Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Neata,

Am vazut pozele si filmulete cu pepenasi , am citit , dar nu am avut dispaozitita necesara de a scrie.

Las cafelutza pregatita pentru doritoare...

Eu nu am starea necesara sau mai bine zis nu prea mai am rabdare...Astept eco de peste 2 sapt sa vad daca e totul ok cu bebe din burtica...

O zi buna

Mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

bebe din burtica???????
pai ce afci tu, nu zici nimc?????
cat are bebe din burtica????...si felicitari...Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

IOANA, eu ii dau calciu sirop de la Pharco. Ii dau 5 ml 10 zile pe luna, in seringa.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Multumesc frumos, Monica! Cred ca incep sa-i dau si eu calciu.

Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna!

La multi ani Alexandra, mezina noastra!
Cristina, felicitari!

Noi suntem intre doua bagaje, unul de desfacut, unul de facut, plecam vineri in Grecia. Dupa ce ne intoarcem poate am mai mult timp.

Despre calciu, medicul Irinei ne-a zis ca NU se da profilactic, doar vitamina D se da profilactic. In fine, asta s-a mai discutat, exista pareri si pareri, nu e Biri pe-aici sa dea mai multe detalii despre vitaminele date asa, sa fie.

Va doresc zile frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Alexandra!

Nu-mi vine sa cred ca toti pepenasii au implinit un an! Ce repede trece timpul....

Eu nu prea reusesc sa ma organizez in asa fel incat sa am timp si de DC, asa ca mai rar pe aici.
Va citesc in fuga si imi pare rau ca nu pot sa fiu activa.
Peste o saptamana si un pic incape Stefan gradinita si atunci sigur voi avea ceva timp in plus.

Noi suntem bine, crestem, Matei alearga prin curte dupa Stefan si dupa pisici Este foarte incantat ca merge singurel, asa ca isi gaseste mereu ceva de facut. Si pentru noi este muuult mai lejer acum. Doar ca stam numai si numai afara...nu stiu ce o sa ne facem cand vin vremurile ploioase. trebuie sa caut o pelerina de ploaie pentru Matei ca nu am

boti, am pus la favorite linkul dat de tine!Super interesant!

Am pus si eu cateva poze pe picassa, ca nu ne-ati mai vazut de mult Am admirat si eu astazi ultimile poze, au crescut copilasii ! unul este mai frumos ca celalalt!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

multumesc frumos tuturor ! Sunteti dragute..Sarcina e mica , abia 4 sapt!!!

Eu nu ii dau lui Mihaita decat Vigantol; degeaba dati calciu daca nu e vit D sa il absoarda, la fel si cu fierul, vit C favorizeaza absorbtia fierului.

Vicky, cat mai sta mama la voi?

Cristina, si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Ce face bostana de pepenasi???

Ne cerem scuze ca nu am mai apucat sa uram si noi la multi ani si toate cele pepenasilor sarbatoriti, sa stiti ca ne-am gandit la voi si va ,insa dupa ce am fost in spital cateva zile, alte cateva nu ne-a mers net-ul iar acum avem alta problema AVEM DIAREE!!

Am vazut ca si Kimmy are aceeasi problema, dupa-amiaza avem programare la pediatru sa vedem ce ne spune... eu am incercat sa o dreg cu alimentatia si cu Biotics si un pliculet de Smecta. Insa vad ca nu tine. Ce-i drept regimul nu e unul strict!!
Este posibil sa aiba legatra cu maseaua care ii da?
Partea nasoala e ca noi nu am facut inca vaccinul de 1 an.. si as vrea sa i-l fac!!

Sursula abia acum am citit din urma, imi pare rau sa aud ca ati ajuns din nou la spital. Multa sanatate!!

Mada_mxm imi era dor de postarile tale!!

Imi pare rau ca nu am ajuns la intalneala.. am vazut pozele!! Superbe.. vesele!Se vede ca v-ati distrat de minune!!

Camy sa stapanesti sanatoasa carutul!!Si sa te vedem si Miss Univers!!

Gini va doresc concediu placut!!
Capri bafta la concurs... ce poza aveti!!!Profesionala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna am venit si noi din parc, si acum denisa baga o portie de lapte singura isi tine bibele.
Si ea a vut acum vreo 2 zile 5 scaune dar nu apa asa mai moi pe noapte s-a intamplat actiunea , i-am dat ercefuryl dizolvat si biotics si i-am mai dat inca o data ieri pe zi si gata s-a rezolvat, ieri nu afacutr deloc azi de 2 ori dar tare.
Eu mi-am capatat cercel rosu pentru "publicitate agresiva" ca am dat 5 mesaje cu jucarii de vanzare la gravidute si mamici de 2009, blaa bla bla , nu au ce face si si-au gasit preocuparea cu mine.,HA HA HA HA!!!
CRISTINA SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS.
GINI CONCEDIU PLACUT.
MADA MAX ma bucur ca ai mai dat un semn si sunteti bine.
Mada irl frumoase fete ai sa iti traiasca , succes la scoala.
Calciu eu nu i-am dat decat o luna 10 zile la indicatia medicului si mereu luam vigantol sau acum de vreo 3 luni pediavit D, am inteles ca e tot vit D dar asa a spus doc.
Face tot felul de ghidusii denisa , danseaza , rade, se stramba ca sa o bagi in seama.Arata degetul aratator daca o intrebi cati ani are.
Cam asta pupici

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Cresa: da, eu ma gandesc din ce in ce mai mult la asta. Ilinca va merge in octombrie 2010, la o gradinita particulara, grupa 2-3 ani. Deja am inceput sa fac lista cu gradinite de pe traseul casa - servici. Daca vom gasi loc tot la gradinita unde a fost si baiatul, ar fi ok! Bona pe care o avem acum termina masterul si presupun ca va dori sa-si caute ceva cu carte de munca...

Calciul: mi se pare suspecta incetineala cu care ii ies dintii. Iar Ilinca nu bea alt lapte decat de la san. Si, vorba ceea, nici eu nu ma simt prea bine...

Toate cele bune,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

CINE STIE SI VREA SA IMI RECOMANDE SI MIE MEDIC GINECOLOG PENTRU CONTROL, ECOGREFIE TRASVAGINALA SI ANALIZE de rutina, as vrea sa merg la cabinet si sa le fac pe toate acolo.In bucuresti, da ca uitasem sa mentionez.
Multumesc si astept pm

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput