Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Adimercedes, multumesc mult de ponturi. O sa incerc uleiul si-n salata :).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mariana, chiar citisem nu de mult timp ca uleiul de migdale e fff bogat in Omega 3, fata de alte uleiuri, nu are carbohidrati si pctul de fierbere e sus, deci nu face fum si nu se arde rapid, contine mult magneziu, deci e o sursa ff sanatoasa de tot felul pt picii nostri. Mai multe detalii (in engl) gasesti aici.

Sper sa va placa .

Apropos, eu www.melrosehealth.com.au/health_products/Organic/product_info/natural_health/Vegetable_Oils/4_6/products_id/Conventional_Cold_Pressed_Oils/122/" target="_blank">asa ceva am luat.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si pentru toata lumea

eu deja la serviciu

Eliza si Antonia La multi ani!

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Bogdan de mami babylina
Erika de mami Devylla
David de mami andreeaiosif

iar Andreiului nostru preferat ii dorim tot binele din lume alaturi de familia lui frumoasa, pupicei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Yaia in planul initial figura un bb 2 dar regret acum nu se poate din lipsa de bani si spatiu. Asteptam sa treaca criza. Nu vreau sa par panicata dar daca stiu ca nu pot oferi conditiile necesare cresterii a doi copii asa cum imi doresc eu nu ma apuc de treaba...pt mine siguranta zilei de maine conteaza f mult. Dar in principiu e f frumos ca fiecare familie sa aibe 2 copii. Asta o spune un om ai carui parinti nu au mai vrut un copil dar au cedat insistentelor primului de a face un fratior...i-am dus mamei banii stransi la sorcova sa imi cumpere un fratior si am miscat-o atat de mult ca dupa 7 ani s-a pucat de facut iar copii...si a iesit un fratior

Astepti sa treaca criza sau sa invete Tudor sorcova? Va doresc sa va iasa asa cum vreti voi!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Mamici multumesc pentru raspunsurile la problema cu imbracamintea-eu ma refeream la prima zi (ma gindeam daca sa o imbrac pe Daria in rochie sau nu...tot din motive de comoditate pentru ea) si la cele despre atentii.
Exact cum a zis Papanash asa ma gindeam si eu sa procedez, defiecare data cind voi plati taxa sa duc ceva cookies si cafea pentru toata lumea.
Yaia, Carpatina ce bine e in strainatate nu trebuie sa va bateti capul cu daca si cit de "atenta" sa fii.

Yaia si eu i-am luat treninguri Dariei tot asa pentru a se simti confortabil. Au mai ramas pe lista papuceii de interior.

Eu ziceam sa o duci din prima zi in trening, ca or sa fie ocazii sa o duci in rochie (serbari, zile deschise etc.).
Si aici trebuie sa fii atenta, dar la alte chestii: daca mananca si doarme bine, daca a invatat lucruri noi, daca evolueaza bine...pacat ca in tara mamicile trebuie sa isi bata capul cu alt fel de atentii...dar asta e! cumva ne descurcam noi toate!
Succes cu acomodarea la gradinita!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

si afara ploua,ploua,
si-i trecut de ora noua...
Buna dimineata tuturor,am baut o cafeluta de la Prisi,am citit un picut din urma ,pot spune ca sunt aproape la zi cu cititul .
Urez tuturor sarbatoritilor de pana acun un calduros si din inima LA MULTI ANI!!!
RODICA felicitari mamico,refacere rapida ,sa-ti traiasca micii moroseni
ALINUS nastere usoara
Andreea am vazut camera piciului,foarte frumoasa !
Si acum despre noi :
A fost super la mare,ne-am simtit excelent,am avut noroc de vreme buna ,apa calda ,valuri ,ne-am odihnit,ne-am rasfatat ,am mancat cam mult ,dar nu am venit in plus decat cu o jumatate de kg,a avut Teo grija sa ma tina in forma maxima .
Teo s-a simtit cel mai bine ,ar fi vrut sa stea numai in apa ,striga cat o tinea gura ,bine balu"vine valu",a mancat foarte bine si a dormit in fiecare zi cate 3 ore la pranz.
De ieri ii curge nasucul ,i-am dat nurofen si pare sa-i treaca ,dar azi mergem la docorita la revizia de 2 ani ,sa vb si pt analizele necesare pt cresa,e tare dulce imi spune "mami cuge mucu din nucu" curge mucu din nasuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

poze inca nu am descarcat ,poate azi sau poate maine ,ne pregatim de mers la medic ,iar eu azi merg la munca
Lui Alex nu prea i-a priit concediul cu parintii si surioara cea mica ,ne-a spus clar ca a fost pt ultima data cand il mai caram dupa noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Andrei Serban de mami Roxana_G!

La multi ani Erika de mami Devylla!

La multi ani Bogdan de mami babylina!

La multi ani David de mami andreeaiosif!

Sa aveti o viata de poveste!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries
pozici

Sunteti niste frumosi toti 4! Sa va acomodati usor in noua formula!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi si din zilele ce au trecut! Sa fiti sanatosi, jucausi si sa va bucurati parintii.
Rox un pupic special pentru Andrei! Sa fiti sanatosi cu totii, petrecere frumoasa astazi si in concediul ce vine!
Si noi ne pregatim de concediu pe 7 plecam in Tucia. Luca e bine, vorbeste mult si abia asteapta sa stea cu noi in vacanta. Noi am avut peripetii in ultimele 2 saptamani dar sper sa vin cu vesti bune duoa concediu
Celor ce mai au concedii va dorim vacante placute, celor ce incep cresa multa bafta iar mamicilor putere sa nu planga :))
Va pupam de la mare
Mada 28 si Luca

Mergi la inceput