Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata,

Am vazut pozele si filmulete cu pepenasi , am citit , dar nu am avut dispaozitita necesara de a scrie.

Las cafelutza pregatita pentru doritoare...

Eu nu am starea necesara sau mai bine zis nu prea mai am rabdare...Astept eco de peste 2 sapt sa vad daca e totul ok cu bebe din burtica...

O zi buna

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CRISTINA, bebe din burtica?? Esti gravi? Si ai zis pe aici iar eu am ratat?? Felicitari draga mea, sa ai sarcina usoara si un bebe minunat, asa cum e Mihaita! De ce sa nu fie totul bine cu bebe?

LA MULTI ANI ALEXANDRA DE VIOLETA29, JUNIOARA PEPENASILOR! SA-TI DEA DUMNEZEU O VIATA FRUMOASA, SANATATE SI NOROC!

Azi se termina sezonul pepenasilor, ce repede a trecut timpul, toti au un anisor...

CAMY ce bine ca s-a trezit fotbalistul.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, ce bine ca mai pui si tu poze din cand incand sa va vedem . Super printesele tale, si ce au mai crescut!

Mada de Irlanda, ce dansatoare ai tu acolo!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Alexandra

cris ? sarcina fara greturi si nastere usoara

oany23 ma duc sa va trec in listuta

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

sunt cam aeriana in ultima vreme...

Alexandra , mezina odiseei ,LA MULTI ANI!! Sa fii sanatoasa pui mic, fericita si o viata minunata!!! Vio sa va bucurati de Alexandra!! Multa sanatate sotului..

Cristina, si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

LA MULTI ANI Alexandra!!!!!!

Gaaallyyyy, de ce ai tuns printzesa

Cristina, felicitari si sarcina usoara!!!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

La multi ani, Alexandra!

Cristina26, felicitari pentru sarcina! Uite cum pepenasii incep sa aiba si fratiori mai mici...

Noi suntem bine, am tot calatorit in luna august, acum suntem acasa si e tare bine!
Ma bate gandul sa-i dau si eu calciu, dar nu stiu de care! Vad ca vorbiti de ml, sa fie sirop de calciu sau calciu la fiola (gluconat de calciu)? Si cum le dati, amestecat cu ceva?

Nu am reusit sa citesc nimic din urma, asa ca incerc sa recuperez.
Ilinca are 2 dinti jos si 3 sus, atat. Si e destul de cheala in continuare, nu prea are par.

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
LA MULTI ANI draga Alexandra!
Cristina felicitari! Doamne ajuta ca totul sa fie bine!
Ce de mamici curajoase avem!
Mada foarte frumoase printesele tale!Bafta la slabit!Sa pui poze si cu tine.
Ralucai i-a iesit abia al 5-lea dintisor.
Ma pregatesc sa o scot pe Ralu in parc,v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai Maya a inceput sa mâtzâie ca sa obtina ce vrea. Aseara ii dadeam sa manance si a inceput : aaa, aaa, si imi arata telecomanda. La mine e intotdeauna regula, la masa mancam si basta, deci nu i-am dat-o. Prin urmare a inceput sa se foiasca, sa se mârâie si chiar sa scoata 2 lacrimi . Am lasat-o sa se calmeze, m-am dus si i-am adus un pahar cu apa, si ne-am continuat frumos masa.
Bine, in acelasi timp, capul rautaztilor, incepuse sa bombane ca enervez fata la masa [. Dupa ce ca ea ii pune mii de coarne si nu tine deloc cont de ceea ce ii spun. Am niste nervi de numa. Cum se scoala, mi-o posteaza in fatza calculatorului la baby, incredibil. NU stiu ce naiba sa fac. Daca mai continua o sa o duc mai devreme de sf lunii la nounou si gata.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput