Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La multi ani Xenia!
Fetelor a intervenit ceva nepravazut si nu mai pot venii maine cu Ralu la intalnire.Imi pare nespus de rau.Sper sa nu va suparati pe mine.Chiar imi doream sa ajung....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Seara buna tuturor!!

Nici noua ne-a trecut in totalitatea rosdul din gat, motiv pt care nu ma inham sa mer gcu ea 1,30 h cu masina... asa ca sorrry!!!Nu vom putea ajunge nici de data asta!!!

Sursula ar fi bine daca ai putea sa ii faci ceva aerosoli..Si Maya e la fel, eu am ajuns la spital cu ea tot la fel cu insufiecienta respiratorie iar doctora mi-a spus ca in afara de aspirat secretiile si aerosoli nici eu nu ii fac altceva. Adica antibiotic, antitermice, ultima data ei i-a administrat si Romergan(care este antitusiv si antivomitativ), uneori si hemisuccinat de hidrocortizon...si aerosli(care fac minuni). Eu m-am decis... caut pe net de vreo 2 zile sa ma documentez in privinta aparatelor de aerosoli.. si categoric imi voi cumpara unul!!1Deci.. cu exceptia aeroslilor si a cortizonului nu ii fac altceva nici in spital!! Acum tu stii mai bine!!!!Va doresc multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Seara buna.
Ioana vad ca azi a fost ok. nu a mai avut muci asa ca ieri cand si stranuta des, azi doar de vreo cateva ori. Insa i-am dat si azi panadol, la noi asta vad ca merge, si ser fiziologic in nas, si cam atat. eu in schimb sunt racita cobza, gat, nas, tot tacamul, naspa rau.
Am fost azi la tara la bunicii mei, Ioana a fost foarte incantata de catel, de pui, de porc, de rosiile din gradina (a mancat cu mare pofta vreo cateva), la fel de merele de pe jos din gradina, de scara, de capita de fan si in general de toata experienta~

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Ankalura, Dr_anca multumim de urari.

Deci, maine dimineata merg la biserica sa impartasim piticotul si apoi noi doua venim la intalnire. Sper sa nu fie foarte cald.

Abia astept sa ne vedem, imi pare rau de fetele care nu pot ajunge din cauza copilasilor bolnaviori.Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI ANI XENIA DE GALLYB!

Si fiindca maine nu cred ca reusesc sa mai intru pe forum urez de acum LA MULTI ANI DE ZIUA ONOMASTICA:
Alexandra de adelais
Alexandru Ionut de ella81it
Alexandra de maitreyi
Denis Alexandru de kla78
Alexandru de amalia1
Alexandru Matei de ana_a
Alex de laremi
Alexander de Ada_S
Alexander David de Ingry
Alexandru Nicholas de Figuelle
Maria Alexandra de alexa_teo
David Alexandru de iriss27
Mara Alexandrina de anaco
Alexandru de cristina_p

lA MULTI ANI SI MAMICILOR,TATICILOR SAU BUNICILOR CARE POARTA NUMELE SF ALEXANDRU!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!Distractie placuta fetelor care merg maine la intalnire

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Acum abia mi-au plecat musafirii.

La multi ani Xenia !
La multi ani pentru maine tuturor celor care se serbeaza de Sf. Alexandru !
Si Biancai !

Mai, pana la urma cine vine la intalnire?

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sanatate multa bolnaviorilor si multi sa le treaca repede!

Cuscra, ce mai tragi tu cu Tudorel . Putere multa iti doresc !

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Distractie placuta la intalnire!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!!

No ...cand nu pot scrie am atatea sa va povestesc, si cand is in fata calculatorului, mintea mi-e goala si nu mai stiu ce-am vrut sa spun... O iau incet pe ulei...

Aaa, am vrut sa va povestesc ca Miruna si-a gasit cel mai confortabil loc, un lighean de plastic, rotund, cu care punem noi hainele la uscat. Eu il las intentionat pe balcon, ea vine si se baga in el, sta cu fundul in el si cu mainile si picioarele afara, cam cum stau astia prin filme la piscina, cand se relaxeaza. Ii lipseste numai o pina colada...

De 2 zile ma si pupa...m-am topit si mi-au dat lacrimile cand a facut-o prima data...imi ia fata in maini si ma "musca" cu buzele, daca se intelege...

Daca Doamne fereste trebuie mers la urgenta cu copilul, unde mergeti? Noi avem serviciu SMURD, si un spital judetean, in rest clinici (eu asa atiu). Intreb de curiozitate, ca nu e cazul, da' macar sa am o idee...

O noapte buna si linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI DE SF. ALEXANDRU!!

LA MULTI ANI XENIA DE ZIUA NUMELUI!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput