Pepenasi iulie-august 2008 -IN SARBATOARE (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!

Cristina felicitari!! Sarcina usoara si bebe sanatos!!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristina, din pacate nu e mama, e soacra si sta pana pe 2 octombrie ora 11

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA,MEZINA NOASTRA!SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

CAMI,imi pare rau pt gafa facuta..promit ca data viitoare sa fiu mai atenta.

CRISTINA,inca o data,iti spun felicitari!si un bebe sanatos,caci ai dreptate,e cel mai important lucru!

DARA,nu mai mergi la dimitriu?

am vazut pozele cu miruna cea rumena in obraji de dia,printesele de madamxm si castelul lor super,luca cel dulce de monior[ma bati daca zic ca e frumos ca o fata?],mihaita si mami in ipostaze tandre,am vazut filmuletul cu julia si sonia,cele 2 dansatoare[codrin danseaza exact ca julia,face la fel cu manutele],filip cel gingas de eliza clara.revin ca tb sa l adorm pe codrin[ieri a dormit toata ziua doar 10 minute!!!].
si sa va zic mai tz de o faza intamplata azi in parc,chiar ma gandeam la anka..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

La multi ani pentru ultima nascuta a clubului nostru de pepenashi!

Alexandra

Sa cresti mare (ca frumoasa esti) si sa aduci numai bucurii parintilor!

Madalinooo (de Irl) ce scumpe sunt papusile tale dansatoare!
Doamne si ce scolaritza ai! Cred ca ai avut emotii mai mari ca ea, nu-i asa?
Urmeaza si la noi pe 14 prima zi de gradi...offf ce trece vremea!!!

Ercefuril si eu tot capsule am folosit, nu e greu de impartit in 2, la Alex la 6 luni deja i-am dat 1/2 capsula de ce oare or recomanda doza impartita in 3?

Mada de Anglia ce seamana fetele, parca's gemene, nu alta! Ce tort deosebit a avut Ari!
Aaaa si felicitari pentru ca a scapat de pampers!
Si eu tot noaptea mai folosesc, din comoditate

Galyyyy ce avusesi cu pletele fetiiii???

Cristina!!! Sa fie cu ochi si .... coditze! sa fie bebe bine!

Calciu eu am dat sirop (Osteocare) l-a acceptat foarte bine, i-am dat caci asa mi-a recomandat doctora, ca nu-i ieseau dintii, am terminat 2 flacoane si tot au iesit cand au vrut ei, adica dupa 1 an

De ieri am inceput sa le dau Pediavit D si urmeaza sa-i dau lui Alex Septilin, pt. imunitate, off ce m-o astepta cu colectivitatea asta....

Eu nu le-am mai dat pe perioada verii vit. D, am zis ca mai stau la soare, na, si dr. mi-a confirmat. Chestia e ca lui David ii dateam oricum din joi in pasti ca el s-a nascut cu fontanela mica rau.

Azi am facut si ROR si are 9960g si76cm cam slab si pitic nu?

moca la al meu instantaneu ii dau lacrimile, i se innod la gat, e tare sensibil, mai are obiceiul sa vina la masa sa-i dai cate ceva si apoi sa se plimbe de colo colo de ma turbeaza, nu alta . La mine sotul ii pune coarne si soacra

Si stiti ce face? cand vede ca aprind aragazul vine si imi umbla la el, chiar stinge ochiul . Are un sistem de siguranta, impingi si invarti de buton, dar el a prins miscarea, Alex la varsta lui nu reusea, offf....mai e careva neastamparat asa?

Gini ce ai facut cu job-ul? Tocmai am primit si eu o oferta, nu's ce sa fac....

Sursu ati ajuns acasa?

Dara_d iti pusesi cercel rosu?

Va urez o zi buna in continuare, pupici!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada (de Irl) foarte frumoase fetele tale,cred ca esti foarte mandra de ele!
Gini concediu placut!
Flo vrei sa te angajezi ca am vazut ca ai scris ceva de job?
Ma duc sa adorm copilul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Flo vrei sa te angajezi ca am vazut ca ai scris ceva de job

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

Mda...am o propunere, nu's ce sa fac...sotul poate intra in CIC daca ma reangajez eu???

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

VICKY - ai vazut ce ti-am scris offline? Vrei sa ii iau Mayey pantofiori de-aia albi cu fundita? Erikai i-am luat si o pereche mai mari, sper sa ii vina la anul

DARA - eu sunt prietena cu medicoverul. Medicii cu cabinet privat nu prea detin laboratoare Multi nici nu recolteaza. Eu merg la medicul meu pentru ecografie, dar analizele mi le fac la Medicover. Au in Pipera, in Unirii, la Victoriei... De exemplu la Victoriei o stiu pe Diana Gheorghiu care e super mistoaca, e mai tinerica, cam asa, pana in 40 de ani (la un doctor, asta e tinerel zic eu...). Mai este si la Pantelimon ea, dar eu nu m-am mai dus acolo din cauza spitalului. Cat m-am dus, ma baga numai la cabinetul de la rezervele cu plata. Sotul ei e ortoped la Elias. Mie imi plac familiile cu doi medici. Esti gravida, te duci la ea. Te doare piciorul, mergi la barba-su Acuma na, asta e un exemplu. Eu merg la Tutunaru. Dar ca idee, imi place mie Medicover.

FLO - sotul poate intra in CIC.

Gata, fug la camasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Kimmy daruri de hidratare sunt de exemplu Elektrolyte de la hummana.
Cristina sarcina usoara .
Mcoca si Seb a īnceput sa protesteze pana ob#355;ine ceva. Numai ca m#259;-sa nu prea cedeaza si nici nu r#259;māne presionata de smiorcaieli de 2 bani. Era sa m#259; fac cu un colocatar in pat pe perioade de citeva ore in fiecare noapte pina cānd m- am prins ca nu plānge ca s-a speriat de ceva sau ca īl supara ceva, ci doar pur si simplu vroia la noi. ASA ca am schimbat tactica si l-am l#259;sat sa se smuorcaie si rezultatul a fost ca dup#259; o noapte in care s-a trezit de 2 ori si l- am l#259;sat acolo, nu s-a mai trezit.

Altfel eu am demenajat pina la Sinaia azi de diminea#355;a ca de fapt am aflat ca ai mei pleac#259; saptamina viitoare in Croa#355;ia, drept urmare am anulat plecarea de saptamina viitoare si am impachetat azi pe repede īnainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

VICKY - ai vazut ce ti-am scris offline? Vrei sa ii iau Mayey pantofiori de-aia albi cu fundita? Erikai i-am luat si o pereche mai mari, sper sa ii vina la anul

DARA - eu sunt prietena cu medicoverul. Medicii cu cabinet privat nu prea detin laboratoare Multi nici nu recolteaza. Eu merg la medicul meu pentru ecografie, dar analizele mi le fac la Medicover. Au in Pipera, in Unirii, la Victoriei... De exemplu la Victoriei o stiu pe Diana Gheorghiu care e super mistoaca, e mai tinerica, cam asa, pana in 40 de ani (la un doctor, asta e tinerel zic eu...). Mai este si la Pantelimon ea, dar eu nu m-am mai dus acolo din cauza spitalului. Cat m-am dus, ma baga numai la cabinetul de la rezervele cu plata. Sotul ei e ortoped la Elias. Mie imi plac familiile cu doi medici. Esti gravida, te duci la ea. Te doare piciorul, mergi la barba-su Acuma na, asta e un exemplu. Eu merg la Tutunaru. Dar ca idee, imi place mie Medicover.

FLO - sotul poate intra in CIC.

Gata, fug la camasi.

Anka merci de informare si explicatii ma gandesc ca trebuie sa merg si eu la un control ca am mai mult de 1 an de la nastere si nu am fost decat la ala de 6 saptamani, si ma gandeam sa merg in alta parte sa vad si alta parere.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui monalac

LA MULTI ANI ALEXANDRA,MEZINA NOASTRA!SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

CAMI,imi pare rau pt gafa facuta..promit ca data viitoare sa fiu mai atenta.

CRISTINA,inca o data,iti spun felicitari!si un bebe sanatos,caci ai dreptate,e cel mai important lucru!

DARA,nu mai mergi la dimitriu?

am vazut pozele cu miruna cea rumena in obraji de dia,printesele de madamxm si castelul lor super,luca cel dulce de monior[ma bati daca zic ca e frumos ca o fata?],mihaita si mami in ipostaze tandre,am vazut filmuletul cu julia si sonia,cele 2 dansatoare[codrin danseaza exact ca julia,face la fel cu manutele],filip cel gingas de eliza clara.revin ca tb sa l adorm pe codrin[ieri a dormit toata ziua doar 10 minute!!!].
si sa va zic mai tz de o faza intamplata azi in parc,chiar ma gandeam la anka..

Mami de Cris si Codrin

Poze Cris
Bebe Codrin

Ma gandeam sa vad ce spune si alt medic despre metodele contraceptive , eu avand probleme vechi de reglare ciclu , care imi vine si la 50 -60 zile. De asta vreau sa ma hotarasc sa incerc sa vad ce imi spune si altcineva.

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput