Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

O urare din tot sufletul de la noi:

LA MULTI ANI calduros pentru toti pepenasii,sa creasca mari si frumosi,sa aiba o viata usoara,plina de realizari,si tot ce isi doresc/ce le doriti voi ca parinti, sa se implineasca!

Noi am avut o vara crunta,urata si plina de "lovituri sub centura",de ma mir cum de nu am cedat pana acum psihic,fara legatura cu copiii.Ei sunt minunati in continuare.
Flo,Gally, multumim mult de urarile de ziua Theonei.E domnisoara mare,ne pregatim de scoala,eu cred ca am mai mari emotii ca ea,imi vine sa plang cand ma gandesc ca mai sunt doar 2 sapt si gata cu vremurile fara griji.
Casi e mare din toate pct de vedere,nu mai e grasun,s-a inaltat f mult,a crescut mult in ultima vreme.Are 8 dinti si 4 masele,vorbeste multe(repeta cuvintele,de fapt),de ex cinci este "titi",trei este "tei" ,lapte ste "papte", repede este "petete",stie cum face ceasul "ti-ta",catelul,vaca,oaia,magarul,etc,construieste turnulete din cuburi,pune inelele pe suport,pune jucariile in cutie toate si apoi le scoate iar,nimereste formele pe un cub sau pe o masinuta(sr chinuie chiar daca nu e forma potrivita ),arata un degetel,adica are un an.Isi tine biberonul,bea din sticla cu supapa;am renuntat la o latura la patut si acum e ca o "canapea" pt ca incepuse sa sara din el,si am renuntat la suzeta.
Din octombrie sper sa ma intorc la servici,si Casi va merge la cresa; ma doare sufletul cand ma gandesc,dar asta e.

M-am intins mult,dar nu stiu cand voi mai scrie(de citit,citesc,ca intotdeauna ).
Felicitari mamicilor de pepenasi care sunt din nou gravidute.
Camy, sarcina usoara in continuare,nu mai e mult

tuturor

EDIT:Am pus cateva poze,sa va amintiti de noi

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CAMY, e foarte faine caruciorul, abia astept sa-l vad pe Flavius in el! Si ce-mi place papusica aia din ultimele poze... Draga de tine, sa vezi numai ce galerie o sa ai cand se apropie "sorocul"

ANDREEA, wow, e baiat mare Casian, cate face... Cum reusesti sa-l faci sa adoarma fara suzeta? Si mai pune poze cu ei!

Noi am fost sambata cu Luca in Ungaria la gradina zoologica si tare i-a placut, candva poate apuc sa pun si poze.

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Fetelor va multumim pentru incurajari!CAPRI-

Noi suntem internati la Medlife unde dam o caruta de bani,dar macar suntem tratati omeneste.Dupa o prima experienta la Gr.Alexandrescu,am ramas cu o MARE trauma!!!Fetele care au stat cu puituii in spital stiu despre ce vorbesc!Este CUMPLIT!

ESTRELLA-noi am achizitionat tot arsenalul-aparat de aerosli+aparat de pufuri,dar in spital ne tine dexametazona injectabila.Doar asa poate iesi din criza respiratorie.

Suferim mult,nu sunt buna de nimic,plangem...dar mergem mai departe!

CAMI-Doamne ce putin mai este!Sa stapaniti fericiti caruciorul!

Imi pare asa de rau ca nu am putut veni la intalnire...

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sursu imi pare tare rau ca va chinuiti asa de tare, multa sanatate puiului si tie multa putere sa faci fata situatiei!

The Andreeafelicitari pt progresele lui Casian si mult succes viitoarei scolarite!

Camy foarte fain e carutul, sa-l folositi sanatosi!!!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Azi e ultima zi de vara, va dati seama fetelor? Of ce repede a mai trecut...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAMI - tare frumu caruciorul! Sa il stapaniti sanatosi si sa faceti multe mile cu el

ANDREEA - sa stii cand am dus-o pe Eliza la cresa, greu a fost frateee... Na, e drept ca era cresa privata, dar nu are foarte mare legatura asta, copilul tot chitaie un timp, iar mama si mai abitir! Dar i-a fost ultra util, se simtea bine, a invatat o gramada de lucruri, iar eu oricum era musai sa lucrez, asa ca asta era.
Eu mai emotionata as fi de programul de scoala si lectii
Ce sa zic de Casi - m-a dat pe spate cu cate stie. A mea nici MAMA nu zice decat cam o data la doua saptamani, cam asa...

SURSU - sanatate maxima puiului! Of ca greu mai e cu astfel de complicatii. Abia atunci vezi banalitatea lui ZA RED IN ZA NEC... Nepoata-mea avea crize de astm. Frateee si pana a invatat sa le controleze, cand a crescut, ce greu mai era... Se sufoca si se speria, era cumplit, avea 1 an... Dar na, a trecut pana la urma. A facut tratamentele, aerosoli la greu, tot tacamul...

MOLDOVENCELEEEEE - noi ne gandim sa dam o fuga pe la Agapia in saptamana aia cu 10 septembrie. In principiu ma gandesc sa mergem in timpul saptamanii, si in weekend sa mergem totusi la soacra-mea. Mai are careva vreo bucatica de concediu? Am pus ochii pe o pensiune misto

Mergi la inceput

Bai deci ori amn eu ceva cu capu' ori n-am.
Am si eu o suparare si incepe deja sa ma enerveze.
De 6-7 ani tot ma gandesc ca na, familia lui barbatu-miu e mai la distanta, ai lui sunt oameni simpli dar sunt super, dar ei stiu de calendarul ortodox cu sarbatorile lui, nu stiu ei de aniversarea fie-mii (sau mai bine zis sa pun pluralul, ca daca pana acum habar n-aveau de ziua Elizei, sa nu credeti ca mai nou stiu de ziua Erikai sau ceva similar )
Ok, na, ei sunt in varsta, asa stiu ei sa traiasca, asa au trait in astia 70 si ceva de ani de viata, nu o sa ii schimb eu acuma.
Bai dar sora-sa? Frate-su? Ma rog, sa zic ca nu stiu cand sunt zilele fetelor, sau ca nu si-au amintit. Ok si cu asta.
Bai dar le-am trimis link cu poze. Si.. liniste deplina. Bai frate, da' zi si tu acolo un salut, multam ori ba!
Azi o intreb pe cumnata-mea daca a primit linkul. Si cica da, si mai vrea. Domne atata cred io ca mai vrei ca baremi n-ai zis mersi de alea, trebuie sa te intreb eu.
Ma rog. Acuma ziceti si voi, sunt eu tampita?
Nu ma astept mai sa le gadile, sa le cumpere, sa ma omoare cu telefonul. Dar frate-miu de ce poate? Frate-miu suna, vorbeste cu Eliza, ii tot cumpara lucruri, jucarii, asa ii face lui placere, se bucura mult ca ea e fericita de surprizele pe care i le face. Acuma abia ne asteapta, de craciun cand mergem. I-a montat Erikai patutul deja!! Ca ei n-au bebe, dar au patut de la vara-mea. Si a facut rost de scaun de masina, Elizei i-a cumparat in iunie, cand a fost.
Ei bine, cumnata-mea astalalta, sora lui barbatu-miu, baremi sa confirme ca a primit pozele! Nimica, Nada! Zip!
Deci sunt eu tampita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai Anka, spune merci si taci. Rude ca alea ale lu barba-tu sunt mana cereasca la casa omului. Eu o am pe soac ra-mea de 5 zile si deja imi vine sa fac moarte de om. Sunt intr-un hal de deprimare groaznica. Asa ca daca te mai plangi nu stiu ce-ti fac!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Clar deci o solutie de mijloc nu exista?? Vicky, tu faci ca mine cu maica-mea. Bai deci nu putem concorda nici asupra celor mai mici amanunta nene!!
Asta ma sufoca (maica-mea), pe ailalti ii doare in cot. Ei, in vorbe, zic ca vai ce le mai pasa. Dar in fapt, sa mor io daca intreaba vreunu ce mai facem, macar asa, ca fapt divers. Si daca intreaba o data pe an si eu raspund "BINE", sunt perfect multumiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma bucur ca va place carutul...
teoretic e usurel 7,5 Kg...dar nu stiu cum o sa ma descurc eu cu el sus-jos...
a zis Pustache aseara ca devin Miss Univers daca voi avea curajul sa-l urc si sa-l cobor singura...

....si da...e asa placut cand ma gandesc ca mai e asa de putin..
de-ar trece odata timpul asta sa treaca si operatia de care imi este GROAZA ..si sa ma vad acasa cu Flavius...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput