Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)
Raspunsuri - Pagina 15
ancasilv spune:
da, n -ai de ce sa pligi. doar daca esti super fan si dai o caruta de bani sa stai in primele rinduri. altfel te omoara organizarea tipic romaneasca. la fel a fost si la tributul MJ. am alergat de mi-a venit rau sa ajung l atimp acolo unde citiva pusti au dansat 1.5 minute, au mai topait vreo 5 si asta a fost. credeam ca o sa fie o chestie interactiva, adica aia care stiau bine pasii in fata si restul mai in spate, dar te agitai si tu pe acolo. nuuuu, te intrebau: stii bine coregrafie? daca nu bye bye baby, n-ai ce cauta aici. romanism in cea mai pura forma. mi s-a cam luat de concerte d-astea, unde dai bani doar ca sa te umpli de nervi, praf si alte alea.
anca si Vladut... 06.10.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Tati si toata familia sunt super incantati de ideea gradinitei, mai putin eu. Va fi un chin pt el sa l trezesc la 7.30, apoi ma gandesc la boli, la perioada de iarna....Off, sunt tare nehotarata... |
Parere personala: daca as avea de ales intre gradinita si bona, as alege gradinita fara nicio ezitare!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia ai dreptate la noi se prescrie la greu nospa, nici eu nu sunt fan pilule, prefer sa stau cu durerea. Eu am sa incep sa iau Elevit pentru ca nu sunt sigura ca dieta mea e destul de completa. Eu mai iau acid folic si sunt pe ultima suta cu utrogestanul. Pupici sa treaca odata raul ala!!! Ieri dupa-amiaza chiar ma ingrijorasem de cit de bine ma simteam, desi am avut o zi plina cind m-am lungit burtica nu mai vibra cum facea pina acum. Noroc ca m-a apuct greata cind m-am spalat pe dinti si mi-am data seama ca e totul in regula... Papanash, numai bine lui Andrei sa treaca mincarimea!!! Oare daca ii mai tai din lapte nu papa mai multa solida? La Daria a functionat. Zic si eu sper sa nu o iei in nume de rau... |
Erina, de ce iei Utorgestan? Acid folic aici nu se da. Am mancat la inceput banane si capsune multe in fiecare zi si am citit ca e suficient, nu trebuie supliment. Eu nu iau nici vitamine daca nu mi se demonstreaza ca am ceva carente. Cum mi-am facut analize inainte de ambele sarcini si au iesit perfecte, nu iau nimic. Aici se recomanda doar vitamina D pentru ca nu e soare si acum imi ziceau de calciu, ca nu pot suferi lactatele in sarcina asta. Pilulele pe care le-am luat la Tudor, am descoperit ca au aspartam sau saccharin (cred ca e zaharina), care nu sunt recomandate in sarcina. Nenea farmacistul incerca sa ma convinga ca nu e mare cantitatea si ar trebui sa fie ok, dar desi le-am luat la Tudor, acum nu am vrut sa le cumpar. Am cumparat in schimb un complex de vitamine, dar nu-mi vine sa le iau, ca nu am nevoie de toate. Oricum nu iau pana nu consult asistenta de la clinica. Acum ii scriu un mail sa vad ce zice.
Pupici si tie, bine ca te simti bine. Si sunt de parere ca nu trebuie sa te ingrijorezi din nimic. Trebuie sa fii atenta la orice schimbare, dar nu te ingrijora daca nu ai motiv (adica asteapta sa vezi medicul, pana atunci la ce ti-ar folosi sa stai ingrijorata?)
Papanasho, subscriu la parerea cu laptele. Nu mai sunt sugari sa traiasca doar cu lapte, acum sunt in plina crestere si au nevoie de vitamine, minerale, proteine, cat de putine, sa fie acolo. Fara lapte poate creste (daca are barnza sau iaurt sau unt), dar fara celelalte, mai greu. Oricum, tu stii mai bine!
Poze
greyeras spune:
Buna fetelor!
Abia acum am reusit sa-mi trag sufletul, curatenie si alte alea de cand m-am trezit plus ca nu prea mai am loc la calculator de Adelina, acum l-a descoperit pe donald duck adica "oa-oa" cum ii spune ea. Nu am mai intrat pe forum de ceva zile, am mai dat o tura iar pe la tara, ne-am intors marti seara, iar ieri am facut mancarica si am fost la cumparaturi batea vantul prin frigider plus ca sambata si duminica avem de mers la doua aniversari si a trebuit sa luam cadouri.
La multi ani celor care si-au serbat zilele de nastere, pupicei speciali Mariei de Luy si lui Stefand de Sim, sa va traiasca mamicilor, si Luy acomodare usoara la serviciu.

In rest incet-incet revenim la vechile obiceiuri, la vechiul program. Cat am stat la tara isi cam daduse programul peste cap si a cam refuzat mancarea, vroia sa stea numai afara, mai ales ca bunicul ii adusese si niste iepurasi.
Ma duc sa hranesc fata, apoi la somn cu ea.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Yaia spune:
Se vede ca se apropie de sfarsit concediul postnatal si mamicile se pregatesc de intoarcere in campul muncii. Gradinitele sunt luate cu asalt...Carpatino, eu aduc lemnul, tu cuiele, sa lungim bancutele?![]()
Personal, sper sa le lungim degeaba si sa nu vina nicio mamica alaturi de noi. Eu am cam inceput sa trag chiulul de acolo. Dimineata cateva secunde mai plange, dar atat. In rest are zile excelente la gradinita.
Poze
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui luy Me ( mai nou Meme Ii place sa stea cu ei, insa nu vrea sa manance . Mai este si sotul acasa pana pe la ora 16, ieri el i-a dat pana la urma sa manance. Sper ca la gradi sa-si revina cu papica, de vreo jumatate de an se tot invarte pe la aceeasi greutate, ieri am cantarit-o si avea 11.3 kg.Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Si noi am ajuns cu chiu cu vai la greutatea de 11,3 kg...dar parca Me este mai bine facuta!

Bine Tudor e numai muschi...are o conformatie de sportiv insa nu mai ia nici el in greutate de vreo 3 luni
Roxana_G spune:
Degetica
sa cresti mare, sanatoasa si voioasa, sa ai numai bucurii si noroc!
Bernix si Bobo, sa va traiasca minunea frumoasa si sa va bucurati din plin de ea!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
luy spune:
greyeras, multumesc
Pana la urma tu mai ramai un an acasa cu ea ? Stiu ca ai mai scris, dar nu mai retin care a ramas varianta finala
Pupici indragostitei de Oa-oa, de Mickey nu-i place ? Me e mortala cand danseaza "ca Mickey", fetele au vazut-o in concediu, are niste miscari de solduri...
Dansul asta i se trage de la gradi, i-a invatat educatoarea sa danseze, iar ea cum e fan filmulete cu Mickey de pe youtube, in special www.youtube.com/watch?v=wePMYM4av6Q" target="_blank">asta, imediat a facut asocierea...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
La mine oridinea e alta: vomat, mancat, culcat! Si dimineata ciugulesc cate ceva , dar imi ia o oar cel putin. De fapt orice masa ia mult timp. Daca mananc pea repede, adica 15-20 de minute ca in mod normal, mi se face atat de rau, de simt ca mor. Cu Tudor, in fiecare dimineata mancat fulgi de porumb cu lapte. Acum nu suport laptele. Dar painea prajita e o idee excelenta, mersi. ![]() Si da, cel mai tare ma enerveaza ca sunt ca o carpa, nici cu Tudor nu pot sta sa ma joc. Nu iti mai spun cum arata casa...daca s-a apucat sotul de curatenie si spalat vase, rufe, stat cu Tudor, schimbat Tudor, iti dai seama. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) Poze |
Te
tare si sa dea Domnul sa scapi de greturi!Simt eu ca or sa apara niste codite de tras ptr delfinas, dupa cum sunt comparatiile intre sarcini! Ar fi tare frumos!
Cat despre facut curat, spalat etc, mai vine vremea cateodata sa simta si ei cum e sa fii noi.
La noi se intampla acum, cand sta tati cu Andrei pana la 12. Are grija excelent de el, dar nu ezita sa zica: clar tu ai experienta multa daca-l imbraci imediat, ca mie-mi ia juma' de ora, dupa care ar trebui sa fac un dus inainte sa plecam afara.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Multumim tare mult pentru urarile de ieri ![]() Fafan a primit cadou de la noi un set www.thomastoys.ro/thomas_zi_de_nastere/147.htm" target="_blank">Thomas Birthday Celebration Celebration plus un www.crazytoys.ro/jucarii/Accesorii-trenulete-1108/Thomas-Friends-131/Tomy-94/7282/Thomas-Friends-Trackmaster-Set-de-extindere.html" target="_blank">set de sine. Ii place tare mult, mai sa doarma langa el si il punem sa sufle in lumanare. Ei bine, la pranz s-a pus in fata frigiderului urland dupa tort, asa ca a suflat mai repede Am incarcat aici cateva poze de ieri. Incet, incet o sa adunam toata colectia Thomas pt ca e absolut innebunit dupa trenuletele Tommy. Sim, mami de Stefan (25.08.2007) Jurnal de calatorii |
Manca-l-ar mama pe el de frumos si de scump!

Are un zambettttt!

Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

. Mai este si sotul acasa pana pe la ora 16, ieri el i-a dat pana la urma sa manance. Sper ca la gradi sa-si revina cu papica, de vreo jumatate de an se tot invarte pe la aceeasi greutate, ieri am cantarit-o si avea 11.3 kg.