Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 9
prisi spune:
Hop si eu pe ultima suta de metri ...
Bianca Elena de mami Veroboroda
Sara Ioana de mami Gabriela77
Ana Martina de mami HaveF8
Rodica felicitari si refacere usoare, tare dulci mai sunt piticii 
fug la somn , maine avem program incarcat
pupicei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Antonia Maria
Mandarinita sa va traiasca frumoasa dulce!!!
Elisa Lavinia
Myral sanatate si fericire printesei!!!
Petrecere frumoasa!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Erina spune:
Andreea si eu am emotii mari!!! Eu am decis sa procedez cum a spus si Papanash. Deocamdata nimic!
Ieri i-am gasit si tenisi super draguti Dariei asa ca e 100% pregatita!
Mi-a placut mult camera lui Cris!!!
Ce interesant va fi peste 1-2 ani sa stea lungit in pat si sa examineze desenele de pe pereti. I imi amintesc de mine cind eram mica ca imi placea sa ma uit la toate intarsiile de la mobila, la carpete, afise si stickere din acelea cu Monchichi...
Am vazut si pozicile de la mare! Sunteti doi frumosi!!!
10+
Erina spune:
Mamici si pitici va doresc o duminica minunata!!!
10+
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI, numai sanatate, impliniri si noroc in viata, pentru dulceturile si papanasii nostrii:
Maria-Teodora de mami Luy
Stefan de mami Sim_Stoian
Teodora de mami irina.c.
Andra Maria de mami alina.clau
Vera Helena de mami mishuta
Ana-Elena de mami bernix
Alexandru de mami Oana MC
Bianca Elena de mami Veroboroda
Sara Ioana de mami Gabriela77
Ana Martina de mami HaveF8
Antonia Maria de mami Mandarinutza
Elisa Lavinia de mami myral
Si in avans, pentru dragii nostrii:
Bogdan de mami babylina
Erika de mami Devylla
David de mami andreeaiosif
Andrei Serban de mami Roxana_G
LA MULTI ANI si celor care astazi isi serbeaza onomastica de Sf Alexandru:
Mario – Alexandru de mami betty78
Alexandru de mami Oana MC
Gabriel Alexandru de mami adrianaolimpia
Ana Alexandra de mami anca_tamas
Alexia Cristina de mami Gema
Alexandra Mihaela de mami Cristina florae
Alexandra Elena de mami a_alinta
Eduard Alexandru de mami Flori si Vmkriss
Alexandru de mami alexpa
Alexandru de mami oana.craiu12
Alexandru de mami Adhnana
Alexandra Ioana de mami balaceanu_l
Roxana, un pupic special pentru o fetita frumoasa Alexandra! Sa petreceti frumos astazi!
Noi tot intr-o fuga, nu am reusit sa citesc nimic din urma. Acum suntem pe picior de plecare la fini,astazi ii scoatem la biserica si apoi dam startul la petrecere, ii serbam si noi onomastica picei mele. Sa aveti o zi cat mai minunata si linistita.
tuturor!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
moldoveanca spune:
Felicitari Rodica sunteti o familie foarte frumoasa, sa dea Domnu sa fiti sanatosi si fericiti cu totii

La multi ani tuturor sarbatoritilor ,nu pot sa cred ca au trecut deja 2 ani 

Am fost Vineri la Alinush sa-i mai satisfac poftele culinare si am gasit-o linistita,asteapta cumintica marele moment.Bebelina e bine in burtica doar ca nu a mai crescut foarte bine in ultima vreme.Daca nu se declanseaza nasterea week-endul acesta ,miercuri va fi indusa,dar va mai tin la curent.
Pupici puiutilor bolnaviori Byee
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Ulei de migdale am folosit la ambii copii pt masaj dupa baitza, l-am luat de la farmacie, de-aia nu mi-a trecut niciodata prin cap sa il folosesc la salata . Tu zici ca-i bun?Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Mari, eu stiam doar de salate
Ingrozitor! Insa am avut o lectie de masaj si masti de fata acum 2 saptamani si toate erau pe baza de ulei de migdale. Am vazut sticla la tipa si m-am uitat pe ea. Scria ca se foloseste in salate si la gatit.La magazinul de naturiste aveau sticluta mica, cred ca vreo 100-150ml, de masaj pt bebe la $10, iar sticla de 500ml, pt salate, la $12 :P
Aseara i-am dat lui Lisa pe maini si tare bine era de dimineata. AM sa continui pt cel putin 2 saptamani.
Iar uleiul de migdale eu il folosesc cu spor pe salata de rosii mici cu feta, de ex. Dar e dupa chef. Uneori pun ulei de masline, alteori de seminte de struguri, alteori de migdale. Au arome diferite si mai alternez "senzatiile"
Incearca, nu cred sa nu va placa. Eventual pune doar o lingura la un bol mare pt inceput. Daca nu va place, ramane doar pt masaj. Dar are un gust ff fin si putin dulceag.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NanaMotoc
Devylla, am luat cutiuta de Oscillococcinum sa vad exact ce si cum, ptr ca si eu ii dau profilactic lui Andrei. Nu este specificata varsta, dar scrie ca ptr sugari se dizolva continutul unui tub-doza, intru-un pahar cu apa si se administreaza cu lingurita sau cu biberonul. Eu ma gandesc ca, fiind homeopat, de regula, astea pot fi administrate cam la orice varsta. Multa sanatate! ![]() Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului! "Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca! Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa! |
Merci mult de raspuns
.Vazusem ca si tu ii dai preventiv lui Andrei.Cautand ceva prin dulapul de la baie,am dat de trei tuburi.Atunci mi-a venit ideea.Am cautat informatii si pe net,am gasit cam acelasi lucru.Nu se specifica varsta.Am sa cumpar totusi si apoi am sa discut cu pediatrul.
danuta36 spune:
Hello!
La multi ani fericiti sarbatoritilor de azi!
Antonia Maria de mami Mandarinutza
Elisa Lavinia de mami Myral
Sa cresteti mari,sa fiti sanatoase si sa va bucurati parintii!
danuta36 spune:
Andreea11 ce camera vesela are Cris
pupici de la noi
Nana 

Alinush tinem pumnii sa mai creasca bebelina si sa mai stea la caldurica 
Valentina petrecere frumoasa!
Erina spor la pregatirile pentru gradi!Cand incepi serviciul?

. Tu zici ca-i bun?
Andrei Stefan ( 26.09.2007)