Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 5
rodicamaries spune:
Buna fetele.
dupa cum ati aflat, a trecut si asta peste mine
. Pe scurt, sambata noaptea si duminica toata ziua contractii neregulate, de duminica seara travaliu adevarat, il sun pe medic imi zice sa mai stau pe-acasa pana am contractiile la 6 min, apoi sa -l sun si sa mergem la clinica, la ora 11 plecam aveam contractii regulate la 7 minute, de-mi ieseau ochii din cap de durere, ajungem la clinica, dupa primul consult pe masa, verdict, nu se poate nastere naturala, copilul avea capul intors spre spate, in loc sa fie cu fontanela in fata, el era cu barbia, isi dadusae capul pe spate si ajunsese cu barbita in fata, nicicum nu se putea nastere naturala, nu avea cum sa coboare asa, in cateva minute s-a pregatit sala de operatie si asa a fost nasterea. am fost socati sa primim vestea asta, nu ne-am asteptat, bine ca n-a patit nimic bebe cat a stat asa. Refacerea e mai greoaie dupa cezariana, nu se compara cu refacerea dupa nastere naturala, dar o sa treaca.
Darius e foarte incantat de fratior, ii pupa manuta intr-una, atat are voie(deocamdata) nu lasa pe nimeni sa puna mana pe el, de frica sa nu-l ia
.
Multumesc tuturor pentru urari
La Multi ani papanashilor si dulcetitilor sarbatoriti zilele acestea....Doamne ce copii mari avem.
pozici
.....................................................
papanash spune:
Roxana, sper ca sunteti bine, da-ne vesti despre voi .
Adimercedes, ai grija de burtik, uite ce bine se descurca Lisa cu bunicul.
Devylla, imi imaginez cum arati cu 2 copii dupa tine, cel putin anul trecut nu aratai deloc a mama de Erika, era ca si surioara ta ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
alina.clau spune:
La multi ani,Degetica!
La multi ani,Alexandru!
Rodica,sa-ti traiasca noul membru al familiei!Refacere rapida!
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
luy spune:
Am rezolvat restanta cu pozele de la intalnirea cu Roxali, gasiti link pe mailul comun 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Sigur ca totul e bine.
Papanash si Erina, multumesc de grija.
Sunt doar cam aglomerata la munca, cu pregatiri pentru ziua piticului si pentru plecarea in concediu de pe 6 septembrie, plus o serie de alte chestiuni de rezolvat. Acum spre exemplu sunt intr o mica pauza de ordine si curatenie, maine seara avem familionul invitat la masa si nu pot lasa asa debandada.
Cam atat de la noi. Va pupam si va dorim un weekend excelent.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ramonaiani spune:
nu prea mai pot tine pasul cu voi (si la odiseea lui Daniel n-am mai intrat de vreo luna).
Asadar: Adimercedes - e vorba de LANOLINA! (Lipobase, Linola sau cum i-o mai zice prin cine stie ce alte tari). Cu asta mi-a zis si mie dr sa ii dau Elizei pe unghiile de la picioare care aratau destul de aiurea (dupa parerea mea).
Mi-am cantarit puii ieri, ca tot a facut Daniel 2 luni:
El are 5.300 kg si 62 cm,
Eliza are 11.9 kg si 90 cm.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries Buna fetele. dupa cum ati aflat, a trecut si asta peste mine Darius e foarte incantat de fratior, ii pupa manuta intr-una, atat are voie(deocamdata) nu lasa pe nimeni sa puna mana pe el, de frica sa nu-l ia Multumesc tuturor pentru urari ![]() La Multi ani papanashilor si dulcetitilor sarbatoriti zilele acestea....Doamne ce copii mari avem. pozici ..................................................... |
Buna dimineata!!! Bine ai revenit Rodica!!! Sa va traiasca frumosul Emanuel. Ce mult seamana cu Darius!!!
E un dulce si jumatate!!! Sunteti o familie frumoasa si fericita!
Tu arati tare bine!!! Cred ca durerea e un pic mai mare dupa cezariana dar refacerea nu e neaparat mai grea.-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Erina spune:
Roxana, ce bine ca toate sunt bune. petrecere frumoasa!
Luy merg acusi sa vad pozele!
Ramonaiani felicitari pentru bilant!!!
-------------------------------
10+
Erina spune:
Si acum:
La multi ani fericiti din inima fumoase Sara Ioana
!!!
Sa ai o viata minunata plina de clipe fericite!!!
Gabriela sa va traiasca Sara scumpa! Numai bine si multa santate!
10+
Erina spune:
La multi ani dulcetelei Bianca Elena de Veroboroda!!!
10+