Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

La multi ani tuturo sarbatoritilor!

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI tuturor pepenasilor care poarta numele Sf.Alexandru!
Am vazut pozele de la intalnire si ma oftic de mor ca nu am mai putut venii.Toti pepenasii sunt superbi si mamicile foarte elegante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI BIANCA!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU SAU ALEXANDRA!!!!!!!
Multumim pt urari tecky, violeta29, caprioara, dia_filipas, oany23.

Frumos a fost la intalnire...eu abia la 16:00 am ajuns acasa. Am ramas numai eu cu Anka, Xenia cu Erika au dormit, asa ca noi nu am avut altceva de facut decat sa ne plimbam...
Ar trebui sa organizam mai des asemenea intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am ajuns si eu acasa...

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!

Pfuaaaaaa ce ma oftic si eu ca am ratat intalnireaaaaaaa

Sper ca urmatoarea sa fie cat mai curand

Lui David ii dau si dintisorii de jos, dar nu oricum ci strambi
Eu nu am auzit/vazut bebe cu dintii strambi .....Voi???

Multumim si noi pentru urari!

cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am pus si eu poze de la intalnire! Noi nu am stat prea mult pt ca nu stiu inca daca Aida s-a recuperat complet dupa febra. Dar cat am stat am apucat sa ii fac cunostina Aidei cu pepenasii, au fost niste conflicte pe jucarii, dar per total a fost super!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

La multi ani tuturor cu numele Alexandru si Alexandra!

Foarte frumoase pozele de la intalnire, sa va fie de bine!

MAP, felicitari pentru progresele tizului nostru! Ma bucur ca ti s-a luat piatra de pe inima, probabil acum isi va intra in normal daca a facut atatea progrese in timp scurt.

DIA, cu pupatul, te inteleg, si eu ma topesc cand vine Luca la mine si ma pupa, chiar daca ma saliveaza de numai sau ma musca, dar e cel mai frumos sentiment din lume, uit toate necazurile si durerile... Cat despre urgenta, noi avem in Oradea spitalul de copii, eu acolo am fost cu Luca la urgenta cand a cazut si s-a lovit la cap.

Intrebare: POT SA II DAU LUI LUCA PAINE CU GEM? (gem de casa, evident, nu chimicale din magazine). Ca nu mai am inspiratie ce sa-i mai dau dimineata, mancare negatita, ca el branzica nu vrea sub nicio forma, nici dulce, nici crema de branza pe paine, nici papanasi, ii mai dau paine cu unt, cu vinete, dar na, e cam plictisitor tot acelasi lucru.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Monica, de gem nu stiu ce sa zic, eu evit pe cat posibil sa ii dau Aidei dulciuri deocamdata. Bine, mai facem si excaptii, dar rar. Dimineata mananca un desert care ii place mult: orez si grau fierte, blenduite apoi cu tot felul de fructe.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - ideea cu gemul e ca "dulcele" ar fi de evitat, adica daca poti sa amani momentul cat mai mult, ar fi de evitat. Dar daca gemul nu are o tona de zahar, de ce nu? Ale mele nu mananca, noi nici atat, asa ca maica-mea a renuntat intr-un final la sportul asta cu "pusul la borcan". Maica-mea facea un gem super, nitel acrisor, deci nici macar plusul de zahar nu ar fi fost o problema, dar na...

MAP - Felicitari pentru ridicatul in picioruse! Sa ne tii la curent cu ce faceti maine la medic. Tinem pumnii!

Pun si eu pozele in cateva minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Gata pozele. Scuzati ca nu am prins pe toata lumea si ca sunt putine, dar m-a tinut copila ocupata. iar tati s-a dus cu maimutica ailalta la Insula, asa ca n-am avut back up.
Chiar ca ar trebui sa repetam, cat mai e fain afara!

Hai ca fug la treburi. NU MAI POOOOTT!!! Sunt in butoi impreuna cu treburile mele cu tot! Nu avem loc amandouaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany23 spune:

si la noi a fost jale cu dintisorii dar a facut minuni chamomilla granule ( e homeopat)...

Mergi la inceput