Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, da, e o imagine super. E asa de cumintica, urmareste linsitita apasarile pe burta, luatul tensiunii, ascultatul inimioarei, apoi sta linsitita pe scaun pana discutam noi si se mai ia si se duce la pat si se urca pe scaune, isi pune pausa pe pat si il cheama de "dotar" sa "check Dolly, tummy, here, ear" (adica sa ii verifice burta si sa o asculte cu stetoscopul). Iti spun sincer ca imi dau lacrimile de fiecare data. SI doctorul e ff amuzat si ff serios cand consulta papusa. Ultima data i-a pus la urechi stetoscopul si a batut in capul ala cu care se asculta ca sa faca zgomot, sa auda Lisa inima lui Dolly. Insa dupa ce si-a luat mana, Lisa a pus degetul acolo si a inceput ea sa bata ca sa faca zgomot. Medicul a inceput sa rada si a zis ca "l-a prins trisand" :P Iti vine si tie randul, o sa vezi!!! Si abia astept sa vii sa ne povestesti .Cat despre sarbatorirea aniversarii casatoriei, mai sunt si din astea mai "simple" si fara mare fast, dar au toate farmecul lor si, uneori, pe astea tii le amintesti mai repede... ;) Si sa stii ca si mie mi-era rau cand ma gandeam la cioco, la ambele sarcini. La Lisa chiar mi s-a facut rau urat cand am mancat de creo 2 ori, pana m-am prins ca de la cioco mi se face rau. In tura asta mi se facea rau doar cand imi imaginam cioco, desi as fi macnat cu pofta, dar nu m-am incumetat. Cred ca am gustat in trim. al 2-lea si a fost ok, dar asa, cantitati mai mici... ![]() |
Abia astept sa-mi vina randul...desi la prima eco ni s/a spus clar ca fara copii, deci il ducem pe Tudor la gradinita si mergem doar noi, adultii. Probabil e asa la inceput, ca trebuie sa amsoare atent lucrurile.
Lisa dulce, cuminte si desteapta!==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Erina spune:
Buna dimineata din Bucuresti!
La multi ani fericiti
pentru Andrei dulce de mami Roxana!!! Sa va traiasca baiatul, sa fie ambitios si de succes ca tati si sa va faca mereu mindri!!!
La multi ani
Erika frumoasa de SabinaY, sa ai o viata minunata, sa mergi la cele mai bune scoli acolo in tara sorelui rasare, sa vezi lumea si sa fii mereu fericita!!!
La multi ani Bogdan
de mami Babylina sa fii mereu fericit si norocos!!!
La multi ani David
de Andreeaiosif sa fii fericit si norocos!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Bianca Elena de mami Veroboroda
Sara Ioana de mami Gabriela77
Ana Martina de mami HaveF8
Antonia Maria de mami Mandarinutza
Elisa Lavinia de mami myral!
Sa va fie vietile minunate!
==================================
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI sanatosi si fericiti
Bogdan de mami babylina
Erika Ilaria, migdalata de mami Devylla
David de mami andreeaiosif
Andrei Serban, Bubu iubitor de soareci celebri de mami Roxana_G!
Sa va fie vietile minunate!
Poze
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu ziceam sa o duci din prima zi in trening, ca or sa fie ocazii sa o duci in rochie (serbari, zile deschise etc.). Si aici trebuie sa fii atenta, dar la alte chestii: daca mananca si doarme bine, daca a invatat lucruri noi, daca evolueaza bine...pacat ca in tara mamicile trebuie sa isi bata capul cu alt fel de atentii...dar asta e! cumva ne descurcam noi toate! Succes cu acomodarea la gradinita! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Buna Yaia!!!
La Bucuresti e vreme ploiasa asa ca va merge neaparat casual.Bineinteles ca si pentru mine e foarte important daca maninca bine-am mari emotii la capitolul asta, daca acumuleaza, daca interactioneaza frumos cu ceilalti copii...
Pupici si numai bine la prima ecografie. Eu merg saptamina aceasta. Daria va astepta cu tati pe hol.
10+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Yaia spune:
Luy, cautai si cautai link la poze pe mailul comun...si nimic. Fie am imbatranit eu, fie nu mai e mailul acolo...fie ambele!![]()
Poze
Erina spune:
Prisi multumim pentru cafea! Zile cu spor!!!
Papanash sa va fie de bine iesirea!
Bikmaria ce bine vorbeste Teo!!! Sa va fie de bine concediul!!!
Mada, vacanta minunata in Turcia!!!
Cecilia, incepi zilele acestea serviciul? Readaptare usoara!!!
10+
papanash spune:
Buna dimineata !
La multi ani fericiti piticilor care astazi aniverseaza implinirea a inca un an, sa va fie viata un zambet !
Andrei de Roxana G
Bogdan de mami babylina
Erika de Devylla
David de mami andreeaiosif
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Erina spune:
Mamici si pitici va doresc o zi luminoasa!!!
10+
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna Yaia!!! La Bucuresti e vreme ploiasa asa ca va merge neaparat casual.Bineinteles ca si pentru mine e foarte important daca maninca bine-am mari emotii la capitolul asta, daca acumuleaza, daca interactioneaza frumos cu ceilalti copii... Pupici si numai bine la prima ecografie. Eu merg saptamina aceasta. Daria va astepta cu tati pe hol. |
Evident ca e important pentru tine, eu ziceam ca pacat ca mamicile din romania mai trebuie sa se peocupe de tanti miss si atentiile pentru ea. Mai ales ca e si gradinita particulara...daca am inteles bine. Pai nu dati o caruta de bani deja? Eu sincer nu le-as mai da nimic in afara de flori in martie si la final!
Eu cand merg in tara, de exemplu la cabinet particular pt. cine stie ce analize, platesc factura si atat. nu dau nimic in plus. Mi se pare la fel si in situatia asta. Dar voi stiti mai bine cum e acolo si ce trebuie facut, dar ca ma enerveaza situatia. Asta era si ideea principala, ca aveti destule pe cap ca sa va mai preocupati si de multumirea sufleteasca sau materiala a missei.
Eu am prima eco pe 14, acum trebuie sa fug la analiza de sange.
Sa fie totul bine cu toata lumea, tin pumnii!
Poze

Si abia astept sa vii sa ne povestesti
.