Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (327)
Raspunsuri - Pagina 3
bernix spune:
carpatina, Degetica va sta cu mama, asa ca nu va incurc cu bancuta.
greyeras, deci tu renunti la serviciu, daca vei continua sa stai acasa cu Adelina. Spor la gasirea altui job!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
danuta36 spune:
Hello!
Greyeras, despre articolul asta ziceam(din Contractul Colectiv de Munca):
Art. 62. - (1) in afara concediului legal platit pentru ingrijirea copiilor in varsta de pana la doi ani, salariata mama poate beneficia de inca un an concediu fara plata.
(2) Pe perioada in care salariata se afla in concediul prevazut la alin. (1), nu i se va putea desface contractul de munca, iar in postul sau nu vor putea fi angajate alte persoane, decat cu contract de munca pe durata determinata.
Trebuie sa mai fac ceva sapaturi...
Roxana_G spune:
Bernix, revenire usoara la munca, si pupici multi sarbatoritei! Minunata fetita, minuat tort si minunat cadou.
Alexandru
sa fii sanatos si norocos!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
acu sa va zic de aseara, ca a adormit puiul si merg sa fac papa bun.
aseara am fost sa-i schimbam bandajul, era murdar si transpirat ( si bandajul
).
erau mai multi copii in sala de asteptare, mai maricei decat el, unii foarte suparati, altii plangeau. asta era fericit, alerga de la unul la altul, conversa cu toti ( nenea cu ochelari, fetita cu pisica, etc), le-a cantat 'multi ani traiasca'
, striga dupa 'nenea dotol' mereu, povestea cum a facut el buba la 'topocat' (topogan).
intram la pansat sa-i taie bandajul si apoi am mers sa-l spal la toaleta (de data asta am stiut ca nu-i dus si mi-am luat in afara de prosop, sapun si un pahar cu care sa-i torn apa pe el si papuci cu care stea incaltat, ca data trecuta a stat descult pe ciment.
Mana o misca fara probleme, doar ca se exfoliaza pielea si a facut iritatii de la caldura).
apoi am intrat la pansat, mai era inauntru o fetita care plangea si s-a dus la ea s-o pupe, i-a arata buba lui, era fericit, parca venise la parcul de distractii
, nu i-a tacut gura o clipa, lui 'nenea dotol' i-a spus ca-i chiuveta murdara ( era numai gips pe-acolo), ca merge la gradi, ca tati are masina albastra, ca a facut baie, etc...l-a intrebat daca se mai da pe topogan si el imediat 'da, la piticii "
a facut un intreg entertainment acolo, toata lumea s-a distrat, cu toata supararea lor, medicul a zis sa venim mai des ca sa vada toti copiii ce simplu si distractiv e sa mergi la spital.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Danuta, evenimentul cu mana a fost pe 18, trebuie sa stea asa 3 saptamini (parca pana pe 8 septembrie), si nu e gips, e bandaj fix, mana e legata pe langa corp.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bernix spune:
papanash, e fantastic Ghighi si curajos fara pereche! Cred si eu ca s+au distrat doctorii, bietii de ei, ca nu cred sa vina pitici veseli asa des la spital.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Stiu ca in alte parti nu se concepe asa ceva (in diaspora adica) dar aici e altceva, parerea mea. |
Nu te gandi ca la noi nu se practica.. si eu le-am dus la ocazii speciale cate o atentie (... bomboane la Craciun.. cozonac de Paste...), caci am inteles ca asa e datina dar si pentru ca mi-a facut placere.
Cand a nascut patroana cresei i-am trimis un cadou pentru bebe..
Colegele mele care au copiii la scoala cumpara cadouri pentru invatatoare la sfarsit de an...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bernix spune:
Si ca se tot discuta de greutatea copiilor, sa ma laud si io cu musca mea. La controlul de 2 ani a rupt cantarul: 10,700kg. De masurat nu s-a putut, ca a refuzat cu vehementa. De altfel, intreaga vizita a protestat si n-a cooperat deloc.
bernix spune:
Vestea proasta e ca s-a reinfestat cu oxiuri, nu ca nu m-as fi asteptat, cu toata tinctura de propolis luata preventiv peste vara.
Pentru stomacul ei sensibil i s-a recomandat Bifiform pentru o luna de zile si vad ca-i merge bine cu el.
carpatina spune:
Bravo mai ghighi!
papanasho, ai de grija sa nu-ti stie pinul de la card.. ca cine stie cui il spune! ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)