Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 8
melaniatud spune:
La multi ani sarbatoritiolor de azi!
Eu am venit de la coafor si stau cumintica prin casa ca dorm baietii...diseara nunta...sunt franta nu prea am chef.
Va doresc un week end placut!
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Rodica sa fii sanatoasa mamico si bebe sa fie sanatos, cuminte, norocos, cu viata lina si luminoasa!!!
Cecilia am vazut tarziu mesajul tau , nu am ajuns in IOR!!!
Eu sunt emotionata de inceperea gradinitei!!! Referitor la atentii, eu nu duc nimik, mi se pare prea de tot sa mai dau banii si pe cadouri, in conditiile in care platesc destul de mult!!! Din banii pe care ii dau cred ca educatoarea are un salariu decent!!! Gradinitele particulare imi par, fff scumpe, vis a vis de nivelul nostru de trai.....
ANDREEA11 spune:
Camera lui Cris http://entertainment.webshots.com/photo/2104499270102678596rFGJNN?vhost=entertainment
ANDREEA11 spune:
Si daca vreti sa ne mai vedeti http://entertainment.webshots.com/photo/2244257880102678596sorwmn?vhost=entertainment
danuta36 spune:
La multi ani dulceturilor la 2 anisori:
Bianca Elena de mami Veroboroda
Sara Ioana de mami Gabriela77
Ana Martina de mami HaveF8
Gabriela sa va traiasca dulcica de Sara,sa va aduca numai bucurii!
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Azi am luat insa ulei de migdale de dimi si o sa ii dau cu din asta, sa vad ce si cum. Eu mai am ceva crema pt maini de la Nivea, care se pare ca imi ajuta, insa vroiam sa o dau pe Lisa cu ceva cat mai natural. Plus ca uleiul ala e absolut bestial pe salate :P, deci daca nu ii ajuta la maini (desi ma indoiesc) nu o sa zaca pe un raft in dulap |
Ulei de migdale am folosit la ambii copii pt masaj dupa baitza, l-am luat de la farmacie, de-aia nu mi-a trecut niciodata prin cap sa il folosesc la salata
. Tu zici ca-i bun?Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
luy spune:
La multi ani, frumoasa Sara ! 
La multi ani, dulce Bianca ! 
La multi ani, dulcetzica Ana Martina ! 
Sa va fie viata plina de fericire, sa fiti sanatoase si iubite, iar parintii sa se bucure de voi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Nana, tare ma bucur ca ai (re)inceput sa scrii si aici 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Rodica, sa-ti traiasca feciorii, sa fie sanatosi si norocosi, iar tu si mandrul tatic sa va bucurati de ei ! Emotionante poze 
Cred ca a fost mare surpriza cand ai fost anuntata ca e nevoie de cezariana, important este ca sunteti bine amandoi. Refacere rapida si multa putere !
mamica frumoasa si curajoasa !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )