Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (141)
Raspunsuri - Pagina 19
AnnaBaby spune:
Anka noi in weekendul ala botezam, asa ca nu putem merge la pensiune.
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
violeta29 spune:
Buna fetele.Multumim mult pentru urarile de ziua alexandrei
Eu inca sunt in butoi si prevad ca voi sta acolo ceva vreme.Sotul meu e d eieri la reanimare,nu-i trece febra sub nici o forma,face d eaproape o saptamana antibiotice si inca are febra 41
Azi i-au bagat iar un set de analize, i-au schimbat tratamentul,se simtea putin mai bine.Sa vedem maine cand vin rezultatele la analize ce zice medicul.
ANKALAURA, sa stii ca din partea sotului aceeasi problema o avem si noi cu neamurile.Doar sora lui care e la Resita suna mereu si intreba de ea, ii cumpara una alta, ca restul...
soacra-mea nu a vazut-o pana acum, nu a venit la botez, iar acum la un anisor n-as crede.Stie ca sotul meu e in spital dar nu a dat un telefon macar s aintrebe cum se simte.Si eu ma intreb ca si tine cum de pe frate-miu care are doar 28 de ani si e si necasatorit il duce capul sa-i ia una alta, vine mereu si sta cu fata cand am eu treaba, o scoate afara etc? Ce sa mai oameni fara suflet,ca altfel nu-i pot numi.
CAMY, super carutul, sa-l stapaneasca sanatos Flavius!
THE_ANDREEA, wow, ce precoce e Casian, cate lucruri stie sa faca si sa spuna!
SURSULA, of, prin cate mai treceti si voi!Trebuie sa fie tare traumatizant sa stai cu puiutul in spital,bine macar ca sunteti la particular si se poarta omeneste.Multa sanatate

MCOCA, tu o ai pe soacra, eu o am pe mama,da crede-ma mare diferenta nu cred ca e,ca face cat o soacra
Parca face totul pe dos numai ca sa ma enerveze.De exemplu ne-am dus la sot la spital si am stat in parculet pe o bancuta si mama era cu fata pe-acolo.Ii zic daca o tine de mana sa o tina de stanga ca daca o tine de dreapta e impiedicata rau.Ea bineinteles ca zice lasa sa se invete si cu asta.Degeaba am insistat ca nu m-am inteles cu ea,si ce credeti voi, a scapat-o cu nasu-n iarba de era numa pamant si iarba pe la gura si s-a si zgariat putin intr-o piatra ceva.A urlat de a sculat tot spitalul ala in picioare,dar daca era pe alee si dadea cu nasu de ciment oare ce se intampla?Si crezi ca maica-mea si invatat morala?Nuuuu! Ce crezi ca a zis?Vezi daca n-ati invatat-o si de manuta cealalta ce pateste!Deci tot eu eram vinovata nu ea ca nu m-a ascultat.Asadar si eu cu nervii la pamant...0
CAPRIOARA, multumim
Distractie placuta la mare,sa aveti parte de vreme buna!
MAP, bine ai revenit!Felicitari pentru ridicatul in picioruse!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Camy foarte frumos caruciorul! sa-l folositi sanatosi!
Moni parca tu spuneai ca Luca nu papa branza, nu? Ai incercat sa-i dai branzoaica, din aia cu branza dulce? La Miruna ii place tare mult, avem o brutarie, Eldi (nu stiu daca este si la voi) si au acolo dantela cu branza, e un aluat foarte subtire cu un strat mare de branza deasupra, e foarte buna. Daca ai scris cumva ca ai incercat, imi cer scuze ca nu am vazut. 
the_andreea si Miruna va merge la cresa din martie.
Chiar azi am fost sa vad cresa. E de stat, din asta de cartier, pare frumos, mai tre sa intru maine si in vreo sala, sa vad cum e. Eu am vorbit doar cu asistenta, nu stiu cum sunt ingrijitoarele, din ce-am vazut eu erau tinerele. Am ales s-o duc din martie sa se obisnuiasca pana in iulie cand ma intorc la servici, sa am timp sa fac schimbari sau sa gasesc alternative, daca doamne fereste va fi cazul, si vor fi probleme.
Fetelor
mare realizare!! Dupa vreme indelungata, din cauza de haos in casa, am reusit si eu sa pun poze de la ziua lui Miruna. Sunt ultimele poze cu zulufi, ca acum e tunsa felegunsa, cainii dupa dansa. Azi fac poze si cu ea cheluta, sa pun si asa, ca deja ii creste parul. Nu a fost petrecere, doar noi, in poze apare maica-mea, ca eu le faceam si nu mi-a trecut prin cap sa-mi fac si mie cu ea! 
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Vio sanatate sotului! 
Sursu sanatate puiutului! of, cat va mai chinuiti voi...multa putere iti doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus ma bucur ca va place carutul... teoretic e usurel 7,5 Kg...dar nu stiu cum o sa ma descurc eu cu el sus-jos... a zis Pustache aseara ca devin Miss Univers daca voi avea curajul sa-l urc si sa-l cobor singura... ![]() ![]() ![]() ....si da...e asa placut cand ma gandesc ca mai e asa de putin.. de-ar trece odata timpul asta sa treaca si operatia de care imi este GROAZA ![]() ![]() ..si sa ma vad acasa cu Flavius...Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Camy ma bucur ca ai o stare mai buna. Si noiavem carut identic si este usor de carat eu iau intr-o mana pe Denisa 11 kg si in cealalta carutul 7.5 kg si ma descurc.Este foarte practic,noi l-am tarat si la mare si pe iarba,la munte si a reziztat bine.
Abia astept sa te vad cu bebe in brate, sotul meu ma intreaba mereu de tine ca i-am povestit.De multe ori am vrut sa iti scriu dar .........
Ma rog ma bucur ca esti bine , ca esti multumita si te rog sa fi si linistita si sa mai ai un pic de rabdare si o sa vezi ca totul va fi bine .

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dara_d spune:
Fetelor tot ma chinui sa scriu si eu un mesaj si Denisa tot baga degetelele si face cate o trasnaie si nu pot trimite mesajul.Suntem bine dar cam ocupate in ultima vreme , plecari multe , apoi am tot mers la mama la curte ca sa se joace denisa si nu am avut timp de calculator.
Denisa recunoaste animalel la carticica, face ca unele din ele- cal ,pisica, catel, rata , caprita,oaie.Stie sa imi aduca ceea ce ii spun de preferat jucarii de ale ei carora le-am pus nume sau casuta cu jucarii.am repetat de cateva ori si apoi le aduce singura.
M-a surprins ca atunci cand am lasat-o la mama si mi-am lasat si tricoul la ea in cuier , cand l-a vazut denisa a spus mama si addea din mana, oare sa ma fi cautat?
GAta e la mine in brate, nu mai pot scrie
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
flo1980 spune:

Eu taaaare aglomerata ...am facut mancare, am
acum sunt cu
si 
The andrea bine ai revenit! Wow cate face Casian, ai baiet mare nu gluma 
Camy sa folositi sanatosi caruciorul! Ce fain e, cat a costat? e tip sport, nu? Ne trebuie si noua altul, offf....
Cat de putin mai ai!
Nastere usoara!
Vio multa sanatate la sot!
Cristina 26 ce mai zici?
Fetele cu copilasi la gradi, voi faceti analizele pt. gradi sau asa pe neve ![]()
Capri vreme buna!
cu 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
ankalaura spune:
Ooff VIO dar ce incercata mai esti si tu... Sanatate sotului! Sper sa isi revina curand si sa va linistiti. Nici nu pot sa imi imaginez ce simti
Barbatu-miu a stat numai la perfuzii cateva zile, fara nici o febra, numai atat, ca nu putea inghiti nici macar o picatura de apa, dar na, in rest nu avea mare lucru, pentru durere ii puneam Perfalgan. Si tot am zis ca o iau razna in saptamana aia, ma simteam cumplit de neputincioasa!
Cu rudele... apai frate-miu e la 3 mii de km, si zau ca a vazut-o pe Eliza mai des si mult mai multe zile adunat, decat au facut-o astia din neamul lui barbatu-miu. Repet, socrii au o scuza, ei sunt prea in varsta si prea de moda veche. Na, nici telefon fix n-au avut pana acum cativa ani. Dar restul? Cumnata-miu a trecut prin Bucuresti, in drumul dinspre mare catre casa. Ei sunt in Petrosani. Are doi copii. Eliza habar nu are cum ii cheama. De fapt nici nu stie ca are doi verisori de aici. Cumnata-mea ailalta e in Onesti. Cand ne ducem la scorii, ne vedem. La botez nu au venit. Ma rog, nici eu nu am insistat, ca nu am facut nimic special. Acum, la un an, nici un telefon n-au dat. Nici unii nici altii. Sambata ii taiem motul. Desigur, n-au zis nimic. Au intrebat cand ne ducem noi. I-am zis ca pe 12, ca pe 5 taiem motul. Bai nene sa fi zis macar "sanatate"!
Mereu, parca e un repros. Ca nu ne ducem noi mai des. Daca eu zic ca nu mi-e simplu, ca barbatu-miu lucreaza, ca una ca alta... Reactia e ca si cum m-as plange aiurea. Bai nene da' ei care sunt majori si vaccinati, nu se deplaseaza.
Ar zice ca nu i-am invitat. Si sincera sa fiu, nici drag nu imi e, sa vad zilnic atitudinea asta, deci o scald si eu. Deja mi-e groaza ca mergem iar acolo. Numai la bagaje cand ma gandesc si mi se ridica parul in cap.
Era discutia cu cateii, intreba Mona. Eu n-am nimic cu animalele de casa, atata timp cat stiu ca sunt deparazitate si vaccinate. Sigur ca nu las copii chiar langa orice dihanie mai mare ca ele, ca na, nu stii cum poate reactiona un animal. Dar cand eram noi copii aveam niste prieteni cu o catea ciobanesc german, cel mai super caine pe care l-am cunoscut in viata mea! Ei bine, era cateaua aia parca mama noastra! Ne lasa sa ii facem orice! Cu strainii era feroce. Dar nu numai ca era un caine ingrijit din toate punctele de vedere, dar era si dresat la scoala de dresaj, nu asa, dupa ureche, cu apporte si la picior...
Ei, la soacra-mea insa mi se ridica parul in cap cand ma gandesc la tarla de pisici si cei doi catei "fara pedigree" pe care nu cred ca i-a vazut veterinarul indeaproape vreodata... Deh,.. la ei, veterinarul vine la vaca, la porc... Nu la caine... Cainele anterior, tot un ciobanesc german elegant si "de oras", fusese al lui barbatu-miu si l-a dus acolo cand nu l-a mai putut tine in Bucuresti, a murit anul trecut. Super caine si ala. De ala nu aveam strangeri de inima. Dar de bezmeticii astia, mor nene. Si Eliza sta numai cu ei, mai ca nu se culca la ei in cusca!
Matzele, niste idioate na, alearga dupa soareci prin pod in fan...
Si daca o trimit sa se spele pe maini, cumnata-mea se uita urat, ca si cum sunt o exagerata nene ca trimit copilul sa mai si spele mainile din cand in cand 
Ca mai, probleme grele nene ![]()
Ma duc prin imprejurimi sa iau un lapte, un fruct, o rosie.
Ma duc sa iau si sterilet. Daca reusesc sa ajung maine la dr sa mi-l si monteze, ma declar multumita.
jjovana80 spune:
Salutare doamnelor !
Doamne de cand nu am mai intrat ....
Nu am avut timp nici sa respir in vara asta ... eu nu stiu voi cum va descurcati.
Cand am avut putin timp liber am facut nani si eu cu fii mea ca altfel eram praf ... toata ziua afara, prin gradina ... am avut si muncitori la casa ... greu.
Iaca ... a trecut si primul anisor din viata noastra ... groaznic de repede ... am rupt turta, am tuns bretonelul ... avem toti dintisorii se vad si maselutele, mergem in picioruse dar nu vorbim.
Eu sunt cu mijlocul in pioneze, m a terminat Daria pana a invatat sa mearga... cam atat despre noi.
Am vrut doar sa va salut si sa nu credeti ca am disparut ... chiar de tot.
Va pupam ... abia astept sa vina frigul sa stam mai mult prin casa

29+
Flavius Cristian