Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(171)
Raspunsuri - Pagina 7
lutoniana spune:
Buna dimineata soare (la mine ploua )
Hai Moni !!!!!! Azi vine Dragoselu' !!!!!
Cea mai fericita 37 + cu
mkunigunda spune:
Sa-ncepem agitatia pentru Monica!!
HAI MONICA
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
Multumesc de cafeluta, am vazut ca sunt calde ....eu nu vad nimic pe birou aici langa mine dar mai caut
Ralu- u ce bine ca sunteti acasa cred ca va simtiti minunat !!!!
Adimercedes ne bucuram ca e totul bine si nu ne-ai spus cum esti cu sarcina
Danangie arunca o briosa si la noi ....ca tare-s bune .... Eu personal as muri acolo si nu de pofta ci de miros....zi de zi m-ar scoate din minti
Cea mai fericita 37 + cu
laura78nico spune:
Buna dimineata,
am intrat pe fuga ca stiu ca azi ii facem galerie Monicai!
Asa ca
hai Monica
o nastere usoara si fara probleme!
Netul meu merge tot prost, iar colegii de la IT nu mai stiu ce sa-i faca , sper sa mai pot intra azi!
Cat inca merge fug sa vad ce pot recurepa ca sunt in urma rau de tot!
Laura 31+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
MangaGirl spune:
buna dimineatza,
TextHAI MONICA! TE ASTEPTAM CU VESTI PRAOSPETE SI CALDE DESPRE DRAGOS...CHIAR DK MAI PE SEARA!!!
si pentru voi calda din belsug.
nela i eu cred ca era vorba de a nu bea multe lichide imediat dupa cezariana/nastere pentru a nu face furia laptelui.
ce bine de voi mai fetelor ca beti multa apa...eu uneori nici un l nu beau. mai beau lapte si cafea, dar apa nu prea. si stiu ca pe undeva cred ca si asta dauneaza si ma face sa ma simt cam lesinata. dar eu nu am fost niciodata cu apa.
raluk m retinut bine? mergi la docotor azi?
tot ma intrebam ce sa va scriu in dimninetza asta...si uitam un lucrur mare: AMR 5 SAPTAMANI!!!
freaky :) ma duc sa schimb semnatura.
am citit cu tristete si de decizia Sabinei s nu pot sa sper decat ca in timp lucrurile se vor schimba. V-am indragit deopotriva pe toate, m-am trezit dimineata cu entuziasm sa va citesc si m-am bucurat alaturi de voi si m-am intristat alaturi de voi. E pacat :(
gata, ma duc sa schimb semnatura si sa ma pregatesc de munca. bleah, bleah, bleah.
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca_u neata fetele de ieri suntem si noi in formatie completa si este tare tare bine. stefan este ok, mananca titi de la mami si doarme, adina mai maraie pe langa el sa se trezeasca sa se joace cu ea... inca nu poate intelege ca e prea mic, dar incet incet ne obisnuim. va multumesc din suflet pentru toata galeria facuta, o sa incerc sa gasesc capitolul respectiv sa mai recuperez cate ceva dar nu cred ca voi reusi sa citesc tot. si pt ca m-am intors intr-o zi f speciala pentru o prietena draga fac si eu galerie cu voi Monica bb Dragos Nastere si recuparare usoara si multa multa sanatate. o zi frumoasa va doresc Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
ne bucuram de vestile bune
MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui Ellenuta va propun ceva .. daca sunteti de acord, desigur. numele bebelusului/ilor in listuta sa fie link catre pozele lor. cam asa Andrei(2750g) si Stefan(3040g) daca nu vreti, nu-i bai .. eu nu fac nicio modificare deocamdata Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun Foarte ingenios, chiar ar fi minunat! O idee foarte buna! |
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
MangaGirl spune:
madalina esti o dragutza.
MangaGirl :-) 35+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
AMR 5 SAPTAMANIl
NelaM spune:
citat din mesajul lui MangaGirl eu cred ca era vorba de a nu bea multe lichide imediat dupa cezariana/nastere pentru a nu face furia laptelui. ce bine de voi mai fetelor ca beti multa apa...eu uneori nici un l nu beau. mai beau lapte si cafea, dar apa nu prea. si stiu ca pe undeva cred ca si asta dauneaza si ma face sa ma simt cam lesinata. dar eu nu am fost niciodata cu apa. MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Da MangaGirl, la asta ma gandeam si eu, la perioada de imediat dupa nastere (dupa care in mod normal cred ca esti deshidratata de numa, dupa atata efort). Eu cel mai probabil ca o sa ma hidratez in continuare, dupa cum imi cere organismul. Nici eu nu le faceam inainte asa cu apa, dar mai nou (de cand cu sarcina) vad ca ma hidratez bine, doamne ajuta. Ma ajuta si caldurile astea.
Servici usor iti doresc!
Nela, viitoare mamica de Ana, 35+
Manca-o-ar mama de strut!
adimercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danangie
Da, asa e.....dar cred ca fetele se refereau...de altfel si eu am scris u mesaj de asta.....sa nu te "aglomerezi" cu lichide atunci in spital in primele zile....ca bbul e posibil ca sa nu fie asa puternic si harnic la inceput sa-ti goleasa sanii...si cand iti va veni laptele val vartej...tu daca mai si beilichide cu carul....sa nu dai in mastita. Asta cred ca era ideea. |
Danangie, asa o fi teoria, eu nu neg . Dar, sincera sa fiu, eu eram asa setoasa si flamanda in perioada aia inainte sa vina laptele, incat ma trezeam noaptea sa mananc batoane de cereale si beam si cate 1-2L de apa la miez de noapte, ba le trezeam pe moase sa mi-o aduca cu gheata, ca era cam calda de la chiuveta . Lapte am avut destul de mult, dar eu stiu ca organismul produce muuuult ca apoi sa se regleze productia in functie de cat baga bb. Mie moasele mi-au adus pungi cu gheata sa imi pun pe sani cand a venit laptele valuri-valuri si incepuse sa fie durerosi sanii. Insa stiu ca in RO nu se recomanda gheata! Dar peste tot pe unde am citit pe siteurile straine se mentioneaza pungi de gheata invelite in prosop sau comprese de apa rece. Faza stupida e ca eu am avut probleme la vreo 2-3 sapt dupa ce am venit acasa!!! Am facut o mastita de toata frumusetea cand deja era vorba ca productia de lapte s-a regularizat, nu mai eram asa setoasa, etc. Nu imi pot explica. Decat ca bb are diverse etape si cerintele de lapte scad si cresc si poate era perioada cand ea avea nevoie de mai putin, dar corpul meu producea mult, ca inca nu se ajustase la cantitatea necesara. Dar mi-am cumparat atunci pompa si am rezolvat problema (scoteam putin la inceput, cat sa detensionez sanii si apoi sugea Lisa cat avea nevoie), plus ca am luat si antibiotice ca sa nu fac alte cele...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009