Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Buna dimineata si luati cate o de la mine!
E clar, am devenit dependenta de voi, aseara cand am ajuns acasa am deschis repede si v-am scris apoi v-am recuperat, iar dimineata dupa ce imi pleaca soatza primul lucru intru aici!
Asa ca, savurati cafeluta si ne auzim mai tarziu, ca ma mai bag la o portie de nani, sper sa si reusesc ptr ca in continuare nu ma simt bine.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4-5 sapt
alex25 spune:
Si bineinteles nu in ultimul rand:
GO MONICA, GO BABY GO
----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4-5 sapt
devylla spune:
Dupa o noapte nedormita si copil colicios...am zis sa intru pe forum la odisee sa ma mai destind un pic...cand colo ce sa vezi...
M-am intristat teribil...nu are rost sa descriu in cuvinte ca nu imi ajunge sa exprim dezamagirea.
Pe Mihaela o cunosc de 4 ani,ne-am cunoscut aici pe forum,la Viata in Japonia...imparteam pe atunci experiente de "nou-venit" in tara soarelui rasare si ne-am imprietenit...ca apoi sa vorbim tot mai des pe privat pana am ajuns sa vorbim zilnic pe telefon.
Suntem firi total diferite,si cu pareri despre ce ne inconjoara poate la fel de diferite.Insa am invatat sa avem tact,bun simt si toleranta in orice discutie in contradictoriu pe care am avut-o.Asa am reusit sa mentinem relatia la stadiu de prietenie.Ceea ce din pacate aici in odisee nu am observat acelasi lucru.Si daca era prima odisee si prima sarcina taceam din gura si ma gandeam ca altfel nu se poate.Insa,in grupul de la scutece au fost fel de fel de polemici,insa acolo s-a stiut discuta in limita bunului simt intotdeauna.
Cand m-am inscris in odisee am fost fericita de un nou inceput alaturi de alte mamici,chiar ma gandeam daca ma voi putea imparti intre scutece si odisee,daca voi putea simti aceeasi dorinta de-a lega prietenii si aceeasi legatura...si iata ca am simtit-o...pana ieri,alaltaieri...
Mihaela s-a inscris in odisee cu aceleasi dorinte,imi amintesc ce bucuroase eram ca vom face parte din acelasi grup si ce frumos va fi.
Ea s-a atasat mult de acest grup si a dorit sa impartaseasca alaturi de voi bune si rele.
Azi dimineata am ramas socata de mesajele citite...Urat si trist...ca niste femei in toata puterea cuvantului,sa ajunga la astfel de comportament si limbaj.
Poate o parte din mesajele Mihaelei au fost agresive...sa spunem...pana la Aida toata lumea i s-a adresat diplomat si cu bun simt.
Insa Aida draga...ai dat dovada de multa copilarie...daca Mihaela a fost agresiva...ultimile tale postari,lasa-ma sa-ti spun ca au fost de-a dreptul in batjocora,cu o ironie de doi lei...ce o folosesc liceenii pe la colturi.Faze cu nt,nt,nt sau alte ironii strecurate "delicat" printre randuri au pus capac.M-ai dezamagit pe mine,ceea ce nu conteaza foarte mult...caci n-am fost prietene sau nici macar apropiate...dar ai dezamagit multe alte mamici din odisee care sunt sigura ca te apreciau pentru ceea ce ai fost pana acum.
Eu sa continui alaturi de voi:sa rad,sa plang...sa impartasesc ce mai spun/fac copii nostri nu pot.Voi lua o pauza...caci indirect am fost implicata in acest conflict care se termina cum nu se poate mai urat.
Imi ramaneti dragi,sunt multe fete pe care le-am citit zilnc si de care m-am atasat...imi pare rau ca nu voi putea continua sa fac acest lucru.
adimercedes spune:
Si am vazut ca povesteati de alaptat si bautul de lichide - lapte, apa - pe perioada alaptarii. Aici se recomanda sa bei cat de multa apa cand alaptezi, tocmai ca sa ajuti la productia de lapte si sa nu te dezhidratezi. Si de lapte nu am auzit sa nu fie recomandat. Dar, cate bordee, atatea obiceie. Cred ca cel mai bine e sa va continuati stilul pe care il aveti acum in ceea ce priveste dieta, sa nu faceti excese, sa mancati sanatos si nutritiv si totul va fi bine!!! MUSAI!!!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
danangie spune:
Buna dimineata si de la mine, eu vin cu ceasca de lapte....ofer la toti. Eu sunt .Alessio azi noapte la 1,00 a avut program de vorbit cu storul.....de la 4,00 atipeste se trezeste plangand, atipeste se trezeste plangand......tot de atunci casa s-a umplut de miros de briose,cornuri cu crema.......langa mine este o patiserie..... si uite asa la 6,00 am trimis mesaj lui alin ca e de garda sa-mi aduca briose.Si cum eram eu asa imbufnata ca mi-e somn, nervoasa si agitata.......tareeeee mi-am inseninat ziua cand am vazut pozele cu bbii lui TECHILA!!Super tare si zambetul ei!!Ah...ce bine ma simt cand vad atata fericie!Ca la depresia mea de asta am nevoie.
ELLE multumim de capitol...deci sa inteleg ca cineva a schimbat parola fara sa zica si acum nu ne mai dati parola? Eu pe bune vroiam parla ptr a schimba capitole si la inceput mai adaugam fete noi...dar niciodata nu am facut schimbari.
NELLA super tare faza ciocnitul paharelor de vin!!
ALEX bine ca bebelina e ok.Eram sigura ca e bine.Acum nu prea mai are spatiu si mititica e mai lenesa.
Nu stiu ce mai vroiam sa scriu.....
HAI MONI!!!HAI BB DRAGOS!!!
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devylla Eu sa continui alaturi de voi:sa rad,sa plang...sa impartasesc ce mai spun/fac copii nostri nu pot.Voi lua o pauza...caci indirect am fost implicata in acest conflict care se termina cum nu se poate mai urat. Imi ramaneti dragi,sunt multe fete pe care le-am citit zilnc si de care m-am atasat...imi pare rau ca nu voi putea continua sa fac acest lucru. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
Sabina, imi pare sincer rau sa aud despre decizia ta. Sper din tot sufletul sa reconsideri decizia. Imi place cum povestesti despre fetitele tale si experientele de viata de mamica. Stiu ca nu ne cunoastem de multa vreme, sper insa sa revii asupra deciziei. Sunt atat de multe lucruri frumoase aici, hai sa ne bucuram de ele impreuna!
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Si am vazut ca povesteati de alaptat si bautul de lichide - lapte, apa - pe perioada alaptarii. Aici se recomanda sa bei cat de multa apa cand alaptezi, tocmai ca sa ajuti la productia de lapte si sa nu te dezhidratezi. Si de lapte nu am auzit sa nu fie recomandat. Dar, cate bordee, atatea obiceie. Cred ca cel mai bine e sa va continuati stilul pe care il aveti acum in ceea ce priveste dieta, sa nu faceti excese, sa mancati sanatos si nutritiv si totul va fi bine!!! MUSAI!!! "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Da, asa e.....dar cred ca fetele se refereau...de altfel si eu am scris u mesaj de asta.....sa nu te "aglomerezi" cu lichide atunci in spital in primele zile....ca bbul e posibil ca sa nu fie asa puternic si harnic la inceput sa-ti goleasa sanii...si cand iti va veni laptele val vartej...tu daca mai si beilichide cu carul....sa nu dai in mastita.Asta cred ca era ideea.
danangie spune:
Si ca sa vedeti ca toti avem pareri si puncte de vedere diferite....DEVYLLA eu am mai fost la o odisee.Cea de la iulie august 2008.A lui Alessio ca sa zic asa. Dar vezi tu...la aia niciodata, nici o secunda nu m-am simtit ca aici. PE urma, m-am inscris si la odiseea de la nov-dec 2009...dar nici acolo nu m-am simtit bine.Cand amscris primul mesaj aici....multe fete mi-au raspuns....cand am cerut parola multe fete mi-au trimis-o, cand scriam din ani in pasti si sigur ma gandeam ca cine draq sa-si mai aduca aminte de mine...cu stupoare am constatat ca nu eram uitata.Multe fete imi raspundeam.In final, mie fetele de la odiseea asta imi plac al draqului de mult si le gasesc cu bun simt. Dar vezi.....fiecare are pareri diferite.
danangie spune:
Mi se inchid ochii de somn....