Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!

Rodica sa-ti traiasca baietii, minunate pozele, ti-e insanatosire grabnica dupa cezariana.

Papanash nu vrem sa o dam la gradi, ni se pare ceva nefiresc sa o trezim asa de dimineata, azi s-a trezit la 10:40, de la 3 ani cu siguranta va merge la gradinita. Cum nu avem alta alternativa ne-am hotarat sa mai stau eu un an cu ea acasa sau cel putin pana in primavara daca reusesc sa-mi gasesc un job mai bun. Actualul serviciu are un program de 10 ore plus drumul as fi plecata pre mult timp de acasa.

Danuta multam de info, am citit si eu cam tot ce se putea pe subiect, nu ma avantajeaza deloc sa imi bag concediu fara plata si oricum nu cred ca ar accepta patronii, e firma privata. Probabil voi merge pe varianta de a-mi plati singura darile la stat ca sa beneficiez de asigurarile de sanatate.

Dupa-masa mergem la ziua unui baietel care a implinit 2 ani, Adelina e tare nerabdatoare, iar maine la ziua nasei noastre la padure, avem un week-end plin.
Va dorim si voua un we placut si La multi ani! celor care isi sarabatoresc ziua de nastere!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sara

Ana Martina

Bianca Elena

Sa fiti sanatoase, voioase si norocoase!

Gabriela, sa va traiasca frumusetea de fetita si sa va bucurati de ea!

Eu pe ultima suta cu pregatirile pentru party. Incepem chiar de diseara cu familionul. Am bagat si niste cumparaturi casnice azi, si acusica fug dupa torturi.

Va pupic si va doresc un weekend exceptional!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

nu prea mai pot tine pasul cu voi (si la odiseea lui Daniel n-am mai intrat de vreo luna).

Asadar: Adimercedes - e vorba de LANOLINA! (Lipobase, Linola sau cum i-o mai zice prin cine stie ce alte tari). Cu asta mi-a zis si mie dr sa ii dau Elizei pe unghiile de la picioare care aratau destul de aiurea (dupa parerea mea).

Mi-am cantarit puii ieri, ca tot a facut Daniel 2 luni:
El are 5.300 kg si 62 cm,
Eliza are 11.9 kg si 90 cm.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Ramonaiani, wow, ce a crescut Daniel!!!

Multumesc pt precizarile despre crema. Am inteles acum ce e, avem si din asta pe aici . Azi am luat insa ulei de migdale de dimi si o sa ii dau cu din asta, sa vad ce si cum. Eu mai am ceva crema pt maini de la Nivea, care se pare ca imi ajuta, insa vroiam sa o dau pe Lisa cu ceva cat mai natural. Plus ca uleiul ala e absolut bestial pe salate :P, deci daca nu ii ajuta la maini (desi ma indoiesc) nu o sa zaca pe un raft in dulap .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat si eu repede sa urez La multi ani! sarbatoritilor de azi

Eu sunt intr-o criza continua de timp, am impresia ca timpul fuge repede si nu apuc sa fac nimic, e adevarat ca am reorganizat lucrurile prin casa de cand cu patul baiatului(o sa trimit poza pe mail sa-l vedeti)......iar de saptamana viitoare incep munca, sper sa ma acomodez repede la noua scoala......am si ceva emotii in ce-l priveste pe Cristi, mai ales ca in primele 2 saptamani o sa am numai program de dimineata si o sa ma vada plecand......sper sa nu planga, in rest stiu ca o sa fie ok cu tanti Ica...se inteleg tare bine.

Gata, fug sa calc........ urasc treaba asta....o masina care calca nu stiti?

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

pozele cu patutul nu sunt descarcate, dar am trimis totusi 2 poze sa nu ne uitati.

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Lisa vine cu mine la toate controalele, stie exact procedura, apoi musai trebuie verificata si papusa (Dolly Aura), prima data o verifica medicul, apoi si ea sa o asculte cu stetoscopul. Apoi isi alege 2 stampile pt dosul mainilor si de la secretara primeste 2 abtibilduri.

Doamne, dulce trebuie sa fie! Ce imagine super mi-a lasat in minte! pt Lisa si pt. Samburel!

Yaia, da, e o imagine super. E asa de cumintica, urmareste linsitita apasarile pe burta, luatul tensiunii, ascultatul inimioarei, apoi sta linsitita pe scaun pana discutam noi si se mai ia si se duce la pat si se urca pe scaune, isi pune pausa pe pat si il cheama de "dotar" sa "check Dolly, tummy, here, ear" (adica sa ii verifice burta si sa o asculte cu stetoscopul).

Iti spun sincer ca imi dau lacrimile de fiecare data. SI doctorul e ff amuzat si ff serios cand consulta papusa. Ultima data i-a pus la urechi stetoscopul si a batut in capul ala cu care se asculta ca sa faca zgomot, sa auda Lisa inima lui Dolly. Insa dupa ce si-a luat mana, Lisa a pus degetul acolo si a inceput ea sa bata ca sa faca zgomot. Medicul a inceput sa rada si a zis ca "l-a prins trisand" :P

Iti vine si tie randul, o sa vezi!!! Si abia astept sa vii sa ne povestesti .

Cat despre sarbatorirea aniversarii casatoriei, mai sunt si din astea mai "simple" si fara mare fast, dar au toate farmecul lor si, uneori, pe astea tii le amintesti mai repede... ;)

Si sa stii ca si mie mi-era rau cand ma gandeam la cioco, la ambele sarcini. La Lisa chiar mi s-a facut rau urat cand am mancat de creo 2 ori, pana m-am prins ca de la cioco mi se face rau. In tura asta mi se facea rau doar cand imi imaginam cioco, desi as fi macnat cu pofta, dar nu m-am incumetat. Cred ca am gustat in trim. al 2-lea si a fost ok, dar asa, cantitati mai mici...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Adimercedes, multumim pentru felicitari. Noi am petrecut la un restaurantant italienesc cu nasii.

Mandarinutza, sa va fie de bine.

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Adimercedes, un mare pentru prietena noastra speciala Lisa. Si un gand bun pentru doctorul ce-si face timp sa o consulte si pe Dolly! Btw, Dolly e si ea insarcinata?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, multumim din suflet.
Dolly nu cred ca e insarcinata. Doar mami are baby, Dolly si Lisa merg la doctor doar pt consult, verificari sa vedem ca totul e ok .

Dar tot nu ai mai zis de Ioana, trandafirasul nostru preferat!

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

N-am apucat sa citesc din urma...

am o intrebare: mi-am amintit de oscillococcinum,aici nu se gaseste si ma gandeam sa o rog pe mama sa imi cumpere cateva cutii pentru copii.Vine toamna si o data cu ea,minunata gripa noua.Vaccinurile contra gripei sunt limitate,beneficiaza copii si batranii in primul rand.Iar sugarii pana la 6 luni nu au voie...iar eu am devenit bonlava,sa nu se imbolnaveasca Lisa,eu o vad mult mai sensibila si firava decat este cu siguranta,si ma gandeam sa ii dau oscillococcinum.De la ce varsta este ok?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Devylla, am luat cutiuta de Oscillococcinum sa vad exact ce si cum, ptr ca si eu ii dau profilactic lui Andrei.
Nu este specificata varsta, dar scrie ca ptr sugari se dizolva continutul unui tub-doza, intru-un pahar cu apa si se administreaza cu lingurita sau cu biberonul.
Eu ma gandesc ca, fiind homeopat, de regula, astea pot fi administrate cam la orice varsta.

Multa sanatate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

am revenit de afara.ne-am distrat super la ferma,printre animale,numai ca locul era cam micut,iar lumea destul de multa.in rest andrei a calarit pe diidii,a vazut caca(vaca),a vazut pe macmac,pe bee(oaia)s-a dat pe topogan si in leagan,a hranit vitelul,iar la culcare a trantit o criza de nervi ca vroia pe diidii care e ica(mica).acum insa doarme iar eu profit si ii fac o ciorbica de rosii dupa care e innebunit.diseara par,iar maine mergem in tineretului,am auzit ca este frumos.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput