Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Vestea proasta e ca s-a reinfestat cu oxiuri, |
Offf, draga de ea...
p.s. Mai e o felie din tortul ala si pentru mine?
Arata delicios, felicitari! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Nici aici nu se da nimic la educatoare, never-ever. Eu le-am dus la sfarsitul anului o mica atentie, dar era de ramas bun, ca se desparteau (Tudor trecand la alta gradi) si probabil am fost singurii care am dus ceva si a fost acceptat pentru ca suntem straini ciudati!![]()
In rest, la gradi nu trebuie imbracat copilul "special", decat daca vrei batai de cap si ca el/ea sa se simta incomod. Noi il ducem pe Tudor numai in treninguri, ca le prefera si educatoarele. Sunt foarte comode si usor de imbracat, plus excelente la tavaleala din curte, de la nisip.
Bernix, sanatate Anei, sa scape de intrusi. Si da, te rog, felia mea de tort Carpatinei. Nu din cauza ca nu arata bestial (si pentru mine tot ce arata bine e delicios), dar nu pot manca mnimic dulce cu bortosenia asta...offf, ce mai oftez dupa ciocolata din dulap, dar cum o simt pe limba, simt ca mooor...si ce-mi mai placea!
Greyerasa, Danuta, contracul asta colectiv de munca se aplica tuturor salariatilor din Romania sau numai bugetarilor sau numai angajatilor ale caror firme au aderat la el? Ideea mea e sa va asigurati ca prevederea cu al treilea an fara plata vi se aplica...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
Sa aveti un weekend minunat!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
bernix spune:
Duamna draga, tort este oprit pentru pofticiosi, cum altfel! Si uite acum , prin buna-vointa Irinei vei beneficia de portie dubla.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
melaniatud spune:
Yaia in planul initial figura un bb 2 dar regret acum nu se poate din lipsa de bani si spatiu. Asteptam sa treaca criza. Nu vreau sa par panicata dar daca stiu ca nu pot oferi conditiile necesare cresterii a doi copii asa cum imi doresc eu nu ma apuc de treaba...pt mine siguranta zilei de maine conteaza f mult. Dar in principiu e f frumos ca fiecare familie sa aibe 2 copii. Asta o spune un om ai carui parinti nu au mai vrut un copil dar au cedat insistentelor primului de a face un fratior...i-am dus mamei banii stransi la sorcova sa imi cumpere un fratior si am miscat-o atat de mult ca dupa 7 ani s-a pucat de facut iar copii...si a iesit un fratior![]()
aandreea27 spune:
buna ziua si de la noi.
eu am ajuns acasa mai devreme azi,andrei doarme,asa ca m putin timp de forumeala.am citit ultimul capitol,ca zilele astea nu am mai avut timp.mai bine ne luam o casa-n parc,oricum numai pe acolo stam.am mari emotii,pe 1 sept incepem cresa,mamicilor cu puiutii la cresa/gradi,in prima zi cum ai procedat?ati stat cu ei,ati plecat direct si i-ati lasat acolo?mai am sa-i cumpar ceva de imbracat zilele astea rezolv problema,mi-am luat cateva zile de concediu,special in onoarea inceperii cresei.
cat despre eventualele atentii catre educatoare si tot alaiul,sunt constienta ca sunt necesare.vb lui mircea badea,traim in romania.......macar sa fie totul bine.
papanash,am un mare nod in gat de cand am citit despre accidentul lui andrei.ai reactionat foarte frumos,cat despre micul ghighi,jos palaria.e foarte curajos.
am fugit ca s-a trezit andu(asa zice el ca-l cheama)
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Erina spune:
Mamici multumesc pentru raspunsurile la problema cu imbracamintea-eu ma refeream la prima zi (ma gindeam daca sa o imbrac pe Daria in rochie sau nu...tot din motive de comoditate pentru ea) si la cele despre atentii.
Exact cum a zis Papanash asa ma gindeam si eu sa procedez, defiecare data cind voi plati taxa sa duc ceva cookies si cafea pentru toata lumea.
Yaia, Carpatina ce bine e in strainatate nu trebuie sa va bateti capul cu daca si cit de "atenta" sa fii.
Yaia si eu i-am luat treninguri Dariei tot asa pentru a se simti confortabil. Au mai ramas pe lista papuceii de interior.
Bebeka, mi-am amintit ca m-ai intrebat de dezinfectantul GNLD.
Eu l-am comandat dupa ce am vazut un anunt aici pe forum. Din pacate nu mai am nr. de tel in inbox. Sunt 98% sigura ca persoana are acest site http://www.sanatate-vitalitate.ro/Produse-de-curatenie.php
Mie mi l-a adus in doua zile linga adresa mea de atunci.
Dilutia se face de 1:200 adica 50 ml dezinfectant la 10 l apa.
Sper ca Rebeca e bine astazi.
Greyerash
!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
10+
Erina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Bernix, revenire usoara la munca, si pupici multi sarbatoritei! Minunata fetita, minuat tort si minunat cadou. Alexandru sa fii sanatos si norocos!Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Roxana ce fugitiv! Sper ca doar ocupata, totul bine cu toti dragi ai tai!
10+
carpatina spune:
La mine a venit weekendul.. si pentru ca nu cred sa ma lipesc de calculator pana luni, zic de pe acum:
La multi ani Sara Ioana de mami Gabriela77! 
La multi ani Ana Martina de mami HaveF8! 
La multi ani Antonia Maria de mami Mandarinutza ! 
La multi ani Elisa Lavinia de mami myral!
Sa fiti iubite, norocoase, sanatoase, fericite! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
| citat din mesajul lui papanash acu sa va zic de aseara, ca a adormit puiul si merg sa fac papa bun. aseara am fost sa-i schimbam bandajul, era murdar si transpirat ( si bandajul erau mai multi copii in sala de asteptare, mai maricei decat el, unii foarte suparati, altii plangeau. asta era fericit, alerga de la unul la altul, conversa cu toti ( nenea cu ochelari, fetita cu pisica, etc), le-a cantat 'multi ani traiasca' , striga dupa 'nenea dotol' mereu, povestea cum a facut el buba la 'topocat' (topogan).intram la pansat sa-i taie bandajul si apoi am mers sa-l spal la toaleta (de data asta am stiut ca nu-i dus si mi-am luat in afara de prosop, sapun si un pahar cu care sa-i torn apa pe el si papuci cu care stea incaltat, ca data trecuta a stat descult pe ciment. Mana o misca fara probleme, doar ca se exfoliaza pielea si a facut iritatii de la caldura). apoi am intrat la pansat, mai era inauntru o fetita care plangea si s-a dus la ea s-o pupe, i-a arata buba lui, era fericit, parca venise la parcul de distractii , nu i-a tacut gura o clipa, lui 'nenea dotol' i-a spus ca-i chiuveta murdara ( era numai gips pe-acolo), ca merge la gradi, ca tati are masina albastra, ca a facut baie, etc...l-a intrebat daca se mai da pe topogan si el imediat 'da, la piticii "a facut un intreg entertainment acolo, toata lumea s-a distrat, cu toata supararea lor, medicul a zis sa venim mai des ca sa vada toti copiii ce simplu si distractiv e sa mergi la spital. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Papanash, super tare Andrei!!! Bravo curajosu'!!!
10+

, striga dupa 'nenea dotol' mereu, povestea cum a facut el buba la 'topocat' (topogan).
, nu i-a tacut gura o clipa, lui 'nenea dotol' i-a spus ca-i chiuveta murdara ( era numai gips pe-acolo), ca merge la gradi, ca tati are masina albastra, ca a facut baie, etc...l-a intrebat daca se mai da pe topogan si el imediat 'da, la piticii "