Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)
Raspunsuri - Pagina 17
Caprioara spune:
Cum noi dimineatza plecam la mare pana pe 6 sept, urez acum mezinei odiseei noastre:
Alexandra Valentina
La multi anisori!
Sa cresti mare si sa aduci parintilor numai bucurii!

Fug sa vad pozele si apoi la nani cu mine, ca trebe sa ne sculam devreme. Scuze, dar nu mai am energie sa povestesc de intalneala
. Spun doar pe scurt: a fost super
! Si scuze ca nu am pus comentarii la poze. Poate pun fetele care au fost (chiar va rog
).
Sa fiti cuminti si sa va gasim sanatoase/sanatosi cand revenim.
pup you all,
In concursul Klorane, ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
vias spune:
fetelor....AM CARUCIOR!!!! 

...acasa...![]()
L-am primit ieri, ne-am intalnit si eu cu Struluta care e o minune de fata... si e asa de tanara...

Maine fac poze si o sa le pun sa vedeti ce carucior fain avem..

![]()
...eu iar am insomnii 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
kamelya spune:
Camy sa stapaneasca Flavius sanatos caruciorul
oany23 bun venit
;am nevoie de numele leutzului ca sa va trec in listuta
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
Tecky spune:
Camy astept sa pui poze cu caruciorul lui Flavius!
Caprioara distractie placuta si sa aveti parte de vreme frumoasa!
pica1 spune:
Ce rau imi pare ca nu am putut veni la intalnire. Poate mai reusim sa ne strangem inainte de a se face frig si urat.
Vad ca deja a inceput sa poua si eu ma simt ca un leu in cusca in casa. Totusi ar trebui sa ies sa caut sa cumpar un adaptor de priza de la priza englezeasca la priza romaneasca fiindca am uitat un adaptor la Vaslui (unde am fost in w-e) si nu mai pot folosi vide-interfonul lui Sebi.
Camy felicitari pentru carucior. Sa pui pozici sa il vedem si noi. Daca ai chef poate ne intanim mai pe la sfarsitul saptaminii ca as vrea sa vin in zona (asta daca imi trece lenea si lehamitea de a face bagaje).
Ma apuc sa ma uit la poze si revin ca tot nu am chef sa fac nimic ca ma doare capul de nu mai pot.
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Ce rau imi pare ca nu am putut veni la intalnire. Poate mai reusim sa ne strangem inainte de a se face frig si urat. Vad ca deja a inceput sa poua si eu ma simt ca un leu in cusca in casa. Totusi ar trebui sa ies sa caut sa cumpar un adaptor de priza de la priza englezeasca la priza romaneasca fiindca am uitat un adaptor la Vaslui (unde am fost in w-e) si nu mai pot folosi vide-interfonul lui Sebi. Camy felicitari pentru carucior. Sa pui pozici sa il vedem si noi. Daca ai chef poate ne intanim mai pe la sfarsitul saptaminii ca as vrea sa vin in zona (asta daca imi trece lenea si lehamitea de a face bagaje). Ma apuc sa ma uit la poze si revin ca tot nu am chef sa fac nimic ca ma doare capul de nu mai pot. |
pai ne vedem...cum sa nu??????
eu sunt asa de liberaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Ce rau imi pare ca nu am putut veni la intalnire. Poate mai reusim sa ne strangem inainte de a se face frig si urat. Vad ca deja a inceput sa poua si eu ma simt ca un leu in cusca in casa. Totusi ar trebui sa ies sa caut sa cumpar un adaptor de priza de la priza englezeasca la priza romaneasca fiindca am uitat un adaptor la Vaslui (unde am fost in w-e) si nu mai pot folosi vide-interfonul lui Sebi. Camy felicitari pentru carucior. Sa pui pozici sa il vedem si noi. Daca ai chef poate ne intanim mai pe la sfarsitul saptaminii ca as vrea sa vin in zona (asta daca imi trece lenea si lehamitea de a face bagaje). Ma apuc sa ma uit la poze si revin ca tot nu am chef sa fac nimic ca ma doare capul de nu mai pot. |
ai PM cu nr meu de tel

ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
gasiti pozele cu caruciorul lui Flavius la semnatura mea...la POZE...![]()
am vazut pozele de la intalnire, foarte frumoase....atat de mari au crescut copilasii astia...
si fetelor...mai e mai putin de 2 luni si il vad pe Flavius 

AMR 58 zile!!!
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
29+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Tecky spune:
Camy foarte frumos caruciorul,sa-l stapaneasca sanatos Flavius! Ce putin mai ai pana il vei tine in brate!
Ce vreme urata si nu am chef de nimic si am mult de alergat prin oras...