Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

tot de atunci casa s-a umplut de miros de briose,cornuri cu crema.......langa mine este o patiserie..... si uite asa la 6,00 am trimis mesaj lui alin ca e de garda sa-mi aduca briose.
HAI MONI!!!HAI BB DRAGOS!!!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Eu as innebuni Dana cu o patiserie langa noi... saracuta de tine, te inteleg cu mesajul la 6 am la sot cu comanda de bunataturi!

Sunt inca cu un ochi pe supica, imediat mancam si noi de pranz.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Da mai NELA e tare naspa.....cateodata cand ies din scara imi tin respiratia ca sa numor de pofta!
Cat e ceasul la tine?

ELLE PM e de la tine? Saru'mana! Sau...saru'mana cine mi l-a trimis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ELLE aaa si eu sunt de acord cu trimiterea spre linkul cu poze...eu de mult ma gandeam la asa ceva, dar ma gandeam ca multi nu vor din motive de siguranta. Stii pe net gasesti orisice...

...juma de ora pana ajunge Alin acasa... cu briosele mele... ce proasta sunt...oare 'oi fi facut pofta cuiva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata!! iau si eu o gurita de cafea..de la oricine, nu conteaza, toate o faceti buna

pentru MONICA[/b] si bb DRAGOS

Doamne ajuta sa fie bine!

salut fetele care s-au trezit deja

m-a intristat mesajul Sabinei..imi pare rau cand aud cate o mamica ce se retrage de pe forum; nimeni nu este perfect, toti mai gresim, actionam mai impulsiv, dar asta nu inseamna sa ni se inchida "usa" definitiv;

[b]Manga
multumim pentru informatiile de pe mailul comun..si ca ti-ai luat din timpul tau pentru asta

ma duc sa mai dorm putin..sau sa citesc ceva;

O ZI BUUUUUUUUNAAAAAA!!!!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

cam asta este.. ma retrag sa-l ascult pe Badea (de fapt, voi adormi in 10 min maxim..dorm atat de bine pe tonul vocii lui) ...asta are ceva impotriva tuturor..dar e simpatic

Credeam ca numai mie imi place sa adorm asa.

Si agitatele pt mamica de azi:

HAI MONICA!!!

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Danagie, e unu'jumate la noi (dupa masa).

Si sa stii ca mie mi-ai facut o pofta de numa cu produsele de patiserie!!! Lasa ca vine sotiorul si poate tragem o tura pe la mall si tot gasim noi ceva, macar niste gogosici, de pofta.
Sa ai pofta si tu la briose, sunt convinsa ca or sa fie delicioase!

Cealalta Dana, somnic usor in continuare (daca mai bagi o tura).

Noi ne rugam sa scapam de call-urile alea naspa de care va ziceam de dimineata, de la lucru... da doamne! Asa n-am nici un chef de ei... ofof.

Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata ! si sa incepem cu inceputul

haaaaaaaai Monica

... si acum recuperarile

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Haideti sa lasam dicutiile astea suparatoare la o parte pt ca avem de facut galerie Monicai.

Nastere usoara, fara probleme!

34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetele

de ieri suntem si noi in formatie completa si este tare tare bine.
stefan este ok, mananca titi de la mami si doarme, adina mai maraie pe langa el sa se trezeasca sa se joace cu ea... inca nu poate intelege ca e prea mic, dar incet incet ne obisnuim.
va multumesc din suflet pentru toata galeria facuta, o sa incerc sa gasesc capitolul respectiv sa mai recuperez cate ceva dar nu cred ca voi reusi sa citesc tot.
si pt ca m-am intors intr-o zi f speciala pentru o prietena draga fac si eu galerie cu voi
Monica
bb Dragos
Nastere si recuparare usoara si multa multa sanatate.

o zi frumoasa va doresc

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Si daca tot mi-ati facut pofta de briose poate dati si voi o reteta buna de briose. Mi-am cumparat tavi speciale acum cateva luni in urma si nu le-am inaugurat. Adica sa nu mint, le-am inaugurat dar nu cu succes pt ca am incercat o reteta de post si nu au iesit bune.

34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput