Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Noi plecam pe la tara.
Daria mai are foarte putine secretii, acum mai rau e ca m-a apuct pe mine durerea de git.
Mamici va doresc un week-end minunat!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
aandreea27 spune:
neata fetelor.
in primul rand poftiti la o cafea fierbinte sau alte derivate.
in al doilea rand vreau sa urez la multi ani dulcetelelor
bianca elena de mami vroboroda
sara ioana de mami gabi
ana martina de mami have8.
eu imi savurez cafeaua,tati cu bibu fac nani,dupa ce se trezesc mergem la ferma animalelor in pantelimon,pana acum nu am fost,sper sa ne distram.
rodica,bine ai revenit sa ai un bebe mancacios si sanatos,refacere rapida.
erina distractie placuta la tara.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
devylla spune:
N-am apucat sa citesc din urma...
am o intrebare: mi-am amintit de oscillococcinum,aici nu se gaseste si ma gandeam sa o rog pe mama sa imi cumpere cateva cutii pentru copii.Vine toamna si o data cu ea,minunata gripa noua.Vaccinurile contra gripei sunt limitate,beneficiaza copii si batranii in primul rand.Iar sugarii pana la 6 luni nu au voie...iar eu am devenit bonlava,sa nu se imbolnaveasca Lisa,eu o vad mult mai sensibila si firava decat este cu siguranta,si ma gandeam sa ii dau oscillococcinum.De la ce varsta este ok?
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries Buna fetele. dupa cum ati aflat, a trecut si asta peste mine Darius e foarte incantat de fratior, ii pupa manuta intr-una, atat are voie(deocamdata) nu lasa pe nimeni sa puna mana pe el, de frica sa nu-l ia Multumesc tuturor pentru urari ![]() La Multi ani papanashilor si dulcetitilor sarbatoriti zilele acestea....Doamne ce copii mari avem. pozici ..................................................... |
Felicitari mamico!Bine ca doctorul a fost pe faza si bb este sanatos!
devylla spune:
| citat din mesajul lui papanash [br Devylla, imi imaginez cum arati cu 2 copii dupa tine, cel putin anul trecut nu aratai deloc a mama de Erika, era ca si surioara ta ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Hehe,acuma sper ca arat si io a mama

Ma bucur ca Adi e mai bine.Baiat curajos!Nu pot sa ii uit mutrisoara scupa,mai are genele alea lungi?

devylla spune:
| citat din mesajul lui Erina Noi plecam pe la tara. Daria mai are foarte putine secretii, acum mai rau e ca m-a apuct pe mine durerea de git. Mamici va doresc un week-end minunat! ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 10+ |
Weekend placut si voua!Si sanatate!
tomasa spune:
La Multi ani, Gabriela!!! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa!

La multi ani toturor sarbatoritilor zilei!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
Felicitari, Rodica!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

( 02.10.2007 )