Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Voi ati trimis poze la concursul Klorane de pe DC? Eu m-am decis si am trimis una ieri si azi a aparut in album. Dar e deformata . O gasiti la semnatura mea. Pentru comparatie, uitati aici originalul.
Mi se pare mie ???
Azi am mai trimis una, tot cu Ilincu dormind, dar color. Sper sa apara curand si nedeformata, sub denumirea de cap2.

pup you all,

In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Venim la intazlnire! Aida se pare ca e ok, n-a mai avut febra. Cine mai vine? A ramas ora 11 la intrarea de langa Aviatorilor, da?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata!Eu sunt tare trista astazi,e prima onomastica a alexandrei si tati e in spitalSi tare mi-e teama ca nici de ziua ei de nastere nu va fi acasa.Of!

LA MULTI ANI BIANCA DE A.CICEL,SA FII FERICITA SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

venim si noi la intalnire!!!

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Ne vedem pa la 11:00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pfuu Sursu da' ce patanii mai aveti si voi...
Si Er se mai "scurge" in jos dar o ridic iar. Insa nu a avut niste muci prea nasoi ca sa fie nevoie sa o tot urc pe perna. O mai aspir si noaptea daca e nevoie. O metoda desteapta aflata de la fete de aici e sa ridici patul cu totul. Ii pui sub doua picioare ceva care sa il inalte.

Dia - eu merg aici peste drum la IOMC, la urgenta. Nu stiu ce faceam daca nu era spitalul peste drum. Cred ca as fi chemat salvarea. Slava Domnului ca nu a fost cazul pana acum.

Capri - eu habar n-aveam de concursul asta. M-am uitat la poze, si nu prea vad deformarea, poate nitel o idee. Insa m-am uitat si la celelalte si acolo am vazut clar ca sunt deformate. Ia uite-te la urmatoarele, la copilasul blond, ce fata alungita are. Si mai e a lu' "cei" sau asa ceva parca, pe acelasi rand.... Scrie un PeMeu la Mirela

Vio - sa iti traiasca mandra cu numele, sanatate taticului, si nu fii suparata, ca mai aveti atatea aniversari inainte!

DECI LA INTALNEALA STIM SIGUR DE:
GALLY CU MOTZATA
DIDI CU ZAMBAREATA
JE CU PLETOASA
DIARUXUL CU PUIUL DE RAZES
CARMENELA CU REGINUTA
KAM CU TUNSULICA

CARE MAI DORESTE CARE MAI POFTESTE?
CAPRIIII VIIII??? ITI ADUC PAMPERSII DE APA???? VINE SI MATEI? pe eliza o trimit cu tati la insula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany23 spune:

La multi ani Xenia!

La multi ani celor ce poarta numele Sf.Alexandru,sa traiasca sanatosi si voisosi cu numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Marina nici Luca nu are chef sa tina bine sg biberonul. Si fratele lui a fost lenes la asta. Luca de fapt il tine dar sa-i roada tetina nu il ridica sa bea. Luca are deja trei premolari si un canin si acum ii mai iese si ultimul premolar si doi canini asa ca are chef de ros non-stop.

Avem o veste mare pentru noi: ieri Luca s-a ridicat in picioruse in patut. Era asa de fericit. Iar mai fericita dect oricine am fost eu, nici nu stiam cum sa.i multumesc lui Doamne, Doamne ca s-a implinitminunea pe care-o astept de atata vreme. Ieri s-au intor bunicii la noi, i-a asteptat si pe ei sa vina Pentru prima data, amspart gheata, gata. Apoi s-a tot ridicat si ieri si azi. Sunt atata de fericita. La Robert asta se intampla 6 luni mai devreme dar nu conteaza. Asa ca nu cred ca mai are rost sa facem RMN la caput. Maine merg la medic totusi sa vad ce spun ei dar cred ca se rezolva de la sine.

Fug ca-s sg acasa, am ramas sa ma rasfat cu o masca si o baie buna. Copiii is la gradina botanica cu tati si cu bunicii.

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

ah, si daca tot veni vorba de biberoane.... mai sunt copii care inca nu isi tin biberonul singur? Sofia nu vrea sa si-l tina. o singura data a papat singura si nu pot sa-mi explic prin ce minune. in rest se supara si plange daca nu-l tin eu. si stiu ca poate dar ii e lene...

---------------------------------------

www.victimatalasemiei.blogspot.com/" target="_blank">STEFANEL ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Map, felicitari pentru ridicatul in piciorutze. SA stii ca eu cred ca a "intarziat" cu treaba asta pentru ca este mai grasutz. Eu am o verisoara, care a fost mai plinutza bb si a mers la 1an si 8 luni ... si sa vezi acum ce domnisoaraaaa, iti vine sa o mananci.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am pus pozele de la intalneala la pepenasi !

Fug sa hranesc Ilincu.

pup you all,

In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput