Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 10
aandreea27 spune:
salutare.in sfarsit am 5 min ptr calculator intre 2 iesiri.
la multi ani sarbatoritelor zilei de azi:
antonia maria de mami mandarinutza
elisa lavinia de mami myral.
noi am stat azi mai mult pe langa casa in parculet,in fata blocului acum mergem in parc,la morarilor.vad ca e cam vant,vom vedea cum evolueaza vremea.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Erina spune:
Buna seara!!!
Dupa o zi plina cu ceva vizite, multaaaa ciocolata si zimbete sunt la ora de citit boguri.
Pe acest blog drag mie am citit un citat dintr-un alt blog in care ma regasesc complet!
Vreau sa cred ca optiunea emigrarii ramine deschisa pentru noi si peste citiva ani. Suntem "antrenati" adaptarii la alte culturi, nu ne speria gindul de a o lua de la capat...pina atunci e vreme de luat atestate, incercat tot ce e posibil aici si apoi...
Am sa copii aici acel citat pentru cei care nu au rabdare sa caute in blog.
Voi va ginditi uneori ce ii asteapta pe copii nostri???
Later edit: Am scos textul copiat pentru ca aparea foarte dificil de citit din cauza diacriticelor.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
cecilia L spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei......sper ca mai se primeste....
Noi am avut o zi super plina, plimbare si iar plimbare,iar Cristi inca nu doarme....a inceput sa se obisnuiasca cu patutul lui, sper sa o tina tot asa....
Andreea11 superba camera lui Cris, el cum a reactionat?Pana la urma la ce gradi l-ai dat?
Vroiam sa fac o strigare de catalog, dar o las peste cateva zile, sa se revina din vacanta, asta asa de antrenament
.......
noapte buna
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
papanash spune:
hello, am revenit si noi acasa, am fost la breaza, super, aer curat, temperaturi decente....gradina mare si foarte safe pentru Adi.
am descoperit ca tati are geanta cu laptopul de serviciu acasa, asa ca m-am conectat repede sa vad poze, frumoase poze doamnelor puneti de cand nu mai am eu acces la ele, de exemplu asta , e tare
!!!
Andreea, e super camera baiatului, de unde ai luat frumusetile alea de fototapete ? ||{pluralul de la fototapet e fototapete ?
]
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
am ramas restanta cu urari pentru aniversatii de ieri si de azi, la multi ani voinicilor, sa aveti parte numai de sanatate si zile senine, alaturi de toti cei dragi !
( 02.10.2007 )
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Papanash nu este fototapet, peretele este pictat. I l-a pictat tataie, a fost 2 saptamani in tara si 1 zi a avut o dedicata muncii de creatie
.
Cecilia la Crocodil Dandi, am emotii mari
Erina, Danuta multumim ca ne-ati admirat camera
ANDREEA11 spune:
Papanash, merci ca mi-ai atras atentia
, sper ca nu m-a vazut prea multa lume in fundu gol
....
papanash spune:
am vazut pozele lui Rox din disneyland. sunt profum=nd impresionata, expresia de pe fetele copiilor este de neuitat, mai ales Andrei, cand e la Michey in brate .... super concediu , Roxana, a meritat din plin efortul.
( 02.10.2007 )
myral spune:
Intru si eu putin(mai timid asa ca nu am mai intrat de mult
) sa va multumesc pt urarile adresate Elisei si cu maaaare intarziere pt. urarile de ziua mea(de acum o luna
)Uram si noi la multi ani ANTONIEI si de fapt tuturor copilasilor sarbatoriti pana acum. Sa cresteti mari si sanatosi!Despre Elisa mari noutati nu am, inca nu face la olita,vorbeste destul de putin si multe cuvinte stalcite, vrea in brate mai mereu si inca mai suge tzatzi si acum
Nu am reusit treaba cu intarcatul pt ca am plecat la munte unde s-a adaptat mai greu asa ca am lasat-o balta, nici nu ma mai stresez, cat o sa mai suga si ea, nu?
o veni si la noi momentul renuntarii la tzatzi. De fapt o noutate despre ea ar fi faptul ca doarme mai bine noaptea se mai trezeste de cateva ori dar adoarme repede datorita faptului ca sunt langa ea si o mangai putin. Acum doarme numai cu noi in pat patutul ei e de decor, inca nici nu m-am gandit sa o mut in camera ei, mai e drum luuuung pana acolo.Am vazut ca multi copilasi incep gradi, mamicile se intorc la servici noi o sa mai lenevim pe acasa sa ne alintam si rasfatam, destul ca e tati plecat in fiecare luna macar eu sa fiu langa fete tot timpul. Gradinita poate sa mai astepte vreo doi ani cel putin
Cam atat mi-a trecut acum prin minte despre noi, va pup pe toate si sper sa mai pot intra din cand in cand
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
ramonaiani spune:
Adimercedes, multumesc mult de ponturi. O sa incerc uleiul si-n salata :).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)