatul,ca acum am un carut care n are decat pozitia 'fund'.
oany23 spune:
Buna seara dragele mele!
ma scuzati ca nu am mai aparut pe aici,am avut zile naspa...ma simteam stresata,obosita....imi venea sa ma bag in pat si sa dorm...si asta pt o prietena era un semnal de alarma si m-a rugat sa iau magneziu forte cu vit b6 de la biofarm si tre sa recunosc ca ma simt muuult mai bine!
baiatul meu s-a facut f lipicios se tine ca scaiul dupa mine,ma imbratiseaza des de nu mai pot de dragul lui e asa de dulce ,il iubesc asa de mult de mor dupa el!
insa e cam agitat cred ca ii dau caninii...i-am dat Chamomilla ch30 si s-a mai linistit un pic...dar de dormit nu mai doarme cum dormea odata...doar odata pe zi si asta musai langa el ca altfel e jale...plange dk se trezeste singur,plange dk e lasat singur,se face grena si plange tare tare de tot...
Ma iertati,nu v-am spus numele lui,il cheama Mihai -Stefan,nascut pe 16.aug.2008...daca mai vreti sa mai stiti ceva de noi,nu ezitati cu intrebarile,chiar vreau sa ne cunoastem mai bine!
ariadnabr spune:
Buna,
Am intrat sa va arat ce mai facem noi si sa va spun ca Sonia azi a inceput scoala si am pus poze ![]()
Prima zi la scoala

Sper ca toata lumea e bine si multa sanatate la bb bolnaviori!

Salutari din Irlanda.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
anaxena spune:
MADA ce ma bucur ca sunteti bine..super fetele dansatoare
Kimmy ma bucur pt lipsa de kk
Maria dupa ce face pipi zice chis si dupa kk zice caci,dc ii zic sa faca pipi la olita,ridica capacul,se pune pe olita si zice chis,sta 3-4 sec si se ridica dar niciodata nu face....imi trebuie muulta rabdare
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
MissJJ spune:
Buna gagici,
Remember us? ![]()
Bine sanatoase, ne ies maselele la alea mici, matza mai mare face la toaleta am scapat ziua complet numai la nani noaptea mai purtam pampers, joi incepem iar scoala, abia asteapta, vedem poate reusim sa bagam si verisoara la gradi in aceeasi grupa.
In rest ziua lui Ari a fost super s-au distrat, bouncy castleul e un succes imens, buna investitie.
Eu bine continui sa slabesc, pe 5 merg la designer sa schitam rochia de mireasa ca pana la urma mio fac sa fie one of a kind, very excited.
Abia astept sa vina nepotelul/nepotica cu toate ca pare a fi nepotel dupa scan, mai are unul pe 18 si poate mai vedem ceva atunci sa stie matusa ce culoare sa cumpere. 
Na asta pe scurt din fuga calului, ca iar tre sa o tai, sper pana prin oct sa ne mai eliberam sa se mai linisteasca lucrurile sa supravietuim, pun poze si pe contu comun cine vrea sa ne vada.
Pupam bostana si speram ca e toata lumea ok. 

" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
moni_or spune:
MONA, cate stie sa faca Codrin, sunt niste minuni copiii astia, eu ma indragostesc in fiecare zi mai mult cand vad cum se formeaza omuletul si parca nu-mi vine sa cred ca e al meu 
MADA IRL, e fantastica Julia ta, am murit de ras
Asa si Luca isi batzaie fundul pe muzica, insa Julia ta e o profesionista, n-ai crede ca abia a implinit un an, parca pe alocuri seamana cu moonwalk-ul lui MJ dansul ei
Iar Sonia e tare frumoasa in uniforma ei si cu cordeluta, sa-ti traiasca scolarita, eu cred ca in prima zi de scoala a lui Luca o sa plang toata ziua de emotie...
MADA-MXM, am vazut pozele, mie mi se pare ca tare bine seamana Ari si Ami intre ele, sunt niste scumpe, iar tortul lui Ari a iesit superb!Succes cu rochia de mireasa si felicitari pentru slabit! Cu tine de ce nu pui poze?
Am pus si eu poze noi, multumim pentru comentariile frumoase celor care le-au vazut deja.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monalac GALLY,cris a avut ganglioni la gat si dr mi a spus ca s normali. KIMMY,de ce sa fii mama rea? eu am zis de enterolactis,dar nu s saruri de rehidratare.mie personal hidrasecul i s a parut apa de ploaie ca si bioticsul.si ecoflorina mi s a parut buna.MONI,ercefuryl nu se gaseste decat capsule,pe care le desfaci ,au o pulbere galbena inauntru si imparti pulberea in doua[sau trei].o amesteci cu putin ceai [sau apa] s o diluezi si i o administrezi direct in gura,cu o seringa,pt ca altfel n o va accepta in veci,fiind f amara. si eu l am trecut pe codrin pe lapte de vaca,tnuva ,ca nu mai voia lapte praf,dar acum nu mai vrea sa bea nici de asta,nu stiu,poate pt ca e infundat.mai bea noaptea in jur de 200,250ml.zilele astea i am tot facut branzica calcica. SURSULA,cum se mai simte tudor? CAMI,stai linistita,ca darius e bine...doar ca se mareste si nu prea mai are loc de tumbe. sa va zic de codrin.de 3 zile imi spune ''caca' inainte sa faca.am incercat sa l pun pe olita[nu l am mai pus niciodata pana acum],dar nu vrea sa stea.ce ma mira pe mine e ca zice inainte si nu dupa ce face..oare sa si controleze sfincterul la varsta asta? ii place la nebunie sa imbine lucruri,sa le bage unul intr altul,de ex,ia batista bebelusului si baga capatul in firul ala lung,ii place sa puna capacul la biberon,sa bage jucarii mici in niste capace...azi adusesem masa de calcat sa calc si o sprijinisem de pat fara s o montez,iar el s a dus la masina de calcat,a luat o si a adus o la masa de calcat,apoi a pus o pe partea unde se calca si a inceput sa execute miscari cu ea ca si cum ar calca... apoi ,cand am inceput sa calc imi aducea rufele care erau de calcat sa le calc..ma uimeste pe zi ce trece... imi arata nasul,parul,limba,ochii,tatica,piciorul,mana,puta. azi n a dormit decat 10 minute si s a trezit pt ca n am stat langa el cand a dormit[am avut de facut mancare si de calcat].ma duc cu ei pe afara,sper sa nu i se faca somn si sa l apuce urlatul,ca acum am un carut care n are decat pozitia 'fund'. Mami de Cris si CodrinPoze Cris Bebe Codrin |
tot ii zici Darius...nu mai e Darius...e Flavius

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
am vazut si pozele...toti sunt foarte frumosi...
Flavius s-a trezit ...inca de la amiaza...si ma termina....ca asa face...totul la extreme, orie prea cuminte, ori da din maini si din picioare de nu mai pot de durere (nu ma plang ca da si ca ma doare, ma plang doar cand sta prea cuminte
)
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE

Cris si
Codrin